Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

fetili,v-am citit,sunt la zi!am niste treaba dar cand ma voi intoarce o sa va raspund la ce imi mai aduc aminte...
acum ce am cel mai recent in cap este "treaba"cu finetul.eu ieri am fost la piata in delfinului(ptr cunoscatoare)si am cumparat finet blue cu ursuleti jucausi,ciupercute si cu inimioare albe la 5lei/ml.are latime 90cm.este foarte dragut si o sa mai iau.tot ptr lenjeria lui bb si scutecele ca sa-l pun pe patul notru.

24s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Cris literalmente nuai nevoie de nimic! adik ma rog, periuta, pasta, deodorant si chiloti ca in rest au ei de toate la CMU, adik si pe astea le au da poate le vrei musai pe ale tale...Iar pt bb ai nevoie doar ce hainutzele cu care il scoti din spital pe care oricum ti le aduce sotul cat te ridica de acolo nu?

Eu ca bagaj o sa am unul singur, am un troller mic (il foloseam pt deplasari de max 2 zile), unde incap si ale mele si ale lui bb. Pt bbulusha o sa le pun in punga pt ca o parte din ele le ia asistenta sa ii faca baie si sa il schimbe prima data. Ca apoi daca mai am nevoie imi mai aduc ei de acasa.

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ursuleatza, nashtere usoara pentru surioara curajoasa (nr. 3!!)

symonica, bine ai venit la noi. scrie repede 10 mesaje, sa scapi de moderare si sa aflam mai multe despre tine, ca vad ca eshti "avansata"

haircut, si eu astept sa intre sotul sapt. viitoare in "fara bani", sa mergem ...peste tot si sa facem de toate. sper doar sa pot, ca-s tare "contractoasa" de la o vreme...cred ca am rezolvat si pozele, nu stiu ce se bulise, dar eu acum le vad. mersic
primim premiu de "vorbarie fara limite"?

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris da ma simt altfel mai ales de ieri de knd port verigheta..pun poze cu toate mai tarziu

cristies da in sf gata cu actele....de unde ai luat finet si cu cat?

sagetutza la mn nu a fost o problema la baitza ptr k si pe Mario l-am spalat tot in dormitor,orikm ms o sa fiu atenta

evyme

lorex..lol...

haircut iti multumesc..da asa este cred k asta mi-a dat putere de atata alegatura

ursuleata tinem pumnii ptr sora ta sa nasca un bb sanatos

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Fetele dar de adina_bulina stiti cv???????

Mergi la inceput

am primit a doua stelutaaaaaa suuuper...si e galbenaaa..lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

arwen, multzam de pontul cu finet ieftin si colorat. ii trimit pe ai mei, da' nu mai stiu care e delfinului, aia din pantelimon? eu stau in diagonala, la draku'n praznic.

alexutzza, esti bine?? aa, sa ii zici dr. de planurile tale de mers la salonic de sarbatori, ca ...io stiu??

catalutza, imi plac planurile tale de sarbatori (alea de pe 25, cu mult, nu si alea cu mancare/gatit mult, ca ma ia plansul). la noi soacra mea facea tort d'asta, dar nu cu mere, doar crema de zahar ars on top of pandishpan. insa in pandishpan pune si mies fin de nuca.... ia "doar" 3 ore

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

cris_mario felicitari pentru steluta
la cat mai multe si cat mai frumoase

-----------------------------------------
30+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cris_dogarel cadita din acesta vreau si eu, cum ziceam am avut la fel la Toma si a fost foarte utila. Eu nu-i pot face baita in baie din cauza ca e mai frig decat in restul camerelor. Cu umiditatea n-am probleme, chiar va trebui sa pun umidificator.
Facadu-i in camera mi se pare util suport din acela cu picioare ca sa stea cadita la inaltime. Dar nu ma asteptam sa fie asa scump

Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Cris.mario si cris dogarel, va multumesc

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput