La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata gagici, ce faceti? Noi ne jucam si ne pregatim sa papam. Vb mai tarziu

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Micola daca iti amintesti bine si Vlad cand alaptam se trezea de 100 de ori pe noapte dar de cand mancam lapte praf se trezeste doar o data. Ai rabdare putin, pana il vei intarca.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza
Lisa cum se mai simte Ana?
Alinuk,as participa cu draga inima daca mi-as permite si financiar si ca distanta.Din pacate,financiar nu-mi permit,iar distanta e destul de mare si noi nu stim cum sa facem sa mergem la Bucuresti pt David,dar sa nu-si piarda nici al meu jobul,care asa cum e el cu bani putini si munca la greu,este si fara el ar fi si mai groaznic.(am povestit data trecuta,ca seful lui a facut urat si i s-a spus ca daca tot are probleme cu copilul sa nu mai vina deloc)..Din pacate multi oameni si mai ales cei care nu au copii nu pot intelege astfel de lucruri.

Bebelusi ma bucur ca mai treci pe la noi.Si voi fara dinti?Si noi fara dinti.Insa eu deja incep sa ma stresez,ca nu stiu daca e ok sau nu.

ariya,tinem pumnii pt azi.O sa ma rog sa fie totul bine.Un gand bun din partea noastra pt voi.

Narcisa
Andreea Paula

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

FETELOR ,GATA!
e bine,s-a trezit si acum boscorodeste,bineinteles...maine dimin eata ii scoate tampoanele din nasuc si ne da drumul acasa...

Multumim mult de tot de urari si ca sunteti alaturi de noi...Va pup tare si intru mai pe seara -daca ma lasa boierul meu mic cand ajung acasa...

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Ariya, ma rog pt Amadeo sa mearga totul bine! Doamne ajuta!

Gata, Vladut merge singur, se desprinde de orice punct de sprijin ca sa mearga unde are nevoie. Dar tot nu stie sa cada, ce ma fac eu cu el?

Ledi, cum mai esti cu mana?

Micola, si Vladut papa san si se trezeste de multe ori pe noapte, dar adoarme repede la loc. Dar azi noapte iar a plans si s-a marait, il supara iar un dinte, am invtat deja, o sa dureze starea asta cateva nopti bune

La multi ani licuricilor care implinesc lunite azi! Sa cresteti mari si sanatosi!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Ariya, ce ma bucur ca sunteti bine. Un mare pt Amadeo cel curajos. Refacere usoara!

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Anna,mana e la fel..ma doare,nu pot face mare lucru cu ea.Al meu zice sa-mi fac o radiografie,dar eu stiu clar ca nu m-am lovit la ea si m-a apucat asa,dintr-o data.Colac peste pupaza,m-am trezit cu dureri de cap,nas curgand si stranuturi la greu.Imi vine sa ma impusc,pt ca nu pricep de ce sunt asa sensibila..nici cand am fost gravida n-am racit..si se zice ca femeile gravide au imunitatea scazuta.Acum racesc eu mai des decat fii-miu si mi-e frica sa nu-i dau cu lui.Si sunt singura cu el de dim pana seara..si sa fie totul "perfect" in we ramanem singuri ca tati pleaca la nush ce conferinta cu firma.

Ariya,ma bucur ca sunteti bine.Refacere usoara curajosului.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui cristina_27

Buna fetelor, pupam toti licuricii.
Porumbita parca tu spuneai ca lui Robert i-au iesit incisivii laterali de sus inaintea celor centrali. Asa i-au iesit si lui Matei si cred ca am intrebat vreo 3 doctori daca este ok si mi-au zis sa nu imi fac probleme. Cred ca dupa o luna si ceva i-au iesit si cei centrali iar acum sunt mai mari decat lateralii. Chiar, de mult vroiam sa te intreb, cand mai faci un bebe tot la d-na Tufan mergi ?

merci ca m-ai mai linistit; dar 90% nu e incisivul lateral ci caninul
azi i-a spart si celalat canin de sus gingia; poate ailalti ies mai bland ca sincer imi vine sa

la anu vreau sa incercam pt urmatorul bb;
nu stiu, ma mai gandesc; tu?

Daca au iesit caninii atunci e f bine ca stiu ca aia dor cel mai tare.
Si eu speram sa fie caninii pt ca a fost foarte marait in noaptea in care i-au iesit plus ca era un spatiu ff mare intre ei. Dar cand i-au iesit si centralii mi-am dat seama de ce era atata spatiu : are baiatul meu niste lopeti si o strungareata ....
Oricum mie doctorii mi-au spus ca nu e nici o problema ca nu ies in ordine atata timp cat ies toti ( eu credeam ca e lipsa de ceva in organism )

Mergi la inceput

Ledi, ti-a scazut imunitatea datorita stresului, oboselii si proastei alimentatii. Trebuie sa ai grija si de tine, draga mea, fa-o macar pt David. Ia si niste vitamine ca sa-ti intaresti organismul. sa treaca repede raceala!
Cu mana, sigur nu e reomatism? Eu am astfel de dureri pe la articulatii, dar parca la tine e durerea prea mare.

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Anna nu stiu daca e reumatism.Eu credeam ca durerile reumatice vin mai incolo,la batranete.Iau echinaceea pt imunitate si mai mananc portocale,din cand in cand,daca sunt dulci,ca altfel nu-mi plac.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput