Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multumesc, Haircut!

Ursuleata, nastere usoara surorii tale! Ce curajoasa e!

cris_mario felicitari pentru steluta!

Finet pt scutecele? nu inteleg...in loc de pampers sau cum??

Paracetamol?? vai...medicul meu de familie face urat de fiecare data cand aude ca iau paracetamol.Spune ca e hepatotoxic si ca acum cu atat mai putin sa iau ca ficatelul lui bebe e vulnerabil, sa nu-i dau paracetamol...La fel mi-a spus si o farmacista..

Beatrice, 150 ron nu e mult, e bine avand in vedere cae facuta dupa nevoile (dimensiunile) voastre. Eu vreau cu sertare.

Ilyka, eu n-am recoltat nimic de "jos" pana acum, dar ce spui tu acolo nu-mi suna bine..si mie mi se pare ciudat ca au umblat cu valve si mai ales ca te-a si durut...

Al3csa, ne-ai parasit?

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ofe_27... eu nu am facut vaccinul respectiv,dar nici nu intentionez sa-l fac ...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ma duc in pat..tre sa inceapa Oprah..
Am palpitatii..maine are loc interventia pt nepotel..
Doamne ajuta sa reuseasca!!!
..nu stiu daca o sa pot dormi la noapte...
uff...

Noapte buna!

25+

www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

M-ati alergat ceva trebuie sa recunosc ... fete harnicutze...

Lorex Doamne ajuta! sa iasa bine interventia nepotelului tau ...

Alexutzzza ...pai asa ne-a fost intlegerea ...pai azi nu TREBUIA sa stai in pat ...eu cred ca meriti o bataitza ca ai fost fetita neascultatoare ... sper ca maine sa te tii de cuvant si sa stai linistita in pat, altfel ...

Cris_mario foooooooooooooarte frumoasa rochita pentru cununie...abia astept sa vad poze imbracata cu ea...foarte dragute si lucrusoarele si caruciorul ...

Cris.dogarel
am terminat cu dentistul ...gata ...sper sa numai am probleme cel putin pana nasc ...termin cu alaptatul si asa mai departe ...

Elena, 29+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

lorex...pt nepotel...doamne-ajuta sa fie totul bine!... danyelana...inca nu ai venit de la dr?nu ne spui nimic?... pt burticutele somnoroase, si somn usor!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Fetelor, termometru pt bebe ati cumparat? Am vazut o groaza de modele si marci. Nu stiu de care sa iau. Poate ma ajutati voi.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Bea super bine ati iesit cu comoda ...k sa numai spun ca e si foarte frumoasa ...

Alicredo ...doamneeeeeeeeeeee ce diferenta de pret ...offf ..chiar ca taxa de snobism ... ... Tu cum te simti dupa ziua de azi?

Xela bine ai revenit ...te asteptam mai des si cu postarile

Mamidepuiuti ...intradevar da dependenta

Elena, 29+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Decenuela ... ma alatur si eu la donat kg ... vad ca ne-am strans multicele ...so ... acum trebuie sa gasim si beneficiarii ...deci cine doreste ...cine primeste ???

Elena, 29+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Fetele cu intalnirea ...am ratat eu vre-un post ...cum ramane ...zicea cineva ceva de joi ...sau nu s-a hotarat inca nimic ...le asteptam pe cris.mario sa ne povesteasca de la marele eveniment si pe alexutzzza sa se faca bine???

Elena, 29+
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

gratiana77 termometru neaparat digital ca la cele cu mercur dureaza foarte mult masurarea si bebe nu sta. Eu am 3 tipuri toate cu plus si minus.
-Suzeta arata exact temperatura, masoara rapid, poti sa iei temp. si in timpul somnului. Nu mai e buna daca bebe nu e invatat cu suzeta, daca plange sau vorbeste masuratoarea e inexacta.
- Termometru cu infrarosu, masoara rapid temp, se poate masura temperatura chiar daca bebe plange sau se agita, nu deranjeaza copilul daca doarme. Nu e foarte exact, da erori mari daca copilul e transpirat in zona fruntii, costa o gramada de bani
- Termometru digital clasic e foarte exact, temperatura se poate masura intrarectal (la bebelusi e cel mai corect asa), e ieftin. Dureaza un pic mai mult (3-4 minute) e neplacut pentru bebe, greu de utilizat daca copilul se agita.

lorex scutece de pus pe pat cand iei bebele in pat cu tine, pe umar cand il iei in brate, pe patutul lui la cap pentru ca regurgiteaza (unii mai mult altii mai putin dar e incomod sa schimbi tot patul de n-spe ori pe zi)

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput