Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Din pacate la mine paracetamolu' nu functioneaza decat pt temperatura.
Organismul meu e obisnuit cu algocalmin forte + solphadeina.
Eu sufar de cefalee, dar si cand ma loveste cate una cu stari de voma si dureri de ochi nu-mi trece cu nimic decat cu somn.
La mine durerile menstruale sunt monstruase (si sunt rezistenta din fire la dureri mari), nu-mi treceau decat daca luam 4-5 algocalmine o data. Stiu ca nu era bine, dar altfel ma urcam pe pereti, iar cate o zi libera pe luna pt menstruatie nu-mi pot lua. La sora mea e si mai rau, ea si lesina cateodata. Of, of o mostenim pe mama. Daca am fata sper sa nu aiba astfel de dureri.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Interesant articol..
Somnul e de baza!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Discordia si eu ma confrunt cu problema mancarii,dar in sensul ca trebuie sa gatesc pentru toata familia iar eu nu pot mannca orice...mai ales mancaruri cu ceapa sau usturoi.In schimb as manca toata ziua tampenii,gen covrigei,chips-uri,stiksuri,merdenele,unt....E problema mare cu mancarea...mai ales k imi stabilisem targhet sa ajung pe perioada sarcinii la maxim 60 de kg..dar deja am 54,5(de la 50)
Alesicoo bine ai revenit printre noi

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Am si eu o intrebare. Eu sunt "fan casa". Nu prea ies pe afara, sunt f f sedentara, toata ziua stau cu fundul pe scaun, sau oricum in casa. Aveti idee, daca fluxul mare de pe arterele uterine poate avea legatura si cu asta?

Sabina 18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Bine ai venit in club!Sunt in aceiasi situatie..singura "miscare" pe care o fac pe timpul zilei este gatitul si curatenia prin casa...deja se resimte statul pe scaun cu niste dureri groaznice de spate

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Referitor la dublu test eu am dat 100 lei pe el, iar triplul test la fel. Cand am facur eco la 12 sapt am dat 100 la ea la cabinet, acum la spital am dat 50 lei. Deci preturile pe care le-am vazut pe aici mi se par prea mari.
Va pup din nou

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna

statul pe scaun o perioada mare de timp e cea mai nasoala pozitie pt sarcina. asta de la medicul meu citire. mie mi se umflasera picioarele nasol in ultimele 2-3 luni, mi-a interzis sa mai stau pe scaun mai mult de 10 min fara sa fac pauza de cateva minute. ideal ar fi fost sa stau cu ele cocotzate in sus, dar la birou nu-mi permit .

Sabina, oau, deja 18 saptamani...nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul... mai ai un pic si ajungi la jumatatea drumului .

Ale , bine ai revenit, chiar ma gandeam de ce oi fi disparut asa subit. ma bucur pentru tine ca esti mai bine si ca te-au mai lasat greturile.

iar apropo de greturi, de vreo 2-3 zile s-au mai rarit si la mine, in sensul ca nu mai am greata non-stop, ci mai mult in a doua parte a zilei, ceea ce e mare lucru.
si ca tot vorbeam zilele trecute de vise aiurea, azinoapte am visat ca iesise TT prost pt sindrom down, eram f suparata pe dr. ca m-a pus sa-l fac . uf, bine ca a fost doar un vis, chiar e nasoala senzatia.

despre plimbat copilul, david a fost in excursii in mod regulat de la 3 saptamani de viata. i-a mers tare bine, nu s-a imbolnavit niciodata, era cumintel pe atunci. probabil nici acum n-o sa facem altfel.

sa aveti un we minunat, fetelor, nu va mai scuzati ca va intindeti ca o placinta, toate vrem ca celelalte sa scrie cat mai mult, nu??

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 10+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Am si eu o intrebare. Eu sunt "fan casa". Nu prea ies pe afara, sunt f f sedentara, toata ziua stau cu fundul pe scaun, sau oricum in casa. Aveti idee, daca fluxul mare de pe arterele uterine poate avea legatura si cu asta?

Bine ai venit in club!Sunt in aceiasi situatie..singura "miscare" pe care o fac pe timpul zilei este gatitul si curatenia prin casa...deja se resimte statul pe scaun cu niste dureri groaznice de spate

poze
my baby16s+

eu nici atat nu fac. Butonez cat e ziua de lunga calculatorul.

Nicoleta, ai sa vezi, ca dupa sarcina, organismul ti se va regla si durerile nu vor mai fi la fel de intense.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Madamar nu cred ca te consoleaza cu ceva, dar si eu am in continuare greturi, si ma simt rau can 30 - 50% din zi. Oricum este o imbunatatire a situatiei fata de acum 2 sapt cand imi era rau cam toata ziua si vomitam de 2 - 4 ori pe zi. Speram ca pana la 13 sapt sa treaca... Acum astept sa implinest 4 luni ca poate, poate se intampla sa-mi treaca atunci... (mai vin si sarbatorile..., macar atunci sper ca ma voi simti si eu ceva mai bine).

Voua cand v-a spus medicul sa faceti ecografia morfo-fetala de trimestrul 2? Mie mi-a recomandat sa fac in sapt 23 - 24. Pentru TT mi-a spus ca o sa imi recolteze sange la ea la cabinet (probabil ca o sa faca si ecografia tot acolo - se face si o ecografie, nu? ca si la DT).
Problema mea ar fi ca la ecografia de trim I nu mi-a spus sexul copilului... si mi se pare mult sa astept pana pe 20 ianuarie..

