FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Diana asa este cu Duphastonul. Mie mai demult mi-a prescris o dr Duphaston din z15, fara sa-mi monitorizeze ovulatia. Eu ovulam mai tarziu si asa mi-a facut CM de 50 de zile.
Cand am facut inseminarea am inceput Duphastonul cu 12 ore mai tarziu decat mi-a spus dr Chicea - de teama sa nu mi-o inhibe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

am fost la eco z12
un fol/chist de 30mm
endo 5,8
l-am sunat pe dr I si mi-a zis ca e chist
ca ovarele mele au vrut sa produca ceva si au produs chist

am vorb de stimulare
si a zis ca incercam daca vreu numai decit,dar parerea lui ,mai bine pe CM natural si sa am un fol de calitate decit cu atita stimulare 2closty + 5 fiole /zi si sa zicem poate ,poate obtinem 2 si nu vor fi de calitate...
iar ma bagat in ceata,nu's ce sa mai fac
monty,ai PM

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Ufff mai Bytzi, de unde a aparut monstruletzul ala? Ce tratam faci pt el? Sa nu-mi spui ca iei AC. Endo micutz pt zi 12. Pupici shi imbratzisari
Yarrina tb sa te duci cu numerar la o banca Piraeus , acolo tzi-i primeshte.
Diana eu am intrebat dr dc progesteronul inhiba ovulatzia shi mi-a spus ca nu . De fiecare data incep sa-l iau la 24 ore de la IA.
Fetelor care urmeaza sa faca inseminare? Sau suntem in pauza toate pana dupa sarbatori?

Cirip

Mergi la inceput

cip,ginecoloaga din oras mi-a zis sa iau arefam 15 zile 2/zi
dr I mi-a zis sa iau orgametrim din z16 cite 2/zi si in z2 sa fac eco,voi face cum mi-a zis dr I
nu's ce sa mai fac,am la ce ma gindi deacum...sa nu mai incerc stimulare
eu ma gindesc asadaca fac stimulare si poate obtin 2 ovo (sa zicem )si nu's de calitate ,nu se fertilizeaza,nu o sa-mi para rau ca mai bine faceam pe CM natural ca poate ovo era de calitate
zi-mi ca nu maio judec cum sa fac
dr imi socotea si banii ca pe 5 zile ma aj stimularea 20 mil si apoi daca avem ceva inca pe atit....acum nu ma mai gindesc la bani ,dar nu stiu incotro s-o iau
dati-mi un sfat

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Am aparut si eu la orizont:)am fost azi afara si m-am invartit ca o proasta in targ nu am vazut nici o banca pireus in Cta,incredibil..la banca mea mi-au zis ca trebuie sa am cont in lei daca vreau sa fac transfer,eu am usd sau euro culmea...e clar nu a fost ziua potrivita,am decis sa incerc sa i pun intr-o felicitare si i pun direct la posta maine ca doar nu e cine stie ce...Cm imi intarziase 2-3 zile,am fost la limita nebuniei efectiv,azi mi-a venit cu niste dureri insuportabile...acum ma gandesc la ce plan sa aplic,o alta inseminare sau sa stau sa fac fiv mai incolo...sunt f confuza.
va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Yarrina , Raluca si celelalte nashici care nu gasesc banca, intratzi aici: http://www.piraeusbank.ro/Banca/Unelte/Locatii-PiraeusBank-Romania.html?data=ELayke4P9BhiQ9U4xJswkQ1ZPc%2bBndnyGvnW%2fRkQfWqUWPzZXMpjN7QrPEyvR3oEmYlYNsgtq2oZkQtf0TAGE8HquP47kFq%2fGP1YmmoRZUznqTBfBn37u%2bXL%2fhYFyHUAfoGpYDAui5VpTJUO326Kluo%3d
selectati judetzul din prima casutza, apoi orashul shi ultima data selectatzi numai sucursalele.

Bytzic pai nu shtiu ce sa-tzi zic, pe mine dc m-ar da banii afara din casa ash merge pe un tratam strong, ultra strong, sa obtzin acolo vro 5-7 oo dar acum faci cum vrei tu. Shtii tu , ca doar eshti studioasa , k sunt fete care nu obtzin nimic cu doza mica shi obtzin bine sau chiar f bine cu doza mare. Dar ... am vazut eu ca faci pana la urma faci tot ce-tzi zice I

Cirip

Mergi la inceput

nuuuuuuuu ,nu ca fac ce zice DR I...
dar discutind cu cineva care e cam in aceeasi sit ca si mine si care a facut o astfel de schema si nu a obtinut ovo de calitate,am ajuns cam la aceeasi concluzie,ca ce-i mult strica,nu obtinem calitatesi dr ei ia zis la fel dupa ce a vazut rezultatul

eu i-am zis ca cineva a facut protocolul asta si el il stiadar ma intrebat si a obtinut embrioni???eu am zis da,dar nu fu adevarul
deci stie el ce stie
sincer nu's ce sa fac

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzule drag , eu zic asa , ca sa fi tu linistita ca ai incercat totul si sa nu regreti , "poate daca faceam si stimularea aia ", eu zic : fa-o !

Fa stimularea , daca tu crezi ca alta sansa nu ai , nu stii cum raspunde fiecare organism , pana la urma nici I. nu e Dumnezeu.
Din cate te cunosc eu , vei regreta toata viata daca nu incerci si schema asta.

Stii , eu cred ca dr. se gandeste la tine , sa nu te stimulezi degeaba si sa mai dai si o caruta de bani , dar totusi eu zic sa incerci , daca esti asa hotarata , ai doar 33 de ani .

Eu sunt hotarata sa nu mai fac stimulari , dar eu niciodata nu am obtinut folicul cu hormoni inject. , in schimb , pe cm. natural mai scot cate ceva.
Dar eu am 40 de ani , se pare ca nu mai am ce stimula.

un "hotarat "

Mergi la inceput

da,te-am inteles si pe tine si pe cip
dar dilema mea era:ca daca nu va fi ovo de calitate si nu se fertilizeaza si cel de pe CM natural e mai de calitate
eram asa de hotarita ca fac stimulare si omul asta ma dar iar peste capsi cel mai frica imi e ,ca are dreptate

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cip , urmez si eu la inseminare , dar nu stiu cand .
Sper sa fie in decembrie , dar ghinionul meu feroce , care nu ma pierde o clipa din ochi , face el ce face si in dec. z11-12 , optima la mine pt. inseminare , cade pe 23-24 dec.

Intrebare-intrebatoare :
Cine-mi face mie inseminare ???????

Asta in cazul fericit in care as avea folicul.

Mergi la inceput