Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinettero buna fetelor, vreau sa va spun ca nici eu n-am vomat decat de doua ori dar atunci pt ca ma durea groaznic capul. cred ca bebe a miscat, are vreo trei zile de cand simt la fel dimineata, cum se aduna asa intr-o movilita mai jos de buric, e o senzatie f stranie si minunata. si eu am asa pofte, dar de obicei normale si mai pot astepta. nu va zic de ce mi-e pofta sa nu va molipsesc si pe voi. va pup, sa aveti grija de voi in we sa va odihniti 16+ |
...
Avem aceeasi varsta a sarcinii
,dar eu inca nu stiu ce e,nu mai am rabdare deloc
poze
my baby16s+
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui Virgi17 Ioana5255, am incercat sa iti scriu pe PM dar mi se spune acolo ca nu accepti mesaje private.Nu ma lasa sa trimit mesajul... Cum putem face? Adresa mea de email este cricri_1771@yahoo.com. Multumesc muuult ! ![]() Virginia |
eu mi-am scris cu fetele pe pm. foarte ciudat.
Sabina
18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Nati si Mira,multumesc de raspunsuri...mi-ati mai dat o speranta de care sa agat k ar putea fi fetitza ..Fetele imi cer scuze daca va fac pofta,dar va rog,dc vreuna dintre voi,din Bucuresti de preferat,vede piersici..sau macar necatrine anuntati-ma si pe mine...am umblat 5 ore prin tot orasul,la metro,carrfour,real,auchan,magazine de cartier etc...si nimic..nici urma![]() ![]() ![]() ![]() poze my baby16s+ |
ies eu azi la aprozar si daca gasesc iti cumpar. Parca vazusem ceva pe la mine. Eu stau in zona 13 sept, Marriott.
Sabina
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui arturicii Ioana Felicitari ca sunteti bine! Super ca l-ai impresionat pe dr. Mai greu sa reusesti sa atragi atentia unui dr in mod pozitiv si sa iti si recunoasca interesul. Bravo tie. Felicitari si pentru ca este fetita! Cris_09 Hahahahahaha !!! Super!!! Am ras de numa cand am citit ce ai zis de nectarine! Am visat acum vreo sapt ca mi-a dat sotul meu cadou o nectarina maaare si tare! Am cautat in vreo 2 magazine insa si de aici au disparut. Acum mi-a trecut pofta dar m-a binedispus mesajul tau. Sper sa gasesti! Nati. E, asa mai zic si cei din jur de mine insa eu stiu sigur ca fiecare isi are limitele lui si stie singur cand le depaseste si poate sa se declare curajos. Ptr mine nu a fost act de curaj. A fost pur si simplu ceva natural. Noi suntem invatati cu drumuri, calatorii, bagaje si pachete. Sigur ne lipsesc altele ce altora li se par normalitati si noua curaj.... mommy_to_be, cris, ma bucur tare pentru voi. Eu inca ma chinui cu neplacerile diminetii. Intrebare: fetelor din Ardeal, rogu-va, stiti cumva reteta de placinte de-alea de se fac in tigaie (ca si clatitele). Eu am "crescut" cu ele la tara insa nu stiu sa fac.. Stiu doar ca se framanta, se lasa la dospit apoi se pun in ele dulceata/silvoita/varza/branza/zahar si se coc in tigaie...... |
cand ma impac cu soacra mea, ca acum suntem la cutite, am sa ii cer reteta. Ea face chestii din astea de Crcaiun umplute cu varza sau branza. Mai un pic de rabdare pls, pana ne intram iar in gratii.
Sabina
cris_09 spune:
Multumesc Ioana,dc gasesti imi spui si mie unde.Fetele,ce e cu linistea asta????Hai, k se face prezenta si punem absente nemotivate
![]()
poze
my baby16s+
mamanati spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
cand ma impac cu soacra mea, ca acum suntem la cutite, am sa ii cer reteta. Ea face chestii din astea de Crcaiun umplute cu varza sau branza. Mai un pic de rabdare pls, pana ne intram iar in gratii. Sabina 18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Hai, ca asta mi-a placut!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
11+
cris_09 spune:
Noi stam aproape de "socrosenia",si o vad saptamanal...dar nu mai mult de 15 min/vizita,k nu are stare sotul sa stea mai mult![]()
poze
my baby16s+
mamanati spune:
M-am trezit dimineata cu o durere ingrozitoare de cap, si acum inca nu mi-a trecut.
rosanne, eu am inceput tratamentul, ca mie doctora nu prea mi-a lasat timp de meditat, mi-a zis sa vin vineri la control, asa ca ca am doar 6 zile. Da ma gandeam asa... ca daca au zis 2 medici din diferite tari ca le putem administra, inseamna ca e ok. Si apoi, zic, luand in consideratie faptul ca sunt ovule actioneaza local si nu trece prin placenta ca medicamentele administrate oral. Da eu am alta intrebare: se poate indica colposcopia in sarcina?! A facut cineva?
Fetelor, cine se ocupa de listuta... ne treceti si pe noi, pleaseeee! Merci anticipat.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
11+
tigruta spune:
Buna burtici..am intrat sa va salut..![]()
stiu ca e sarbatoare azi dar trebuia sa pregatesc o ciorbita ca nu stiu ce sa mai mananc, parca nimic nu-mi cade bine..
Va doresc o zi frumoasa..
acum sa vedem daca am reusit sa adaug semnatura![]()
[elena]10+
cris_09 spune:
Nati din cate am citit pe net colposcopia nu se diferentiaza de eco vaginala...deci nu cred k dauneaza sarcinii.Am mai gasit pe forum fete care au facut colposcopia in tp sarcinii,deci,nu te ingrijora
poze
my baby16s+

..Fetele imi cer scuze daca va fac pofta,dar va rog,dc vreuna dintre voi,din Bucuresti de preferat,vede piersici..sau macar necatrine anuntati-ma si pe mine...am umblat 5 ore prin tot orasul,la metro,carrfour,real,auchan,magazine de cartier etc...si nimic..nici urma