Eurovision Junior 2009

Eurovision Junior 2009 | Autor: karula

Link direct la acest mesaj

Daca sunteti din Olanda, Belgia, Suedia, Cipru, Malta, Rusia, Macedonia, Serbia, Belarus, Ucraina, Georgia sau Armenia, puteti vota sambata seara Romania la Eurovision Junior.
Cum de ce? Pentru ca Ioana, cea care ne reprezinta, e nepoata mea; mai exact, primul copil din viata mea

Nu ma astept ca subiectul sa nasca seriale pasionale ca Eurovisionul mare, evident, dar va dati seama ca sunt mandra tare si plina de emotie. Si da, la asa arie restransa de votanti, orice vot conteaza.
Ia uitati:

Acum, sper sa nu incurce subiectul aici pana sambata, ca nici de Arte nu e, nici de Barfe, nu? Multumim!
Aaa, si sa stiti ca ii trimit linkul in Ucraina, sa zambeasca pe sub masca :)))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Unde se tine anul anul asta Eurovisionul?

Si multa bafta va dorim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Multumim, anya! Se tine la Kiev, de-aia ziceam ca stau cu masca pe figura...
Pagina oficiala:
http://www.junioreurovision.tv/page/blog?p=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Felicitari pentru nepotica!te cred ce esti mandra de ea,ai si pentru ce.
Bafta multa si din partea mea!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, karula, pentru nepotica ta !
E o piesa faina, diferit fata de ce a trimis Romania, pana acum, la Eurovision Junior.
Tinem pumnii sambata seara(orele 21:15, transmisiune directa pe tvr1) ! Bafta multa !!!

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Lili, Nina, multumesc pentru felicitari, o sa i le transmit Ioanei pentru ca ea le merita cu adevarat. E foarte implicata in ceea ce face.
Am vorbit aseara cu sora mea si am simtit prin telefon atmosfera de concurs, toata incarcatura; sper ca la juniori sa nu se aplice regula de la cei mari cu votatul pe "bisericute", ar fi pacat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Felicitari Ralu pt.nepotica! Tinem pumnii stransi sambata, Bafta multa. Pupam la voi fete frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Votat Ioana, frumusica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

eu n-am cum sa votez, dar i-am tinut pumnii. mi-a placut dansul, melodia, vocea...a fost bine zic eu...parca la strofele de inceput i s-a dus vocea in alta directie decat cea dorita, dar nu ma pricep.

pana acum nu mi-a placut nimic- in fara de a noastra...poate ceva ritm de olanda...baieti draguti, multi, dansareti; ar putea avea succes.

acum 5 ani cred, o fetita din spania a castigat eurovision junior. nu stiu cum se numeste melodia dar as recunoaste-o oricand. foarte bun cantecelul ala.

Mergi la inceput

Dana, multumim pentru vot! Conteaza!

Ymca, multumim si tie pentru sustinere. Ai remarcat perfect, la inceput s-a derutat putin pentru ca ea avea coregrafia cu stativ la microfon, iar stativul... a lipsit. A adaptat din mers, dar si mie mi s-a parut ca a afectat putin vocea (de emotie).
Tinem pumnii si emotiile in frau inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am senzatia ca se voteaza tot pe bisericute ca la eurovisionu cel mare.

dar cu olanda n-am fost departe de adevar! cel putin pana acum

Mergi la inceput