Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel lylika, mie mi-a recoltat dr. din col, cu o singura valva (de plastic, nu fier; e si mai mica decat alea " ![]() vechi"), dar finutz, nu m-a durut, a fost doar o jena; de fapt doar de datzile astea s-a umblat pi jos p-acolo; la 9 sapt si la 29, ptr. cultura col.bine ca nu te doare si nu ai nik. si mie mi-e frica de recoltatul asta ca de obicei sangerez dupa el putin... pe nenea ala nu-l putetzi starnge cu usa?? zi-i ca esti "aproape" si ca te streseaza, iar o gravidutza stresata= gravidutza ![]() ![]() Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)poze |
pai stie ca sunt aproape ca i-am zis si m-a si vazut...plus ca avem un dressing de facut cu el si stam cu toate hainele pe canapea...stie si el foarte bine situatia, doar ca nu inteleg de ce nu raspunde la telefon...si cand il suna sotul de pe altul raspunde...am o frica sa nu ne luam teapa...de el tot dam cumva, chiar daca il chemam in alta parte sa faca mobila, ca tot musca el momeala...numai ca nu vroiam stres si probleme.
off sper sa nu mai imi iasa nimic la cultura asta de col, ca m-am saturat sa imi umble pe jos pe acolo, mai ales ca sunt la fel de "virgina" ca si Bea...si e asa de neplacut...:(
34+
Luca Alexandrupoze
AMR 3+ saptamani..aoleu...
lillyka spune:
pt bea...frumoasa comoda, daca imi permiti un sfat si nu numai pentru tine, am vazut si eu la o mamica si am dat repede si eu comanda...deasupra comodei de infasat sa ne punem o polita pentru creme, uleiuri, picaturi si altele...e foarte utila.
nu va suparati pe mine ca va dau sfaturi, dar va zic si eu ce am vazut si mi s-a parut util ca am vazut cand il schimba pe bebe si imediat lua de pe polita decat sa se aplece , plus ca il ai si pe bebe sub supraveghere. asa daca te apleci...nu mai e chiar asa sub ochii tai
34+
Luca Alexandru
poze
AMR 3+ saptamani..aoleu...
Beatrice1982 spune:
llilyka................nu ma supar cum sa ma supar?
doamne fereste
dar ti-am luat-o nainte.........ca e facuta, dar nu am pus-o
e la semnatura.............
nu chiar asa mi-am imaginat-o dar asa mi l-a facut sotu'..........................
valve mi-a bagat si mie
si daaaaaa m-a durut
dar nu chiar sa imi vina sa plang.................
aoleu 3 sapt amr................
doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doamne ajuta!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
gratiana77 spune:
LARISEL si eu mi-am comandat card la Sensiblu si la Donna pe net. Nici pana in ziua de azi nu le-am vazut desi au trecut de mult timp cele 15 zile asa ca saptamana viitoare, fiind in prenatal, ma duc la farmacie sa imi cumpar ce imi trebuie pt spital si imi fac cardul acolo.
29+
(Amaris-Stefania)
cris_mario spune:
evyme ms o sa mai fac inca una..pupicei

rebiana esti o scumpa iti multumesc din suflet

sagetutza ms mult
bea o sa pun si de la cununie ms
comoda e suuper si nu e scumpa deloc
lilika..imi pare aru,eu nu stiu nmk de valvele alea...
sper sa fii ok
..stai lin cu privire al mobila eu cred k nu raspunde ptr k nu este gata![]()
cris esti duuulce rau,ms muult

...deci eu sunt mai guraliva..lol...
si da chiar st EUFORICA
elena ms mult
va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.....m-ati facut sa![]()
Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
Bea, am vazut tortul din rulade si mi s-a facut pofta de mor. Mamei mele ii reuseste de minune tortul asta si cand il face dau comanda si de o portie de frisca. Cred ca nu voi rezista sa nu o sun si sa o pun sa mi-l faca cat de curand.
29+
(Amaris-Stefania)
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 Bea, am vazut tortul din rulade si mi s-a facut pofta de mor. Mamei mele ii reuseste de minune tortul asta si cand il face dau comanda si de o portie de frisca. Cred ca nu voi rezista sa nu o sun si sa o pun sa mi-l faca cat de curand. 29+ (Amaris-Stefania) |
sorrrrrryyyyyyyyy daca ti-am facut pofta......................
sper sa iti faca mama ta............

Poze
Bea
31+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

alicredo spune:
multumesc fetelor ptr vorbele bune de incurajare!
pe toate...
cris_mario felicitari ptr achizitii! si verighete! sa fie intr-un ceas bun!
ma duc sa pap
revin
28+ 
Tanaion spune:
Cris_mario foarte frumoasa rochita si inseamna ca tu esti tare supla de incapi in ea. Cat despre carut si lucrusoare ce sa mai zic, superbe. Si eu am pus ochii pe un 3 in 1 de la Cam tot gri cu roz:
http://idealbebe.ro/cam-set-carucioare-combi-p-4100.html?osCsid=8c3384415d1a567b4ee76181995cb665
Alexutzza si tu parca tot de la Cam ziceai ca vrei sa iei carutul, nu?
Tana cu Toma (10.11.2001) si
32+ 
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui decenuela feteleeeeeeeeeee/.......dar ce-ti scrisssssss ![]() n-am timp sa citesc....o voi face acasa..dupa ce pap.....dar momentan vreau sa fac un ANUNT....... UMANITAR OFER GRATIS, MOK, FARA BANI, FARA REGRETE, DIN TOT SUFLETUL JUMATATE DIN KG MELE LUATE.....CU MARE USURINTA IN TIMPUL SARCINII...DE PANA ACU... 30+ ![]() |
DAR CUM SA TE LAS LA GREU?! MA ALATUR CAMPANIEI!!! DONEZ SI EU!!!!
34+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
Haine pui
poze burtica
toate pozele
ecografie 32 sapt 4D

Ana(2003)