Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
arturicii spune:
Upiii!!! multumesc Ioana ptr reteta!!!! Cel putin din poza acelea par sa fie!!!!
Azi mergem la parada lui Mos Craciun, sper sa fie cel putin atat de frumos http://images.google.ca/imgres?imgurl=http://z.about.com/d/montreal/1/0/e/J/-/-/montreal_santa_claus_parade.jpg&imgrefurl=http://montreal.about.com/od/attractionsbyholiday/tp/montreal_christmas_events_noel_holidays_season_xmas.htm&usg=oRGhAUDlsE3_IwvdsxQd8Mq_I20=&h=500&w=428&sz=220&hl=en&start=1&um=1&tbnid=OJ1orZUYLxPrOM:&tbnh=130&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Ddefile%2Bdu%2Bpere%2Bnoel%2Bmontreal%2B2009%26hl%3Den%26sa%3DN%26um%3D1
Scuze dar am lipsit la lectia cu linkurile...
Sabina, stai linistita ca avem timp sa imi zici si reteta soacrei;
Fetelor de varsta cu mine la sarcina...voua vi se vede burta? Ca eu am doar o "umflatura" pana sub buric insa cand stau in picioare nu se vede vreo diferenta....
Si, in spiritul meu, cand eram insarcinata cu gemeii...la 16 sapt m-au "ghicit" cei de la servici (doamnele mai in varsa adica)....
Nati, eu am facut o colposcopie, nu in sarcina insa dupa cum m-am simtit eu e si mai neplacuta decat o echo intra.
Un weekend frumos, cu nectarine, fara raceli, cu vanzari de pachete turistice, cu plimbari frumoase, ciobe reusite, haine spalate, fara griji si numai cu vesti bune!
Ioana
~6ani,
~6ani,
16+
Ioana5255 spune:
Astazi este Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Se aprinde o lumanare pentru cei ce au murit fara si se da de pomana.
Soacra mea sta cu noi in casa, ea la etaj si noi la mansarda. Pana la Craciun o sa ne impacam, oricum eu nu prea o am la inima, ca e rea si imi face numa sicane. In fine.
Eu azi toata ziua am bucatarit. Vine fratele lui SIlviu de la Bv sa ne anunte nunta cu viitoarea lui sotie. Ma bucur, ca vin la noi, nu ne-am mai vazut demult si ne era dor.
Ioana petrecere frumoasa la parada lui Mos Craciun.
Va doresc un weekend linistit.
Sabina
18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
T_Ioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Astazi este Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Se aprinde o lumanare pentru cei ce au murit fara Sabina 18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Sabina, eu nu stiam, multumesc
! Am aprins si eu cate o lumanare pt bunicutele mele care ambele au murit in spital fara lumanre
Ioana
lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si
15+ cu
SoniaPozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
arturicii spune:
Sabina, multumim pentru informatiile despre ziua de azi.
Ce frumos ca stati in mansarda.. Baietii s-au nascut cand stateam in mansarda, deasupra apartamentului unde locuieste mama...
Intrebare: tu cand iti serbezi ziua numelui?
Ioana
~6ani,
~6ani,
16+
cris_09 spune:
Arturicii si eu am tot 16 saptamani,acasa toata familia zice k vai ce mi se cunoaste burtica,a inceput sa se contureze,si ce rotunda e..sunt toti impresionati
,dar asta pentru ca stiu cum eram inainte,si au observat cum a crescut burtica in fiecare zi,si cum ma cantaresc eu din 2 in 2 ore
Insa aseara m-am intalnit cu o prietena care are tot 4 luni,dar ziceai k e in 9 luni...era maaarrreeee rau...In comparatie cu ea burtica mea era lipita de spate
poze
my baby16s+
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui arturicii Sabina, multumim pentru informatiile despre ziua de azi. Ce frumos ca stati in mansarda.. Baietii s-au nascut cand stateam in mansarda, deasupra apartamentului unde locuieste mama... Intrebare: tu cand iti serbezi ziua numelui? Ioana ~6ani, ~6ani, |
Pe mine ma mai cheama si Ana. Dar cum pica aproape de ziua mea le serbez pe amandoua o data. Parca exista si un Sf Sabin sau ceva in gen, dar eu nu stiu cand e, mama mai tine cont si imi mai aminteste.
Eu am o burta de zici ca mai am un pic si nasc. Cand voi avea 9 luni cred ca o sa fiu imensa
. Pe deasupra de o saptamana s-a mai si tuguiat. Un lucru insa ma bucura, vad ca este destuld e sus, spre deosebire de Ale cand a fost tot timpul jos.Sabina
18+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
dunemaire spune:
| citat din mesajul lui arturicii Intrebare: fetelor din Ardeal, rogu-va, stiti cumva reteta de placinte de-alea de se fac in tigaie (ca si clatitele). Eu am "crescut" cu ele la tara insa nu stiu sa fac.. Stiu doar ca se framanta, se lasa la dospit apoi se pun in ele dulceata/silvoita/varza/branza/zahar si se coc in tigaie...... |
Nu era vorba cumva de placinta pe lespede? (Pe care o poti inlocui cu tigaia cu fundul cel mai gros pe care o ai). Uite aici o reteta:
http://www.gustos.ro/retete-culinare/aluaturi/placinta-pe-lespede-ca-la-noi-in-ardeal.html
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani ) si un puiut de 13+
mamanati spune:
Cris_09, Arturicii,
pentru raspuns. Tare mai sper sa nu fie nevoie de de asa fel de examinare acum. Dar cred ca va fi inevitabil.
Fetelor, va rog un raspuns rapid pana maine la pranz, pleassse! Vreau sa rog pe cineva sa-mi aduca vitamine din Ro, mie medicul mi-a zis sa iau Elevit, voi ce luati? Sunt altele mai bune? Pretul nu conteaza.
anticipat!
Si inca ceva: impotriva anemiei, iau Ferro-Folgamma si Hemoglobina Plus, sirop. Da voi? Poate sa rog si preparate de fier sa-mi aduca din Ro, poate sunt mai bune.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
11+
dana81 spune:
Nati eu iau Elevit si atat fara fier sau altele, poate ca dupa ce fac analizele voi sti si ce carente am
Cris prezent
.Ce bine ca esti slabutza, eu am o vaga banuiala ca tot ca "fulga" am sa ma fac si sarcina asta, cu tote ca acum nu mananc nimic din cauza de greturi
T Ioana felicitari pentru carutz!!!
Virgi bine ai venit!!!
Eu scriu mai rar pentru ca mi-e foarte rau si nu fac nimic toata ziua decat sa stau tolanita, noroc ca a fost sotzul in concediu 2 saptamani.De luni, vai de mine
O seara placuta va doresc!!!
8+
CLARA ANDREEA 06.08.08