La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
crisspy spune:
'Neata
Vesti de pe front: mai avem un dintishor ...total: 3 jos si 4 sus ...iesiti fara probleme, fara dureri ... sper ca si caninii sa iasa la fel de usor...
Ledi mama, ai grija de tine ...
NARCISA si ANDREEA-PAULA ...asteptam mamicile sa mai dea pe la noi...
Aryia bine ca ati scapat...recuperare usoara si multi lui Amedeo
O zi usoara fetelor
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
micola spune:
Bebelusi, nu vreau sa-l intarc prea curand si, sincer, nici el...nu se apropie de lapte praf....vreau sa-l apalptez cel putin pana la primavara-vara...
Fetele care alaptati, nu e nicio varianta sa ne se mai trezeasca noaptea? sau macar sa se culce repede la loc, cum facea inainte..banuiesc, totusi, un dintisor la orizont...
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisa79 cuscra...mergem la burtici deodata,da??? Hehe,maine mergem la Cirque de soleil,de abia astept,e al 3lea spectacol care il vedem...imi plac de mor |
Cuscra ...cred ca te dezamagesc...tu vrei prea devreme pt mine...pai ma omoara mama daca ii mai duc un bebe ...vreau mai intai sa-l dau pe Razvi la cresa / gradi si dupa aia ma bag...
Tu go ahead...si baga mare
Distractie placuta la Cirque de soleil
Razvi
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
anna-mama spune:
Avem un filmulet de azi http://www.youtube.com/watch?v=2LiCKwa7W9U
Si uite asa toata ziua acum, ii facem mare placere, acum mersul singur a devenit scopul lui
Crisspy, bravo pt dintisor Sunteti norocosi ca ies usor, pe Vladut il cam agita si nu prea mai papa in perioada de eruptie.
Micola, eu nu stiu varianta sa nu se mai trezeasca, dar sunt fericita ca face nani imediat dupa ce papa, de fapt nici nu se trezeste in totalitate de obicei.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
crisspy spune:
citat din mesajul lui anna-mama Avem un filmulet de azi http://www.youtube.com/watch?v=2LiCKwa7W9U Si uite asa toata ziua acum, ii facem mare placere, acum mersul singur a devenit scopul lui |
Vladutzul plimbaret...ce viteza are
Razvi
micola spune:
citat din mesajul lui anna-mama Avem un filmulet de azi http://www.youtube.com/watch?v=2LiCKwa7W9U Si uite asa toata ziua acum, ii facem mare placere, acum mersul singur a devenit scopul lui Crisspy, bravo pt dintisor Sunteti norocosi ca ies usor, pe Vladut il cam agita si nu prea mai papa in perioada de eruptie. Micola, eu nu stiu varianta sa nu se mai trezeasca, dar sunt fericita ca face nani imediat dupa ce papa, de fapt nici nu se trezeste in totalitate de obicei. Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009) Poze Vladut la 9 luni |
go Vladutu go!! Bravooo
Asa facea si Alexutu, doar se foia, il luam , il mufam, sugea si..nani direct..de ceva timp..cateva zile...eu tot sper sa-si revina..
Fetelor, de azi incep aerobicul la sala. targetul meu cel nou: -5 kg pana pe 21 ian, cand face Zburlici 1 an si ii taiem motul
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
cristina_27 spune:
Ledi nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca nu are inca dintisori. Oricum lui i-ai facut analizele si nu are probleme cu calciul, nu ? Eu cunosc o fetita care a implinit un an acum o saptamana si nu are ni un dinte si pediatra ei a zis ca nu e nimic.
In orice caz ei nu mesteca cu dintii ci cu gingiile asa ca probabil nu e pregatit pentru mancare mai putin pasata. Lui Matei trebuie sa i-o fac pasta, daca sunt bucatele mai mari nu mai papa deloc. Nu vrea sa mestece deloc decat daca ii dau intre mese putina banana sau biscuite sau o coaja de paine. Iar Matei are 6 dinti si musca cu ei de lasa semne :)
asparagus spune:
hello fetele!
intram si noi scurt inainte de o sedinta sa multumim mult de tot pentru urarile de 10 luni pt. Lucas. Multumim ca v-ati gandit la noi!
Uram si noi tuturor licuricilor din ultimele zile la Multe Lunite si Multi Anisori alaturi de cei dragi si LA Multi ANi mamicilor care si-au serbat ziua in ultimul timp.
Narcisa si Andrea Paula
Ariya, m-am gandit la voi zilele astea si ma bucur ca sunteti bine.
Eu citesc in fiecare zi, dar pe fuga si rar apuc sa scriu mesaje. Ma gandesc insa tot timpul la voi, si deja i-am exasperat pe toti din jur cu fraza " am citit in forum la licurici..."
Noi suntem bine, la cresa totul merge ok, s-a obisnuit, se bucra seara cand suntem impreuna, la weekend a fost foarte fericit sa fim toti impreuna, ne-am jucat 2 zile non-stop, radea si se bucura ca ne avea laga el pe amandoi!
In grafice iar am luat-o la vale, tot la 9200g am ramas, n-a mai luat un gram de vreo 2 luni jumate. Ei, sanatos sa fie, ca ne descurcam cu restul!
La capitolul dinti stam bine, posedam 4 la activ, ultimii doi dupa lupte seculare si multi nervi.
De papat papam bine, mancare solida, dar nu mai vrem lapte. Bea seara cam 100ml si dimineata cam la fel. Cateodata noaptea inca vreo 100ml, dar oricum, in medie foarte putin. Mai are cineva problema asta? Nu stiu ce sa fac, ca in rest papa foarte bine, numai laptele nu-i mai place.
Ati vazut, Dalma a scris la prematuri!Daria e o frumusete de fetita, sunt si poze noi acolo, e sanatoasa si voioasa. Doamne, m-am uitat la pozele de acum si apoi la cele de cand s-a nascut, nu-ti vine sa crezi, Dumnezeu e mare si cateodata chiar se mai intampla minuni adevarate in lumea asta!
Multi pupici si unul super special pentru Caterina!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
lisa79 spune:
'neata'neata!
Cuscar,pai eu fac fecior sa fie mai mare
ana e bine,azi-noapte nu a mai facut kk si de dimineata a fost ok ca si consistenta,
Aryia,Amadeo!
Anna-mama,ce frumusel e Vlad si ce bine merge e fruntasul odiseei. Bravo
Votati-o pe ANA!!!