Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:
Lumi multumim de intrebare si noi suntem bine ..crestem incet (3300) ,mancam incet (si san si lapte praf)..si ne constipam...

Colicile sunt prezente si la noi..cam dupa o ora jumate -doua dupa ce mananca incepe scandalul...Dar in rest ,suntem destul de cuminti..am avut nopti in care am dormit de la 12-1 pana dimineata la 6-7...de m-am si speriat...
Apropo de harait ,si eu ziceam ca e tot cu nasul infundat si am folosit "batista" si nu am reusit sa scot nimic...pt ca nu era...i-am zis pediatrei si mi-a spus ca ,de fapt e vb de o glanda(timus) care le apasa pe caile respiratorii..cu timpul va trece..asa mi s-a spus..
Asta a fost acu cca 2 saptamani si intr-adevar nu se mai aude asa des..
dymomo77 spune:
Strumfy cer scuze dar abia acum am vazut mesajul. Ti-am raspuns.
Luni ti-am scris pe PM.
mami fericit de
Dan Mihail
zuza_zuzi spune:
Romanita, Lumi, multumesc pt incurajari
.
Nu cred ca era dopul, pt ca nu avea consistenta gelatinoasa si a fost o cantitate f redusa.
As fi preferat sa fie la termen, insa dr cred ca s-a alertat din cauza AFI, cantitatii de lichid care poate provoca insuficienta oxigenului. Asadar, prefer s fie mai devreme si sa fie bine, decat sa ii provoc bebelinei ceva, doar ca sa fac 40 de saptamani.
38+
bebelinda Andrada Ioana
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Simina tu dai si san sau numai bebe ca eu una nu reusesc sa scap de biberon care ii place tare mult. |
Papam numai lapte praf
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
My_Lady0091 spune:
Ramona Copot, iubita....oare chiar asa,sa nasc eu in cateva zile?nu cred....
sa fi fost dop ce am depistat eu azi pe absorbant?!?
dar era foarte moale...nu semana cu nenea MUCU
ci mai degraba cu un albus de ou...si nu avea firisoare...si era putin.
..eu stiu
abia m-am trezit raceala asta ma omoara...mai ales ca mam febra si stranut, strangand muschii la burta si o latesc pe asta mica

zuzi,deci nu te-ai frezat degeaba....multa bafta
vineri

andrecj nu fi supi....poate nu e nimic grav...
monica09 a spus ca la ora 23 in noaptea asta are programata nasterea deci mai asteptam....

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

dankutza spune:
| citat din mesajul lui floricik Dankutza pai se poate face analiza asta si la V Babes? Pt mine ar fi bine ca e mai aproape de casa. Decat Institutul de la Victoriei Sa nu mai zic ca eu tre' sa stau in pat... nu am chef de drumuri. La Institut analiza costa 14 ron. Merge repede treaba.Eu nu inteleg de ce trebuie sa repet analiza . ![]() |
Sigur se face la Babes. Acolo am facut eu. Uite linkul.
www.cdt-babes.ro/servicii/hematologie_coagulare.php" target="_blank">analize Babes

35+ moi si
Cezara MariaAMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
dymomo77 spune:
Merci mult de raspuns Simina. Eu inca ma mai chinui cu amandoua insa azi am incercat doar san si suge din 10 in 10 minute iar de restul urla
. Abia dupa bibe s-a linistit. El a papat bibe din prima zi de viata si tot asta e baza. Am vazut ca toate fetele alapteaza si de aia am indraznit sa te intreb.
mami fericit de
Dan Mihail
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Salutare tuturor! Felicitarile mele proaspetelor mamici! Sa va traiasca baieteii sau fetitele!!! Eu imi cer scuze din nou pentru faptul ca nu pot sa intru mai des pe forum, dar am mari probleme cu Rares, din pacate....de vineri nu mai doarme...plange mereu...si nu stim ce sa ii mai facem...ii dam tratament anticolici, am adus medicul,care spune ca e sanatos...maine dimineata vine preotul sa ii citeasca...nu mai stim ce sa facem sa il linistim! Lavi, cea mai fericita mami de Rares RARES SPItAL Poze poze rares 2 |
faci bine ca chemi un preot...bebe e mic si ii va prinde bine niste rugaciuni...preventiv
.daca nu l-ai botezat inca..nu mai lasa multa lume la el sa il vada,sa il atinga...vezi tu unii si inconstient ,, fac rau,,....eu cred in puterea cuvantului...pentru ca lumea a fost zidita prin CUVANT.
scuze...stiu ca par paranoica

saptamana 38A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Alinus25 Stephy esti o dragutza ca de obicei![]() Oricum eu va doresc crestere mare la bebici si nasteri usoare la urmatoarele mamici , probabil o sa va mai urmaresc din umbra... |
Imi pare tare rau ca gandesti asa ,vad ca pana la urma ai mai postat ,ceea ce ma bucura foarte mult

.Imi doresc sa ramanem impreuna pentru ca am invatat si vom invata multe una de la alta.Sunt sigura ca tuturor ni s-a intamplat sa simtim ca nu suntem citite.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
miany75 spune:
Dymomo77 nici eu nu alaptez exclusiv ,desi mi-am dorit din suflet asta...din pacate ,eu am nascut prematur si am stat aproape 3 saptamani in spital ,timp in care puiul meu s-a obisnuit cu tetina...din fericire ,nu refuza sanul ,dar cand nu mai are un anumit debit ,"sanul" devine neinteresant si nu mai suge ..am tot incercat si eu ..dar inca nu am reusit..perseverez..cine stie?!
chit ca mi-a scazut si laptele...

Sa nu mai zic ca eu tre' sa stau in pat...