Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
Ofe_27 spune:
Cris.mario felicitari si va doresc sa aveti parte numai de iubire, intelegere si respect. Asteptam poze de la cununie.
Verigheta, hainutele si carutul sunt superbe!Sa le folosesti cu placere!
Alexutzza, Onitza lasati-o mai moale cu treaba ca nu e de gluma! Si la mine la servici e nebunie in perioada asta si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa imi predau munca altcuiva si mie numai la asta nu imi sta capul. Dar eu la ora 16 ma ridic cu tupeu si plec, nu vreau sa ma obosesc prea mult ca nu-mi face nimeni statuie. Cik sa scumpit bronzul
.
Bea frumoasa comoda si nu e scumpa deloc.
Vad ca toate puneti poze cu ce a-ti cumparat/primit/facut, eu inca nu am reusit sa ma mobilizez, dar sper sa o fac in curand.
Noi am tot primit in ultima perioada o gramada de hainutze, weekendul trecut am adus 4 saci plini cu haine si diverse pt bebe de la cumnata mea, doar trebuie sa imi fac timp sa le sortez (sunt si pt nou nascuti si pt bebei mai mari, nepotelul avand 4 ani acum). Am primit si cadita, iar suport nu luam pt ca ii vom face baita in camera din cauza temperaturii scazute in baie.Carut o sa primim imediat dupa nastere de la fina mea si are si scoica auto.
Pentru mine stresul cel mai mare il constituie salteaua pt patut si pompa de muls. Salteaua trebuie sa aibe dimensiunea 130x70 si nu am gasit pana acum
, iar pompa de muls vreau de la Avent, din aia electrica, dar costa 600 ron. Si nu stiu ce sa fac. Soacra mea imi tot spune ca poate nu o sa am nevoie de ea si sa nu dau banii aiurea.Eu am o pompa manuala de la Nuk, din aia tip seringa, dar am inteles ca nu e prea buna si ca doare.
De vaccinul anti-tetanos eu nici nu ma gandeam ca ar trebui dar azi, chiar inainte de a merge la gine, m-a intrebat o prietena gravidutza daca il fac. Si asa am ajuns eu sa-l intreb pe ginecolog. Acum sunt curioasa ce imi va zice medicul de familie.
28+
Bogdan Christian
xela_07 spune:
Salut toate burticile! 
Noi am lipsit cu postarile o perioada din lipsa de timp. De citit va citeam mereu seara dar de vreo saptamana am tras chiulul original ...
. Vad oricum ca sunteti f active la scris si e si normal ptr perioada asta a sarcinii.
Noi suntem bine, bebe e f activ. Eu o sa mai merg la servici pana la 1 Dec si apoi intru in prenatal. Astept cu interes ziua aia ...
Nu m-am pregatit cu nimic ptr bebe si mi se pare ca mai am o gramada de timp. La prima sarcina pe vremea asta aveam si bagajul de spital facut
. Clar sunt mult mai relaxata acum....
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
29+
catalutza81 spune:
Si io, si io cu carutul!!!!! Adik am aceleasi probleme si nu va mai spun ca tot ce am luat sunt hainele pt prima luna adik: 8 body-uri, 3 pantaloni cu piciorush, 3 salopete pt casa, tot asa cu piciorus, 2 caciulite de casa cu manusele sa nu se zgarie, un prosop cu gluga si asta e tot!!!! am o lista luuuuuuuuuuunga inca, bine ca a mai trecut in mainile a 2 prietene care au copii si mi-au mai taiat ca altfel...... Daca vreti o pun pe mailu' comun maine ca o am la serviciu in calc. E in excel si de aia nu cred ca pot sa o postez aici....
SI va tot amenint ca o sa pun lista cu acte pt: indemnizatie CIC, alocatie bb si trusou bb. O sa o pun in seara asta sper daca maine de la serviciu.
pup pe toate fetele!!!! cum adik va culcati de la 8 seara????????????? io inainte de 12 nu adorm...offf
Catalutza
27+
Irina
mamidepuiuti spune:
aveti o viteza!!...

...
fetele harnicutze... sa vedem ce am tzinut minte...
... danyelana sa vii cu vesti bune de la dr (cat se poate)
... cris_mario super rochita...asteptam sa vedem mireasa 

... alexutzzza ma bucur ca te simti mai bine
... fetele cu vesti bune de la dr,flori si pupici pt ele si bblushi 

... carucior nici eu nu am,ca nu sunt capabila sa ma decid...

... kg as dona si eu,dar nu le "preia" nimeni 

... dupa ce il culc pe raducu reintru la voi... apropo...stitzi ca suntetzi periculoase?datzi dependentza!...![]()

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
32+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Si io, si io cu carutul!!!!! Adik am aceleasi probleme si nu va mai spun ca tot ce am luat sunt hainele pt prima luna adik: 8 body-uri, 3 pantaloni cu piciorush, 3 salopete pt casa, tot asa cu piciorus, 2 caciulite de casa cu manusele sa nu se zgarie, un prosop cu gluga si asta e tot!!!! am o lista luuuuuuuuuuunga inca, bine ca a mai trecut in mainile a 2 prietene care au copii si mi-au mai taiat ca altfel...... Daca vreti o pun pe mailu' comun maine ca o am la serviciu in calc. E in excel si de aia nu cred ca pot sa o postez aici.... SI va tot amenint ca o sa pun lista cu acte pt: indemnizatie CIC, alocatie bb si trusou bb. O sa o pun in seara asta sper daca maine de la serviciu. pup pe toate fetele!!!! cum adik va culcati de la 8 seara????????????? io inainte de 12 nu adorm...offf Catalutza 27+ Irina |
Catalutza, neaparat pune ambele liste, la aia de achizitii sigur ma abonez!
Ratusca
29+
alicredo spune:
alexutzzza sunt cu catalogul in fata: avent sterilizator cu 6 sticle inclus, sterilizeaza in 8 min, 52 euro,la microunde e la 32 euro, pompa avent manuala : 29 euro.aici in mothercare paturile sunt in jur de 150-200 euro...de lemn frumoase...ceva in genul cum l-ai postat pe cel care il vrei tu. intrebarea mea: de unde diferenta asta de pret la aceiasi firma intre irl si ro????

