Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
mommy_to_be spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Gabitza-multumesc pt sfaturi! Acum in schimb ma lupt cu o durere de cap groaznica si mi s-a intarit si burtica. Am luat un no-spa si nema cap. Bine ca azi am program scurt si ma pot duce acasa sa caci numai asa imi trece durerea de cap. 8+ |
Pentru durerea de cap poti sa iei linistita Paracetamol. Si eu am fost reticenta, insa am intrebat mai multi doctori si mi-au zis ca e ok. E mai bine decat sa stai cu ea, caci se transmite starea la bb. Numai sa nu fie Sinus.
Mira
fericita 13+cu
Maya Alexandra minunea mea
Gabitza1977 spune:
am gasit ceva interesant despre durerile de cap in sarcina:
http://www.attct.ro/articole-sarcina/durerea-de-cap-in-sarcina.html
sper sa fie de folos!
Gabitza
mami de
Denis Stefan (07.11.2008) si
11+
Virgi17 spune:
Buna ziua burtici!
Intru si eu pe lista voastra, raportand o sarcina de 12-13 saptamani, UM: 24.08.2009 si DPN: 31.05.2010.
Va urmaresc de cateva saptamani bune si particip din "spate" la toate bucuriile si intrebarile voastre, insa acum am hotarat sa vin printre voi, sa fim impreuna pe acest drum lung pe care il avem de parcurs.
Vroiam sa va intreb daca cineva dintre voi s-a confruntat pana acum cu hemoroizi?Eu am avut probleme cu ei dinainte de sarcina insa ma ajutau foarte mult Carpiconul de la Plafar precum si Proctologul. Acum insa deduc ca nu toate produsele obisnuite sunt indicate in sarcina si nu stiu ce sa fac. Tinand cont ca sunt cam la inceputul lunii a 4-a, as putea sa folosesc unguent Procto Glyvenol.Voi ati folosit?
Ioana5255, putem comunica cumva? printr-o adresa de email?Avem acelasi doctor si vom naste la acelasi spital. Nu ai activat aici pe site mesajele private si nu am cum sa dau de tine altfel.Multumesc mult.
Va doresc tuturor o experienta cat mai frumoasa ca gravidute!! Doamne ajuta tuturor!
Cu drag,
Virginia
12-13 saptamani
Ioana5255 spune:
Neata,
Gabi bine ai revenit. Hai ca incet incet vor trece greturile. Ai sa vezi. Oricum eu sunt sigura, ca e fetita.
Eu de 3 zile am o stare de oboseala foarte accentuata. In rest ma simt bine, nu a mai fost nevoie sa iau no-spa, nu am mai avut dureri. Sa dea Dumnezeu sa o tinem tot asa. Mai am un pic. Decembrie trece repede si apoi mai sunt 3 luni pline si un pic din aprilie.
Legat de mancare eu am trecut in alta stare. As manca non stop si numai tampenii, cum ar fi dulciurile. Si cel mai nasol, ca nu ma limitez si eu ca omul acolo la o portie mica, mananc o ciocolata intreaga, o cutie de inghetata, faze din astea. Daca nu ma potolesc, cred ca iar o sa ma fac cat China.
Imi voi schimba si eu semnatura. De azi sunt in 18 saptamani, fiecare saptamana pentru mine e o victorie. Astept cu nerabdare eco de 20 de sapt. Sper sa iasa bine. Nu vreau sa ma stresez pana atunci, dar tot nu ma pot abtine, sa nu imi mai fac ganduri.
Sabina
17+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Am si eu o intrebare. Eu sunt "fan casa". Nu prea ies pe afara, sunt f f sedentara, toata ziua stau cu fundul pe scaun, sau oricum in casa. Aveti idee, daca fluxul mare de pe arterele uterine poate avea legatura si cu asta?
Sabina
18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
aleesicoo spune:
hello burtici

