Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
Beatrice1982 spune:
da....................sagetutza.................

le-am pus dupa ce am scris mesajul..............
nu stiam ca esti asa de rapida.....................:))))
pai l-a asamblat sotul............
apoi bun a fi macar n-oi sta indoita de spate sa il schim se nspe ori/zi...............
de aia mi-a trebuit mai mult
Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
lillyka spune:
alexutzzza ai grija de tine, ca nu ii pasa nimanui de noi de la munca...si oricat ai trage tot nemultumiti vor fi.
onitza...nu poti face shopingul cu sotul seara, sa te ajute la carat? sau in week-end?
decenuela...sa nu te aud cu anunturi din astea...eu am deja 19-20 kg peste si mai am vreo 3 saptamani de sarcina...cred ca am luat-o si pe larisel si ea are gemene...eu am unul singur cat 3 de ai vostrii..:P
cadita...eu mi-am luat din carefour de la OK din aia cu suport de 0-6luni si de 6-12 luni sper sa fie buna...va anunt dupa ce nasc si ii fac baie :)
ieri si azi am fost sa imi duc sotul la munca din cauza grevei, ca el nu conduce si mi-a fost mila de el, dar imi e mila si de mine...nu mai pot face nimic ca obosesc, doar gatit si un pic de condus, o plimbare pe jos, nu tu curatenie...nu tu mop, aspirator....simt ca innebunesc, noroc ca va am pe voi si va citesc zilnic
34+
Luca Alexandru
poze
AMR 3+ saptamani..aoleu...
lillyka spune:
bea imi pare rau de sora ta, singurul sfat...daca ar putea sa isi ia cateva zile cu sotul si sa se duca undeva sa mai uite un pic de durerea sufleteasca...
acuma sa ma plang si eu un pic
am doua plangeri, in afara de kg (alea nu se mai pun)
mi-au recoltat la spital secretie, prima data mi-au iesit e-coli, am facut tratament cu antibiotic si dupa iar mi-au recoltat saptamana trecuta...si azi imi zice dr ca iar a iesit o bacterie klebsiela si ca ea nu crede ca e posibil sa ma duc in alta parte...si ma duc eu frumos la victor babes ma urc pe masa...si vin doua imi baga valve si imi recolteaza de am zis de 2 ori au. Intrebarea mea era....voua de cand sunteti gravide v-a recoltat cu valve? ca mie la spital nu mi-a bagat nici o valva...si explicatia asistentelor a fost ca m-a durut asa tare ca am eu uterul mai in spate...imi venise un gust metalic de durere si imi venea sa plang...mi-a fost asa de frica sa nu ii faca ceva lui ala micu...
nu mi-a curs sange nu am nici o durere pana acuma...dar am ramas un pic socata
34+
Luca Alexandru
poze
cris.dogarel spune:
ratusca mica, io zic ca "se merita", daca vin baietzii aia de zici tu; pai sa ne ia ei de aripi (4 la numar), ca noi desfacem picioarele laarg oricum, ei doar tre' sa le tina..![]()

decenuela, nu le iau nici daca ma plateshte cineva.![]()
da' daca gaseshti client bun si primitor zi-mi si mie, pleasse, cat mai urgent
am editat ca greshisem adrisantul. scuze sagetutza
Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
lillyka spune:
si a doua problema...sunt suparata pe nenea care face mobila la bebe...
nu ne mai raspunde la telefon...si saptamana asta trebuia sa ne livreze...sper sa ne raspunda zilele astea...desi l-a sunat sotul de pe alt numar si a raspuns si zicea ca ne livreaza...dar cand il sunam de pe numarul nostru nu raspunde. am o frica sa nu ne luam vreo teapa
desi e recomandat omul, dar poti sa stii cand il loveste strechea?
34+
Luca Alexandru
poze
lillyka spune:
si a doua problema...sunt suparata pe nenea care face mobila la bebe...
nu ne mai raspunde la telefon...si saptamana asta trebuia sa ne livreze...sper sa ne raspunda zilele astea...desi l-a sunat sotul de pe alt numar si a raspuns si zicea ca ne livreaza...dar cand il sunam de pe numarul nostru nu raspunde. am o frica sa nu ne luam vreo teapa
desi e recomandat omul, dar poti sa stii cand il loveste strechea?
34+
Luca Alexandru
poze
cris.dogarel spune:
alexutzza, bine ca stai acasa de maine. avem un scop important: cris mario a luat a doua stelutza si "e galbene" acum, nu gri ca amarata noastra. pai lumea ne arata cu degetul p-aici de guralive, si noi avem abia 3 sute si ceva de mesaje. La munca, tovarasha!!![]()
![]()
pont de la cristies: scriem un raspuns scurt , la o singura fata, ceea ce inseamna vreo 10-15 pe capitol numai de la noi![]()
![]()
, si asa ajutam si odiseea sa se faca mare/multa. Altruiste, nee??
ma roade pizma, cris mario![]()
. si nu doar de stelutze: vreau si eu super rochie d-aia, adica vreau sa incap in ea
, vreau de toate....dar nu mai zic nik, ca esti si tu euforica acum, cununie, iubiri, fluturashi, te las ![]()
![]()

Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
elena_iulia spune:
Aoleu da rapide mai sunteti, nu intru o zi si de la amiaza alerg dupa voi. Fetelor si voi va miscati ca niste ursuleti?
ca am mers azi in piata si am spus ca nu mai ajung acasa.
cris_mario superba rochita, si hainutele bebelinei sunt super

decenuela primesc dar numai la schimb ![]()
Elena
30+ cu
Iustin
cris.dogarel spune:
lylika, mie mi-a recoltat dr. din col, cu o singura valva (de plastic, nu fier; e si mai mica decat alea "
vechi"), dar finutz, nu m-a durut, a fost doar o jena; de fapt doar de datzile astea s-a umblat pi jos p-acolo; la 9 sapt si la 29, ptr. cultura col.
bine ca nu te doare si nu ai nik. si mie mi-e frica de recoltatul asta ca de obicei sangerez dupa el putin...
pe nenea ala nu-l putetzi starnge cu usa?? zi-i ca esti "aproape" si ca te streseaza, iar o gravidutza stresata= gravidutza 

Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
ale1212xa spune:
| Citat: |
am pus si eu o poza cu comoda....................sau infasurator................cum vreti voi am desenat-o noi, am calculat cat si cum ne trebuie....... am mers la o firma de pal sa ne taie bucatile pe care le doream....... am luat furnir cant, picioare, balamale............ ne-a costat 150 ron............... e mult???????????????????????? Poze Bea 31+ cu Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! ![]() |
bea frumoasa comoda...ceva de genu imi face si mie sotul, a zis ca pretul e ok daca l-ati facut voi singurei...cam atat il costa si pe el materialele...cica daca ti l-ar fi facut cineva te duce vreo 200-250 lei asa ca ai scutit niste banuti

-----------------------------------------
30+ cu
Dragos-Andrei