FIV sau inseminare cu donatoare/donator (27)
Raspunsuri - Pagina 10
roxica31 spune:
Eu asa am vazut la inceputul capitolului la analize necesare. Dar daca nu e musai nu le fac....Recomandati-mi si mie un cabinet si un medic dragutz unde sa fac HSG ca nu am nici cea mai vaga idee
roxica31 spune:
Fetelor daca ati fost la Anca Gherasie spuneti-mi si mie ce impresie v-a facut. Ca ma gandesc sa imi fac o programare la ea.
bytzi spune:
roxica,daca nu ti le-a rec nimeni ,nu le mai fa,poti face eventual un progesteron in z21 ,sa vezi cum stai
pt HSG poate iti rec fetele din Buc cite ceva,citisem pe undeva ca la Medsana se face...doar ca e particular si e mai scump
dar ai putea incerca si la MNL cred ca fac si acolo
noi mai mult pe la Giulesti avem facute ,dar cred ca tre sa ti-o rec un dr de acolo
de dr Gherasie iti va spune Raluca mai multe cind va intra,e bolnavioara a stat si in spital si probabil de aia nu mai intra,dar te va lamuri ea cum sta treaba,noi aici sintem niste dragutze nu ocolim nici o intrebare
succes dragutza noastra
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
roxica31 spune:
Sunteti foarte dragutze si sper ca nu va enervez cu intrebarile mele. Deci sa nu fac HSG pana nu imi recomanda un medic? Ca eu ma gandeam sa fac inainte sa ma duc la Cocei in 8 decembrie. Dar probabil ca o sa astept pana la consultatie si vad ce zice ea. Va pe toate.
rodicuta32 spune:
Roxica-eu mi-am facut prima data analize din secretia vaginala(ce mi-au indicat prin e-mail medicii de la Sibiu) si apoi HSG.
Ginecologul meu a zis ca e mai bine in ordinea asta,caci daca am vreo infectie,trebuie tratata inainte de histerosalpingografie.Din fericire nu a fost cazul si imediat dupa ciclu in luna urmatoare am facut HSG.
Eu sunt din provincie ,asa ca nu stiu unde sa-ti recomand sa faci HSG.
cricrim spune:
Buna seara
va doresc din suflet ca anu ce vine sa va aduca bebelusi sanatosi si mancaciosi
Nu va lasati fetelor , Doamne Doamne pregateste pentru voi cele mai frumoase minuni
Daca aveti timp votati micutul pui de om
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=STEFANIA%20ALEXIA&srch=yes
cipcirip spune:
NASHICILE VIRTUALE care mi-au confirmat efectuarea transferului bancar: Eu, Bytzi, Simonete, Rodicutza, Gabri-ela si Iuca cu colet postal shi banutzii in el.
Maya te rog sa-mi transmitzi data platzii bancare shi suma pe PM.
Monty sa verifici extrasul la banca sa vezi dc au intrat. Ai pe PM o lista cu data virarii banutzilor shi suma de la fiecare nashica.
Cirip
bytzi spune:
roxica,ba da e bine sa ai facuta HSG doar ca in spital la Giulesti nu ti-o face fara rec unui dr de acolo
ca sa o faci tu inainte trebuie sa te duci la o clinica privata si e mai scump
e ok cum a zis rodicutza fa-ti intii anal de secretie :micoplasme,ureaplasme,clamidia,culturi de col uterin ,PAP caci daca ai vre-o una prezenta ti-o imprastie prin abdomen si am auzit cazuri grave din cauza asta
dr nu-ti vor rec asa ceva ,mai ales la Giulesti nici nu-ti rec anal de secretie care sint f importante ,duc la ruperea membranelor si pierderea sarcinii
deci daca ti-ai facut anal de z3,urmatorul pas e anal de secretie si apoi HSG ,acestea sint suficiente pt inseminare
succes si nu ne plictisesti ,ce nu esti lamurita intreaba si iti vom raspunde
cip
yarrina???????mai dar tu ai fugit in lume unde estiiiiii???
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
yarrina spune:
Buna dimineata
Eu ce sa fac daca nu-mi primesc astia banutii la banca? Aveti alta solutie? Tare mult as vrea sa ajut si eu.
N-am fugit nicaieri...am avut si mult de treaba si nici noutati nu am avut. Trebuie sa astept pana la sfarsitul lui ianuarie sa mai fac ceva.
diana23ct spune:
Neata fetelor. Din pacate eu nu am reusit inca sa ajung la banca sa trimit banutii, dar sper ca cel tarziu vineri sa rezolv pb.
Am vb ieri cu cineva si m-a bagat in ceata. Am neevoie de voi sa ma luminati putin. Mi-a zis ca duphaston-ul luat inainte sa se produca ovulatia inhiba ovarele si nu se mai produce ovulatia in acea luna. M-a pus tare rau pe ganduri pt ca eu iau duphaston in ziua 16 iar ovulatia la mine este prin ziua 17-18 pt ca am un cm de 33 de zile. Ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii?
va pupic pe toate