Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

'Neata, Nico! Adica simit = covrig?

_
made in Romania, '73

Iegzact dar pufos in interior si crocant in exterior.
Incepi lectiile de turca?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Ada29- Z16 CM; se stimuleaza cu Vitex
Amy2007- Z17 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z14 CM
Babyblue- Z17 CM, HSG pe 12.11
BlueFlower- +29
Brunadria- Z15 CM; a inceput procedura FIV
Camy1002- Z15 CM; asteptam vesti!
Cinezee- Z8 CM
Danny1- Z24 CM
Ellyshor- Z29 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z8 CM
Guzelnico- Z20 CM; laparoscopie pe 7.11
Libra- Z5 CM; a inceput procedura FIV
Lumy_Clt- +8
Luminita42- Z29 CM
Lyly_mar- Z21 CM
MayanMistica- Z10 CM
Menics- Z?? CM; asteptam vesti!
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z4 CM; a inceput procedura FIV
Simonia- Z13 CM
Sorinake- Z8 CM; HSG pe 29.09
Soricica- Z37 CM

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre, MONA, LIBRA si BRUNADRIA care au inceput procedura pt FIV!

Mergi la inceput

Brunadria, esti ff aproape de punctie, nu-i asa? Cred ca azi iti da injectia de spargere a foliculilor.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata. Ms de cafeluta si de listuta.
Eu fac papa dar maiintru pe aici sa vad ce faceti.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

neata feteleeeeeee.
iar am ajuns "la nu am chef azi,
nu am chef azi"
au disparut zambaretii.nu poci pune nici unu.
guze,uite aici ma sfadesc(cert)diplomatic eu cu unele.oi fi masochsita sau ceva.si am luat 2 dintr-un sut.sa stiu o treaba.hahahaha.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144772&whichpage=2
adevarul e ca cel mai mult mi-ar placea sa lucrez intr-o societate din asta de ajutorare a oamenilor si animalelor,plantelor.cam dilie,dar ce sa fac?mi se trage de la parul blond.hihihi.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Danny, am citit.
Sincer, in situatii din acestea, eu ma abtin de la sfaturi gen "divorteaza/ da-i in cap/ trage-i un sut ..." pt ca n-ai de unde sa stii care e realitatea. Noi, aici, suntem familiarizate doar cu punctul de vedere al unei singure parti. Daca ai cunoscut problemele persoanei si in afara spatiului virtual al forumului, atunci poti sa-ti spui parerea. Dar la sfaturi, ma abtin. Nu stii cum se impaca sotii si apoi, fie se amuza, fie incep sa te dusmaneasca.

In plus, eu sunt adepta comunicarii (cu binisoru'), imi plac sedintele.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Nasico, cand te duci la medic? Poate te lamureste pe tine daca avem voie sa prestam sau nu .

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danny1

adevarul e ca cel mai mult mi-ar placea sa lucrez intr-o societate din asta de ajutorare a oamenilor si animalelor,plantelor.cam dilie,dar ce sa fac?mi se trage de la parul blond.hihihi.

Adica vrei sa fii o Fruela?! Sau psihoterapeut?!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

nu dau sfaturi,guze,dar m-a socat cum i-a sarit la beregata.eu nu vb asa nici cu o cersetoare.+ ca nu e asa citatul latin.vai,cate isi azvarl cu parerea .nimeni nu se mai gandeste la suflet si ca oricine poate ajunge acolo.Doamne fereste,nu se stie cum se invarte roata.si daca semeni furtuna,furtuna culegi.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

PUREGON PEN de 300!

Azi dimineata am facut a doua doza de Puregon, 150, dintr-un cartus de 300. Cand am scos cartusul ma asteptam sa fie golit complet dar mai era putin in el. N-oi fi incarcat bine (desi am tras pana la 150) ori are rezerva? Asa mi s-a intamplat si la Gonal F Pen

_
made in Romania, '73

Libra, Pen-ul are mai mult decat 300ui. Nu te impacienta.
Eu am mai luat niste rezerve partial golite de la Dorina, apoi le-am dus acolo, pentru alte fete, ce mi-a ramas de la mine.

29+

Mergi la inceput