Cam cat costa bucataria asta pt. joaca in Ro?

Cam cat costa bucataria asta pt. joaca in Ro? | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5913442&findingMethod=rr#ProductDetail

aici e $35 si cu shipping in 6 saptamani ar iesi in total $55.

As vrea sa o trimit la sora mea in Ro, dar nu pot sa dau de ea in timp util sa o intreb unele detalii.

Va intreb pe voi cei din Ro, daca e bun dealul? Daca e cam la acelasi pret si in Ro, nu are rost sa o trimit de aici.

Multzu!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Nu am fetita, nu sunt la curent cu preturile la jucariile pentru fetite, dar cu siguranta, aici, mai putin de 200 de dolari in nici un caz. In Romania, desi o tara saraca, preturile sunt mult umflate; eu am calatorit mult, inclusiv in State si imi dau seama de diferentele de preturi. Cumpara produdul de acolo, si cu 5 shipping-uri si tot iesi mai ieftin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Uite cateva preturi.
http://www.bestreclama ilegala - avertizare/c-86-bucatarii-si-seturi-curatenie.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Pot sa ma uit azi si iti spun sigur. Am vazut ceva asemanator la aproape 300 RON deci spre 100 de dolari.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

In jur de 300 RON (de obicei ceva peste acest pret), adica 100$

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Merci mult fetelor si Puisorul!

Asta cu $35 nu e nu stiu ce calitate, dar e tare frumusica si are mult spatiu de depozitat. Fata de celelalte din magazin e chiar very cheap looking (de parca pe copii i-ar interesa aspectul asta). Nu e f inalta, e cam mini, varful ajunge pana la blatul de la bucatarie. Copii de 4-5 ani se apleaca la ea sau cei mai inaltuti stau in genunchi la ea. Cu tot pretul ieftin, incep sa am dubii de ea, ma tem ca nu ar folosi-o decat pt un timp scurt.

Ma gandesc la una care sa tina pana la 7-8 ani, am vazut aici intre 75-100 ceva mai inalte si mai solide (calitatea tot undeva la mediu-cheap).

Oricum ma intereseaza preturi din Ro la cele nu prea fancy, dar totusi solide (in sensul ca sa nu cada bucataria pe copil cand deschide o usa, sa aiba ceva stabilitate).

Mergi la inceput