Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Apropo, fetelor, voi ce mai mancati? Mie foame imi este dar nu prea imi vine sa mananc nici o mancare. Carnea nu o suport, as manca numai legume, dar am nevoie de sfaturi cum le pregatiti caci eu sunt in pana de idei... Sa le mananc asa crude parca nu imi vine...

mamica de fetita si 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

apropos de sex-ul lui bebe la 12 saptamani...
eu, la sarcina cu Denis, am mers la dr-ul Iosup la ecografie de 12s si mi-a spus ca este fetita. iar la urmatoarea ecografie, pe la 20 saptamani, era clar baiat!
dupa parerea mea, e cam devreme pt doctori sa se pronunte, sigur-sigur, la 12 saptamani, daca e fetita sau baietel.

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Ai avut drepatate Rosanne...e gratuit, insa la eco nu s-a uitat nimeni, doar mi-a completat datele in dosar si mi-a luat sanga apoi mi-a zis cand sa vin dupa rezultate.

pup si sa ai rezultate bune maine!

Cordelia

Cordelia 16+

Mergi la inceput

discordia, eu mamanc multe salate (cel putin 2 pe zi). spal bine salata verde, ceapa verde, castravete, ardei gras, rosie... apoi fac un dressing din iaurt, ulei de masline, zeama de lamaie si un amestec de mirodenii (verdeturi italiene ii spune amestecului) si apoi pun dressingul peste legume. cateodata mamanc cate un bol mare de salata, asa goala, cu paine prajita. poti pune si niste branzica in salata, eventual.
cu legume, mai poti face un pilaf sarbesc... sau budinci cu branza de vaci si legume, la cuptor... sau paste.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Apropo, fetelor, voi ce mai mancati? Mie foame imi este dar nu prea imi vine sa mananc nici o mancare. Carnea nu o suport, as manca numai legume, dar am nevoie de sfaturi cum le pregatiti caci eu sunt in pana de idei... Sa le mananc asa crude parca nu imi vine...

mamica de fetita si 14s+

Vai... te inteleg perfect!!! Aceeasi senzatie o am si eu. Cu toate ca mi-e oarecum foame, pofta de mancare nu prea am... suna ciudat, stiu. Iar cand as manca ceva, nu stiu ce. Carne in niciun caz... Singurele chestii pe care le pot manca oricat, oricand, sund fructele. Insa stau si ma gandesc cum sa ma alimentez mai bine ca sa nu aiba puiutul meu de suferit...

Mira fericita 13+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Citat:
citat din mesajul lui discordia

mamica de fetita si 14s+

Vai... te inteleg perfect!!! Aceeasi senzatie o am si eu. Cu toate ca mi-e oarecum foame, pofta de mancare nu prea am... suna ciudat, stiu. Iar cand as manca ceva, nu stiu ce. Carne in niciun caz... Singurele chestii pe care le pot manca oricat, oricand, sund fructele. Insa stau si ma gandesc cum sa ma alimentez mai bine ca sa nu aiba puiutul meu de suferit...

minunea mea

Buna dragele mele!!!
Aceeasi problema o am si eu...MANCAREA!!!As manca...dar nu stiu ce!!!
Faptul ca mananci fructe...este fff bine,eu am mancat fructe si iaurt vre-o 3 sapt cand am avut greturi si a fost fff bine!
Nu conteaza ce mananci si cat mananci..important este sa te saturi,sa nu mananci pt 2!!!
Eu am mancat niste oua fierte azi,cu branza si ceapa verde...ca la tara!!!
Desi sunt la serviciu...mi s-a pus pata si am sunat-o pe mama sa-mi faca toate astea+zacusca si mi le-a adus sotul aici...dupa aceea am bagat orbit!!!
VA PUPICESC,O ZI PLACUTA!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Gabitza-multumesc pt sfaturi!
Acum in schimb ma lupt cu o durere de cap groaznica si mi s-a intarit si burtica. Am luat un no-spa si nema cap. Bine ca azi am program scurt si ma pot duce acasa sa caci numai asa imi trece durerea de cap.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Anamaria... frumoasa combinatie!! N-am mai manca de tare mult timp oua cu ceapa. Sper sa ai dreptate in ceea ce priveste alimentatia cu fructe...

Chair... stiti cumva cand e recomandat sa se faca al doilea set de analize in sarcina? Sunt taaaare curioasa daca stau la fel de bine cu "dozajul" de vitamine din sange.

minunea mea

Mergi la inceput

pt durerea de cap... odihna ajuta cel mai mult. altceva oricum nu prea ai voie sa iei acum, din pacate.
cand ajungi acasica, baga-te in pat si trage draperiile, se pare ca semi-intunericul ajuta sa treaca durerea de cap mai repede. si incearca sa dormi o ora!

Gabitza

Mergi la inceput

mommy_to_be, eu, la prima sarcina, am mai facut parca si pe la sf trimestrului II inca un set de analize...
dar poti vb cu dr-ul tau sa iti dea si mai devreme sa faci, daca vrei. nu cred sa fie o problema.

Gabitza

Mergi la inceput