Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(44)
Raspunsuri - Pagina 12
Libra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui brunadria
libra, multumesc da , am inceput sunt in z7 de stimulare ovariana..maine imi numar outele!! bafta si tie |
WOW, BAFTA!!!!! Sa fie multe si bune, sa ai de unde alege!
In Franta FIV-ul e gratuit? Ca noi "ne distram" aici pe tema asta.
Elena
z4
P.S. Scuza-ma, dar n-am retinut, in ce zona a Romanicii ai crescut?
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Atunci fa asa: - sfarsitul perioadei de monitorizare (atunci cand incepe sa te cheme mai des), petrece-l la rude/ prieteni - din preziua punctiei pana dupa ET, stai la hotel Eeeee, ce zici, cu asa economieeeeeee ... te scoti mai ieftin _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Cred ca la rude/prieteni ma costa mai mult din cauza ca obisnuiesc sa merg cu atentii/suveniruri etc. Dar nu asta e problema. Pur si simplu n-am chef sa povestesc iar si iar proceduri si ei sa ma incurajeze sau sa ma umple de sfaturi ca apoi sa spuna ca ar fi bine sa ma gandesc la adoptie.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Bebenov, bine ai venit!
Brunadria, cred ca ne-am mai vazut pe undeva, cred ca la "FIV", numai ca aici e mai cald si mai bine iar usa e mereu gata sa se deschida, la fel si sufletul!
MARE pt. toate inimoasele de aici!
_
made in Romania, '73
Libra spune:
PUREGON PEN de 300!
Azi dimineata am facut a doua doza de Puregon, 150, dintr-un cartus de 300. Cand am scos cartusul ma asteptam sa fie golit complet dar mai era putin in el. N-oi fi incarcat bine (desi am tras pana la 150) ori are rezerva? Asa mi s-a intamplat si la Gonal F Pen
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Libra
WOW, BAFTA!!!!! Sa fie multe si bune, sa ai de unde alege! In Franta FIV-ul e gratuit? Ca noi "ne distram" aici pe tema asta. Elena z4 P.S. Scuza-ma, dar n-am retinut, in ce zona a Romanicii ai crescut? _ made in Romania, '73 |
multumesc mult libra
da ,in franta fac fiv ul aproape gratuit ,4incercari...
stiu si eu m am distrat anul trecut in romanica pe tema asta
am facut un fiv la cluj..rezultat cu extrauterina...
bafta multa tuturor
si da e cald si bine aici la voi
multumesc de primire
brunadria spune:
libra si mie mi a ramas din 900ui ,un pic ...cred ca sunt mai multe ui in capsula..eu fac 150ui puregon pe zi si aseara la a 6 a injectie a mai ramas putin ...
eu sunt ardeleanca din maramuresdar de 9 ani in frantia..
bafta multa
guzelnico spune:
Buna seara, suricatelor!
Io n-am dormit, sa stiti, pana acum ci am fost la ... ... shopping! Marti e ziua nepotelei mele si trebuia sa-i iau cadou, pardon cadouri.
Bebenov, ai servit si tu fursecuri sau ... te-au lasat fetele netratata.
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danny1 guze draga,is aici,ma cert cu unele ca ataca pe altele,suflete necajite.......si eu nu pot sta asa.tre sa sar sa nu las omu sa cada. nu pricep cum e cu rautate asta in lume.nu pricep si gata.pen ce? mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
Unde, unde? Zi-ne ca punem si noi umaru', daca e nevoie.
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Libra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria eu sunt ardeleanca din maramuresdar de 9 ani in frantia.. bafta multa |
Aaaaaa, pai asa zi, nu ca ar conta!!! Esti de peste deal, dupa Prislop (teritoriul sefei noastre GALLICIANA), plus ca noi doua (cel putin) suntem francofile si francofone.
Totusi, pentru prima data imi pare rau ca nu stiu turceste, ca sa ii pot multumi iubitei-noastre-de-toate-stiutoare-si-de-mare-folos-la-casa-omului NICO . A propos, omul ei e un baiat de toata isprava, ca mai toti ai nostri.
TOATE FETELE sunt niste albinute dulci precum torturile lui Mayan, dovada ca BLUEFLOWER si LUMY nu s-au mutat la Odisee, ci au ramas aici sa ne ajute (respectele mele, doamnelor!)
_
made in Romania, '73
amy2007 spune:
Nu stiu blue, ca inhibator sau ca ce il dau astia. Cert este ca am balaurit pe net si am vzt ca reactiile adverse sunt cam naspa si sunt total nedumerita, pentruca unde am umblat eu pe site-uri fetele ziceau ca le-a zis medicul ca nu or sa ramana gravida daca au endometrioza. Acum, la cat de comunicativ e Tutunaru, azi nu mi-a zis nika, nici ca o sa raman in viata asta, nici natural si nici cu FIv sau alta dracie. Chiar nu exista nimeni care sa ne indrume? Pe bune, medicii astia sunt dusi cu capul. Imi ziea Ada deunazi la telefon ca puteam sa aflu daca am endometrioza si daca faceam analiza CA125 (am gasit-o si pe net azi). Mie de ce nu mi-a zis nici un medic pana acum? Sunt oricum fericita pentru ca din ce am vzt endometrioza cam distruge trompele, ale mele sunt ok amandoua, sa sper ca era intr-o forma incipienta?!
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png