13+

Draga mea Diana, sper si eu, ca si tine ca de prin luna 4, cind incepem sa il simtim pe bebe, sa nu ne mai fie asa rau... Desi am auzit si de cazuri care pina in luna 9, adik pina au nascut au vomat si sufletul din ele... ajunsesera sa fie hidratate si hranite prin perfuzie... insa noi nu suntem asa de grav, sunt convinsa!

Veronicach, am retinut sfatul tau si o sa il aplic... chiar simteam ca trebuie sa iau contact mai strins cu biserica, acum ca tot am intrat in post insa nu stiam ca e recomandata chiar lunar Sfinta Impartasanie.

Discordia, succes sa nu fie foarte pudic/a bebe si sa il lase pe dr sa vada ce are intre picioare;)! La capitolul "papa" e tare greu si pentru mine. Ma fortez in ultima vreme sa maninc totusi carne, despre care am citit ca este esentiala pentru bebe. Nu mincam nici eu, pentru ca nu imi suridea si pentru ca nu ma inspira deloc insa mi-am impus si am reusit sa maninc progresiv carnita de pasare, nu numai pui, sub forma de supa cu legume si piept de pui (e dietetica si dak nu poti minca deloc din carnita macar e mai nutritiva supa in care a fiert) sau ciorba de perisoare... Sunt si eu cam in pana... insa am noroc de mama. Aseara am cerut gogosi din aluat moale, moale, puse in ulei cu lingura. Probabil ca dupa atita pauza de uleiuri si grasimi am resimtit o nevoie... si mai am o "buba" cu dulceata de nuci... Daca va e pofta sa imi spuneti... sa nu va mai povestesc despre ce ma taie capul!!! Nu mai suport multe legume: ardeiul gras il urasc, ceapa la fel... multe fitze am si mi-i ciuda pe mine.

Gabitza, bravo ca poti sa maninci sanatos! Mie nu imi inspira nimic legumele... pentru ca am aciditatea ridicata si din aceasta cauza am si arsuri si dureri stomacale... si am mai si vomat de citeva ori legume si fructe si nu-mi mai trebuie!... Fiecare cu problemele ei:)!

Vad ca vb-iti si despre dureri de cap: am simtit azi si eu niste dureri si o moleseala... asemanatoare cu starea data de gripa. Vreau sa va intreb daca are vreo legatura cu remediul homeopat Oscilococcinum (preventiv impotriva racelii), stiut fiind ca in general remediile homeopate, pentru a-si face efectul produc o agravare a bolii pe care trebuie sa o combata... stiti voi ceva despre asta?

Sabina, sa nu te inspaiminte lipsa de chef... si eu sunt la fel. Am refuzat azi invitatia la film, pentru ca am vz ca nu ruleaza inca la Iasi "Ho HO Ho" (se lanseaza azi la Bucuresti). De fapt cred ca a fost numai un motiv, si dak filmul de mai sus ar fi rulat tot as fi motivat ca e aglomerat si nu as fi mers... asa ca... Stam si speram ca va trece. NU ma pot pronunta la intrebarea ta... prefer sa nu ma bag, nu stiu:).

Alesicoo, cu toatele am mai chiulit citeva zile, nu ne suparam! Ne bucuram sa aflam ca esti bine!

Curajoaseloooor! In vacanta la 2 luni??? Pentru ca pentru mine e inca un mare necunoscut bebele... nu pot spera ink... dar va astept pe voi sa veniti din concediu, sa aflu cum a fost si ce e bine de facut! Sa va mearga uns totul!

Weekend frumos! Ne vedem zilele astea, sper... desi sunt ocupata duminica, intr-o sectie de votare, cu alegerile astea. Chiar: sa mergeti la vot, din spirit civic si pentru mai binele bebelusilor din burtica! Cred cu tarie ca se poate si mai bine decit ne e acum!

Mary 13+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor,

oau, ce de raspunsuri noi!

Sabina, ce grabita esti sa vina mai repede momentul nasterii!
Eu stau asa cu grija sa treaca timpul in liniste, sa creasca bine, sa nu se nasca prematur, etc. Dar imi place de tine ca esti asa de hotarata si iti gasesti ancore in perioada de dupa nastere.

Cat despre calatorii cu cei mici...
Aveau gemenii 4 luni si am avut dorinta de mers la Cluj, in satul in care am crescut.
Sotul nu a putut merge asa ca am mers doar eu cu ei. Eu la volan, ei in scaunele in spate. Am plecat spre seara ca sa doarma si am ajuns cu bine la destinatie.
Si au ramas baietii nostri cu chef de drum non-stop. Le plac drumurile lungi, calatoriile, drumetiile. Orice destinatie e buna, drum sa fie.

Nu pot sa imi zic parerea despre dublu/triplu test pentru ca nu le-am facut si nici nu le fac.

Peste mine a dat raceala, nas care curge, tuse usoara. Insa mananc citrice si mai iau din cand in cand cate un paracetamol.

O zi frumoasa tuturor,

Ioana
~6ani, ~6ani + 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..si eu am simtit o usoara ameliorare in ultimele zile, am inceput sa beau apa si sa mai mananc cat de cat una , alta( legume si fructe, carne si oua nu pot deloc)...

Cu excursiile , si noi vrem la anul in septembrie sa plecam cu totii la mare...macar asa final de sezon sa prind...

Ioana cum a fost la eco??

Gabrieala, bine ai revenit...

Ale, chiar ma gandeam sa intreb de tine...

Mary, ai sa te obisnuiesti repede cu bebe...pe urma ai sa te intrebi cum de ai putut trai pana atunci fara el.

Statul pe scaun favorizeaza staza venoasa...cu scaderea fluxului sangvin, deci bebe primeste mai putin sange cu oxigen , plus risc de hemoroizi..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 14+ cu

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput