Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

LUMY+2 ati pus si acoperisul si geamurile? Cred ca sotul stau zbarniie cu si mai mult spor de cand e insarcinat!
Doamne ajuta!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

salut fetelor

pupici multi!..eu sunt in aranjamente de plecare, am descoperit o multime de chestii care trebuiesc rezolvate spre iritarea mea, dar acum ce sa fac le iau pe rand..poimaine plecam in scurta misiune de recunoastere la olanda, adica ne uitam pe la niste case de inchiriat, abia astept sa scapam de grija asta. ar fi minunat sa gasim ceva mobilat.

Fetele am vazut niste aprecieri ref. la HSG, as vrea sa repet ce am aflat de la dr.,in timpul procedurii, poate-i de folos la cineva: cand trompele sunt permeabile substanta trece in cavitatea peritoneala si de acolo se absoarbe in sistemul limfatic, de aici mai departe substanta urmeaza caile de eliminare din corp, normale. asa se explica balonarea si durerile in zona abdomenului si inghinala, eu le-am avut cam doua saptamani de la interventie; in zona inghinala chiar eram bine inflamata ca si cum se acumulase acolo substanta (!?); de asemenea asa se explica ca in cazurile cu permeabilitate tubara substanta nu se elimina vaginal, (nici nu are cum!) ci lent prin sistemele de excretie ale corpului.eu, dupa HSG, am primit flamexim (?), no-spa si supozitoare antiinflamatorii.

Despre histeroscopie si laparoscopie eu intelesesem ca sunt doar proceduri de diagnostic (prin vizualizarea cavitatii abdominale, uterului si partial a anexelor etc. etc) in timpul carora insa - si dupa caz- se poate interveni cu metode chirurgicale.

Mona, Libra, Brunadria sunteti niste curajoase, ma uit cu interes la tot ce scrieti despre procedurile FIV si va tin pumnii stransii, fetelor! sa va dea D-zeu mult noroc!

Mie cred ca-mi vine cm-ul..:-(

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Mona, Libra, Brunadria sunteti niste curajoase, ma uit cu interes la tot ce scrieti despre procedurile FIV si va tin pumnii stransii, fetelor! sa va dea D-zeu mult noroc!

luminita multumim si mult noroc si tie
desteptareaaaaaaaaa!!!!
cum voi dormiti asa bine? eu nu prea am dormit , ma simt destul de nasol , ma inteapa ovarele....
hai trezirea!!! eu merg la eco si analize hormonale ,pana ma intorc sa pregatiti ceiucul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaa
va poftesc la
si !

disparute de mai muuuuuuuulta vreme:
menics,camy,ani g, soricica!!
ufffffffff,luminita, bafta,
tocmai era sa te trec pe lista!

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
O zi buna tuturor si cat mai multe vesti bune!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor!

eu mi-am dozat ieri progesteronul, ca mi-a zis nenea doctoru ca trebuie dozat in ziua 16 si 19, la ciclul meu si ..mi-a iesit 29. marjele erau intre 5, 8 si 89, pt faza luteala, in care teoretic as fi eu.
sa fie de bine?

oricum e in marjele normale.
of..toate-s bune, numai eu nu raman gravida.
poate sunt de vina gigeii sotului.
mi-e ff teama, ca nici IA nu va prinde...uf:(

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Baby, de ce-ti faci griji pt gigei, nu a facut spermograma?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Azi, va servesc cu ceai si simit:
http://img1.loadtr.com/b-382994-%C3%A7ay_ve_simit.jpg

Brunadria, sa te iei de mana cu Galliciana, si ei ii place la matineu. Suntem aici, pe metereze, te asteptam de la dr, sa numaram ... ousoarele barosane ... pe-ale tale, nu pe ale doctorului ...

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

'Neata, Nico! Adica simit = covrig?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Gallii, asta cu "am fost cu zisu" inseamna "la barfa"?

Bebenov, iesi la careu si raporteaza-ne Z_CM, sa stim cand sa te trimitem la dormitor si sa punem cartonasu' "Do Not Disturb".

Libra, Lumy, interesanti barbatii Fecioara ... Foarte atenti, politicosi, inteligenti, statornici ...

Lumy, odihna placuta! Cat de Fecioara e sotu' tau, ca Libra i-a impartit in 2 categorii: plini si ... goi?!?!

Luminita, drum bun, va intoarceti sanatosi si sa gasiti repede casuta pe gustul vostru.

Bebita, sotu' si-a facut gigelograma. Daca ai dubii, trimite-l la lucru manual.

Mergi la inceput