La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Tineti-ne pumnii,va rog!!!!Va dau un semn maine cand o sa pot!Rugati-va pt noi!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor sper ca nu m-ati uitat dar nu mai am timp de nimic.

Vladut este tot mai jucaus, vrea numai in picioare, vrea numai atentie, dar il iubesc de nu mai pot. Tot fara dinti suntem. Sa stiti ca citesc pe diagonala ca ati scris ff mult.

Ledi bafta la rezultate

Cami sper sa fie bine cu Alina, imi cer mii de scuze ca nu te-am putut ajuta financiar dar sa stii ca m-am rugat pentru ea si am aprins si lumanari. DD va avea grija de ea

Stefania ma bucur mult ca ai mai dat pe la noi

Ada ti-am scris PM

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Aryia, tinem pumnii stransi, stransi.

Bebelusi, bine c-ai intrat ca am crezut ca ai patit ceva.Vladut jucaus.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Arya bafta maine

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Razvi

www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anca m-a rugat Mary sa-ti transmit ca ai un mail de la ea... are impresia ca a scapat necitit... spunea ca de obicei ai reactie imediata

fetelor pe mailul comun aveti invitatia la evenimentul din 12 decembrie despre care ..incercam sa va povestesc..

sunt usor dezamagita de interesul pe care am reusit sa-l trezesc pe aici cu acest demers

anyway, daca vrea cineva sa vina e binevenita, va fi un o seara speciala cu invitati pers publice: oameni de cultura, medici, avocati, showbiz, etc

..suntem la faza de confirmari acum din partea acestora,...asa ca nu pot sa va divulg mai multe

Alina daca mai intri pe aici ...o sa sun azi eu la tine sa mai stabilim una alta

pup

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Aryia,bafta multa maine!

Alinuk,eu am citit mailulk de la tine,din pacate nu pot particpa...din motive de 10,000 km. sunt sigura ca va fi o seara nemaipomenita.
cuscra...mergem la burtici deodata,da???

Anca_...o imprumuti pe socra??
Hehe,maine mergem la Cirque de soleil,de abia astept,e al 3lea spectacol care il vedem...imi plac de mor

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Alinuk, am vazut abia acum mesajul de la Mari, i-am raspuns. Sper sa iasa evenimentul asa cum va doriti si sa strangeti banii necesari! Problema cu romanii de aici e ca probabil sunt care ar vrea sa doneze, dar trebuie gasita o metoda de a se dona printr-o fundatie inregistrata in state, altfel lumea nu poate deduce banii la taxe si prefera sa doneze in alte parti.

Lisa, distractie placuta! O luati si pe Ana? La noi in oras Cirque de Soleil vor veni la vara si noi vrem sa mergem. Se vand bilete de pe acum, desi destul de scumpe as zice. Am fost acu' 2 ani si ne-a placut f mult, i-a placut si lui Alex, desi era micut atunci.

Ariya, tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Anca_ nu o luam si pe Ana,cred ca e prea mica si nu m-as mai putea eu concentra la spectacol. Noi ne-am luat biletele la inceputul anului si eu fac parte din fan memeber,ceva discounts si tot am dat $110 pe unul,in primele randuri cei drept...ahhh ce abia astept. voi pe care l-ati vazut?

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
Sunt , asa ca azi dau eu
Mi s-a trezit printul din ora in ora se trezea direct in picioare, maraind, il puneam la san, sugea ce sugea si se intorcea pe partea cealalta, si incepea iar sa maraie...numai leganat pe picioare l-am putut adormi...ce am zis ca n-o sa fac...Maine mergem la dra pt revizia de 10 luni si sa vad ce se intampla, l-o durea in gat, ca ziua mai tuseste usor si nu pot sa-mi dau seama daca e ceva grav sau doar asa, sa atraga atentia..
Ziua e ok, vioi, daca il iei de manute prinde o viteza...si incerca sa stea singur, chiar sta vreo 3 secunde...atat cu mancarea e mai fitzos, sa vedem si azi....O iesi vreun dinte, ca eu nu vad nimic, ca nu ma lasa...

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ma bate gandul ca noaptea sa nu-l mai alaptez, ci pur si simplu sa incerc sa-l adorm la loc, chiar si leganat pe picioare...poate poate o renunta la treziri? nu ma derajeaza ca se trezeste, ci ca se culca greeeeeu la loc..eventual sa-i dau ceai sau apa??

Aryia, sa va ajute Dumnezeu si Amedeo sa se intoarca bine!

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput