Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Astazi a dormit toata ziua...imediat dupa mese-somn! Deci ... stiu deja ce ma asteapta! Mai rau e ca nu mi-e somn acum,sa dorm cat doarme ea!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#

SI FATA MEA A DORMIT NON-STOP AZI......ai ca ne intalnim la noapte pe aici

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Miany,nora se chinuie cu colici,si maica-sa cu alinatul durerilor prin diverse metode:plimbat in brate,leganat,cantat...

In rest,e bine...papa,pune in greutate...am trecut de 4 kg,multumim lui DD!

Ginerelul meu ochios si frumos ce face?

Mergi la inceput

Simina,imi pare rau si pt tine...vom fi colege de suferinta!
Macar daca nu ar plange...sa stea treaza ca o plimb tot apartamentul de 1000 de ori. Problema e ca si urla de rasuna blocul,probabil vecinii mei se gandesc ca eu dorm si copilul plange de foame!

Uite asa voi economisii eu banii de sala...fac sport de nevoie cu Annabelle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Salut din nou toate fetele, am venit de la control, nu cu vesti bune (cred), inca nu am priceput bine. Pitica mea a crescut putin, are 2700 aproape, insa placenta este calcifiata tare, asa ca duminica trebuie sa ma prezint la non stress ala sau cum ii spune. Ma simt putin sub soc asa, stiu ca placenta imbatraneste, insa nu mi-a placut mutra medicului cand mi-a spus de placenta. Asta e, iertati-ma daca nu sunt in forma, imi revin. Dar va pup pe toate

37+ Chiara Ada

Multi .Ai incredere va fi bine ! Asa cum mi-a zis mie "cineva":e important sa fie sanatoasa si asa va fi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Buna fetelor!

Vin de la controlul saptamanal care s-a desfasurat astfe: control manual, evident ca dureros cateva minute dupa, TNS ok cu batai ritmice 130-160, eco ok 2840g, lichid redus , col inchis.
Acum..ajung acasa si observ pete de sange pe chilor, sun imediat dr si imi spune sa vin vineri ca ma interneaza sa imi provoace nasterea.
Asa ca ...puteti sa ma treceti in listuta de nasteri induse pt vineri dimineata . Ooof si eu voiam sa fie sagetator, nu scorpion .
pe toate!

38+ bebelinda Andrada Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Lumi, Raluci, Miany 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna
In primul rand felicitari noilor mamici si multa sanatate bebelusilor.
Ionela bine ai venit acasa si sa dea Domnul ca Mihnea sa fie in continuare asa cuminte ca si Danut al meu era copil model in prima saptamana de ma intreba barbatul noaptea daca nu cumva a plecat din patut de e asa liniste.
Lavinia te compatimesc sincer. Nu stiu cum de mai ai energie.
Lumi cu mucii si eu aveam o mare problema pun ser si apoi scot cu betisorul de urechi(ca eu una stiu ca nu se fol batista bebelusului cu aspirator la 3 sapt cat are al meu). Aseara am intrebat si eu 2 prietene care au copii de 3-4 ani si mi-au zis sa nu imi fac griji ca asa e cu mucii pana pe la 8 luni asa ca... il las in pace. Pe al meu la ascultat pediatra la plamani si a zis ca e OK.
Simina tu dai si san sau numai bebe ca eu una nu reusesc sa scap de biberon care ii place tare mult.
Simina, Lumi, Unombun cand citesc ce scrieti voi parca ma vad pe mine cu Danut. De la 5 dimineata pana acum a dormit cred vreo 3 ore in rest urla la fiecare part sau ragait iar daca face kk tre sa afle si vecinul de la 1.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Dymomo,si pe-a mea a controlat-o/ascultat-o pediatra si a spus ca nu are nimic la plamani,dar am inteles ca aceste mucozitati trebuiesc extrase,sa nu duca la vreo infectie. Si o deranjeaza la respirat,se inneaca la supt...
Ti-am trimis un PM,daca ai timp,imi raspunzi,te rog?

Pupici si sanatate si tie si lui Danut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

WOW Zuzi! ar trebui asadar sa scoatem agitatele la antrenament pentru vineri!!! petele acelea de sange sa fi fost dopul?

37+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Zuzi,curaj! Noi incalzim agitatele si asteptam vesti si pozici!

Mergi la inceput