Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Dupa ce ca esti nasica noastra a tuturor, acum mai esti si consilier monetar...poate-mi organizezi si mie un pic viata financiara ca n-ar strica...

Daca mai dai si pe la Fecioare, ai sa vezi ca-ti va merge mai bine, ca io fac ordine in stele.

Citat:
Am emotii cum am sa reactionez la tratament. In seara asta bag doza de 300 de gonal...e cam mare cred io...
ce crede docul meu ca sant o stearpa...sa ma fi luat si el mai usor

Nu, Monicule, nu-i mult, e normal sa te ia mai tare la inceput si apoi sa scada doza, in fc de rezultate (225 unit, 125 unit si esti gata, ca o closcuta).

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Amy ia-o incet. Fa-ti toti markerii C si mai consulta si un alt medic. Luna asta refa-te fizic si informeaza-te bine ca sa te poti lua de dr. in ianuarie.
Multa sanatate!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello,hello,hello!!
am fost cu zisu,
prin oras,pe la ai mei,
ne-am distrat cu mica!
am mancat si o pizza,hmmmmm
bun revenit,bebenov!!!
bun venit adria! bruna de mm!!
sunt obosita, merg la
ne ciocnim maine dim!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Dupa ce ca esti nasica noastra a tuturor, acum mai esti si consilier monetar...poate-mi organizezi si mie un pic viata financiara ca n-ar strica...

Daca mai dai si pe la Fecioare, ai sa vezi ca-ti va merge mai bine, ca io fac ordine in stele.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mona si sotul meu sunt nascuti pe 10 septembrie, fecioare pline, asa ca vezi cum aranjezi stelele ca sa se lase cu bebei si-apoi ne-om spala noi obrazul, n-om ramane datori!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

guzelnico, multumesc frumos..
cum ai ghicit tu,asa am facut , am tras un pui de somn...
eu citesc toate subiectele active asa ca va cunosc fetelor si cate pt fiecare..

N-am ghicit dar ... te monitorizez. Nimic nu-mi scapa.
Ia sa-mi dai si Z _CM pt listuta zilnica, chiar asa pt perioada scurta. Dupa test, punem zambareata si asteptam povestile despre bb.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Totusi, pentru prima data imi pare rau ca nu stiu turceste, ca sa ii pot multumi iubitei-noastre-de-toate-stiutoare-si-de-mare-folos-la-casa-omului NICO . A propos, omul ei e un baiat de toata isprava, ca mai toti ai nostri.

Libruta si Aduta, ia ziceti voi repede: v-ati iubit in tinereti cu vreun turculet, de tot il ridicati in slavi pe-al meu. Ada tine la meciurile dintre echipele rom si turcesti cu TR, iar tu il complimentezi de mama focului.

_

Mergi la inceput

Libra, nu ti-am zis ca-l mai trimit din cand in cand pe sot in vazduhuri, cu motoparapanta, doar-doar o prinde barza aia afurisita. Pai ce credeti, c-o mai las sa plece pana nu ne imparte la toate MACAR cate-un bb.
Dar, deocamdata, imi da doar fiori si ma tulbura ca un Zburator.
Ma duc sa-l dragalesc nitelus.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Pupicei la fete dragi!!!!

Pai cum sa plec la Odisee....cand aici imi este cel mai bine..doar nu o ti vrea sa ma stresez cu toate bazaconiile .Aici stau foarte linistita, si imi sunteti mult prea dragi si aproape sufletului....deci de mine nu scapati!!!

Nasico vezi cum iti ies calculele ...ca si soata mea e fecioara ..cat despre soata ta, au mirosit fetele ceva ......apoi noi la cunoscut si e f de treaba, un om f deschis si o companie placuta.
Vorbesc serios...ma uitam la baieti si aveam impresia ca se cunosc de o viata.

Fete dragi, Libra, Mona, Brunadria sa dea DD ca fivurile acestea sa fie cu succes!!! Nico you`re next.

Libra, cunosc genul de rude care pun tot felul de intrebari pe aceeasi tema.....ca deh. Eu una le-am educat, si desi vroiau sa intrebe, le taiam usor craca de sub picioare. Pacat ca nu e casuta gata, ca erati oaspetii nostri , momentan sa zicem ca inca sunt camere libere.
SA fiti cumintele si sa aveti grija de voi.

Mico....imi pare rau pt ceea ce ti s-a intamplat, fruntea sus draga noastra, tot raul spre bine.

Amy, in general cam atat de comunicativ e Tutu.... rabdare ca te obisnuiesti. Inhibare cu Dipherline a facut si o cunostiinta la el, dar inca nu stiu rezultatul. O sa ma interesez.

Pai daca voi faceti reuniune la Iasi vin si eu mot, pun de-o deplasare...ca tare mult imi place orasul asta.si ce restaurante bune au.ce sa zic eu am ramas impresionata placut.

Galli, tu te tii de sotii ?

Eu in ultimul timp sunt destul de chiaunici....seara merg destul de devreme la nani..soatei nici ca ii vine sa creada. In mare sunt bine, starile alterneaza, dar e totul suportabil.

Va dulce de tot pe toate!

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Totusi, pentru prima data imi pare rau ca nu stiu turceste, ca sa ii pot multumi iubitei-noastre-de-toate-stiutoare-si-de-mare-folos-la-casa-omului NICO . A propos, omul ei e un baiat de toata isprava, ca mai toti ai nostri.

Libruta si Aduta, ia ziceti voi repede: v-ati iubit in tinereti cu vreun turculet, de tot il ridicati in slavi pe-al meu. Ada tine la meciurile dintre echipele rom si turcesti cu TR, iar tu il complimentezi de mama focului.

_

Da, dar nu era turc ci grec, pentru ca eu sunt Elena.
Te complimentam mai mult pe tine dar... voi2 sunteti unul. In afara de asta, stii ca-s stra-stra-...-stra-nepoata de-a lui Stefan cel Mare, care i-a zis lui fiu-su sa faca mai degraba afaceri cu turcii decat cu polonii. Hai ca pana la urma imi iese.

P.S. Nu uita de Fecioare si stele (vezi mai sus)!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lumy multumesc pt gandurile bune , sa speram ca va fi ultimul fiv ..
eu am inceput fiv ul in 17oct in z1 de cm dar am avut ceva pb , nu s a produs inhibarea imediat asa ca am avut un pic de asteptat , pe 13nov am inceput stimularea, maine dimineata ecografie si analize de sange sa vad cum stau iar cu hormonii...
libra bafta, mona si tie, am zis !!toate vom reusi!!
guzelnico ,z1 in 6nov..

Mergi la inceput