ma mai tineti minte?![]()
nu am mai intrat cam de multisor .....dar este motvata absenta mea...zic eu
...am avut ff mult de lucru la serviciu... ne-au bagat si in cele 4 zile fara plata
.....
noi suntem ff bine... de greturi nici nu imi mai aduc aminte... insa de mancat mie mi se pare ca mananc la fel ca si inainte...nu s-a schimbat nimic... burtica a inceput sa se contureze si sa se vada... insa nu am trecut la hainutele de gravida.. cred k asimileaza doar bebe si nu eu....cea ce cred eu ca este un lucru bun
...
astept cu nerabdare data de 10 dec. cand voi merge din nou la eco
felicit toate burticile care si-au vazut puiutii si sa dea dzeu sa venim numai cu vesti bune, zic si bun venit fetelor noi(sorry dar nu am retinut numele)..si nu in ultimul rand LA MULTI ANI DISCORDIA!! SA ITI DEA DZEU UN BEBE SANATOS CARE SA ITI ADUCA BUCURII SI MULTAAA FERICIRE INCA O MIE DE ANI DE ACUM INCOLO!
uff gata ca m-am intins ca o placinta.... o sa incerc sa tin pasul cu voi
va pup si o zi usoara

asa creste bebicu
10+

mommy_to_be spune:
Gabita, o sa intreb medicul cu siguranta la urmatorul control, cand tre' sa mai repet analizele
Sabina, felicitari pentru ce-a de-a 18 saptamana
Cred ca tu le simti bine de tot pe fete la varsta asta de sarcina. Eu abia astept sa se si vada prin burtica, ca sa devina totul mai real si pentru sotul meu. Apropos de vacante, nu-mi trimiti si mie un PM si site-ul agentiei tale? Ne-ar interesa si pe noi un sejur asa... mai in octombrie, undeva in Turcia, ca sa putem merge cu bb mic. Sar'mana!
Mira
fericita 13+cu
Maya Alexandra
minunea mea
aleesicoo spune:
sabina te rog sa mi trimiti si mie un pm cu siteul agentiei .. sa vad unde va calatorii bebe la anul
da' chiar fetelor... ce credeti de plecarea bebeilor la 2 3 luni.... ?sunt eu nebuna??? ca eu 2 zile tot as vrea sa merg![]()
bineinteles cu acordul medicului
asa creste bebicu
11+

Ioana5255 spune:
Ale welcome back. Sa stii ca eu am plecat cu Alexandra de la 2 luni si la anul din iunie voi pleca la mare cu toata trupa de copii.
Sabina
18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
alinettero spune:
Buna burtici!
am lipsit f mult timp, am avut probleme cu net-ul, am pierdut vreo cateva capitole bune, dar am reusit si sa citesc cate ceva, cand am timp promit ca citesc tot din urma, ca fiu la punct cu noutatile.
Felicit burticile care si-au vazut puiutii la ecograf. Am fost si eu miercuri la eco de 16 sapt, n-am vazut nimic nici acum si nici n-am inteles nimic pt ca doctorita nu mi-a spus nimic, doar a scris ceva pe o foaie si mi-a spus ca ne intalnim peste luna, am crezut ca inebunesc, n-am apucat sa pun nici o intrebare nimic. E adevarat ca eram la spital unde m-a chemat ea, si in camera mai erau inca 7 colegi de ai ei. era sa incep sa plang, nu imi venea sa cred cum s-a purtat, ea s-a uitat pe ecran, a scris si a plecat, nu tu sa imi spuna ca e sanatos, ca e bine ca e baietel nimic, am citit eu pe foaie si am vazut "sex masculin", ma credeti nici n-am reusit sa ma bucur, eram asa frapata, toata ziua am fost intoarsa pe dos. Mi-am revenit apoi si ma consolez cu ideea ca bebe e bine ca altfel imi spunea, oricum am intrebat-o la telefon si mi-a confirmat asta. Dublul test mi-a iesit bine, si triplu a spus ca nu mai trebuie, tot asa la telefon, atunci la consultatie nimic.
Sunt asa de derutata nu stiu ce sa fac, asa de mult asteptam aceasta ecografie acum mi-e frica de cea de la 20 sapt. Nici nu sunt sigura de sex, daca nu s-a uitat bine, daca n-a scris bine etc, oricum asta nu conteaza, sanatos sa fie el, nu stiu daca sa o schimb sau nu. La cabinet nu se poarta asa.
Hai ca m-am intins prea mult, va pup, si promit ca intru mai des
16+

caci numai asa imi trece durerea de cap.