e clar ca platim taxa de snobism

de aia ma cam shocheaza preturile din tara.am luat de la mothercare un set: (paturica bumbac,salopeta, body,caciulita,manusi) la halfprice 12.5 euro , reducere de la 25.pai cum sa nu iau????
repet: sunt stupefiata de preturile din tara.
si apropo de preturi...am inteles ca o cutie de aptamil(lapte praf) e 60 ron, aici e 10 euro, si am inteles ca ajunge cca o saptamana: cum poti suporta dintr-un salar de 800 ron cate un aptamil pe saptamana, si cum poti suporta aici cand...nu mai zic nimic de salarii![]()
sa ma laud si eu acum: am primit patut=> deci am salvat 150 euro...o sa mai luam doar o saltea mai buna. carucior ne vinde o vecina la 30 de euro, e in stare f buna , graco.nu-mi place mie ca e cu 3 roti si e mare, dar macar are si carseat in pret
...asa ca : nu mai dau 200 euro acum pe unu si pai pe la un an mai dau inca 200 pe altul.
cum mi-a zis andre_lina norocos flacau
28+ 
alexutzzza spune:
cris.mario acum realizez ca am uitat sa scriu ca imi plac f mult toate cele cumparate si primite, abia astept poza in rochitza frumi si eleganta! Caruciorul arata f bine! ce marca e? Ai grija la contractii, ia 3 no-spa pe zi asa din oficiu ca tu ai mult de alergat acuma, sa nu cumva sa te ia contractiile urate care ma viziteaza pe mine! ai grija mare ca tu ai multe party uri de dat acuma.
Andrelina, mare dilema mare cu carucioru, eu vreau sa nu fi o tona de bani ca nu folosesti landoul f mult nici scaunu auto cik nu e bun decat pan la 13-14 luni dup aia treb sa iei alt scaun, ma refer aici la sistemele 3 in 1, mie imi treb si ceva care e usor si se pliaza repede si ocupa putin loc pliat ptr ca treb sa il iau in avion de multe ori ca trebs a mearga bebe si cu tati la el aks si uite asa....la Mothercare, pe langa carutza de bani care o dai pe ele, sunt mari, chiar dak sunt de calitate buna materialele din care sunt facute, deci nici macar alea nu ma "satisfac"
vreau sa-l vad si pe Inglesina desi e scuuuump cu draci! si mai vreau sa vad chicco, am auzit ca sunt bune.
29+
Yannis
Ofe_27 spune:
Alicredo, 29 euro pt Avent pompa manuala 
Vreau si eu!!! Eu in seara asta am intrat la HelpNet si aceasi pompa costa 450 ron.
Off ne mananca astia cu preturilor lor, parca am avea salarii de mii de euro.
Va las acum ca mi-a ajuns sotiorul acasa si se supara ca nu il bag in seama
.
Va pup , noapte buna!
28+
Bogdan Christian
xela_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ofe_27 Pentru mine stresul cel mai mare il constituie salteaua pt patut si pompa de muls. Salteaua trebuie sa aibe dimensiunea 130x70 si nu am gasit pana acum , iar pompa de muls vreau de la Avent, din aia electrica, dar costa 600 ron. Si nu stiu ce sa fac. Soacra mea imi tot spune ca poate nu o sa am nevoie de ea si sa nu dau banii aiurea.Eu am o pompa manuala de la Nuk, din aia tip seringa, dar am inteles ca nu e prea buna si ca doare. 28+ Bogdan Christian |
saltea 130*65 gasesti aici: http://bebeshop.wordpress.com/camera-bebe/latex-cocos/ cat despre pompa de san cu siguranta cea electrica este f buna dar si una manuala modelul asta http://www.mothercare.com/Philips-AVENT-manual-breast-disposable/dp/B0011KFYH2/sr=1-27/qid=1258571377/ref=sr_1_27/275-3916625-1876933?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42860041&mcb=core este super Ok (eu am folosit-o cu succes atunci cand am avut nevoie).
Oricum recomandarea este ca pompa se foloseste doar in caz de nevoie (ex pleci de acasa si lasi laptic) pentru ca nu exista pompa sa traga asa cum trage un bebe indiferent cat de electrica si performanta ar fi. In plus se evita sterilizarea de biberoane, de pompa si problema pastrarii laptelui. Daca copilului i se va da lapte din biberon exista riscul sa refuze sanul (din bibe laptele curge mai usor si constant, la san e de munca tata ...) Mai mult (vorbesc de ceea ce am vazut in jurul meu) in cazul mamicilor care au folosit pompa+supliment, lactatia s-a incheiat in 1-2 luni. E pacat fetelor ... Ati vazut tigancile de pe strada, ele nu isi pun problema de pompe si biberoane si isi alapteaza copii fara probleme.
Concluzia: e bine sa aveti o pompa buna in casa (Philips-AVENT-Isis) este super OK si o recomand din inima. In cazul in care doriti sa alaptati pe termen mai lung folositi pompa doar in caz de nevoie.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
29+
gratiana77 spune:
Eu nu intentionez sa imi cumpar o pompa. Daca voi avea vreodata nevoie atunci o iau. Parca n-as investi intr-un produs care nu sunt convinsa ca imi trebuie.
29+
(Amaris-Stefania)