Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!
Raspunsuri - Pagina 15
RamonaCopot spune:
MY Lady
. Esti aproape, simt eu asa
. Iti dau maxim 2-3 zile pana iti tii bebelul in brate. Sper sa apuc sa intru la timp sa te felicit si eu.
ps. sper sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa-ti imi dau cu parerea
.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Alinus25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Am citit si eu din urma, dar normal ca nu mai stiu ce si cui sa raspund O alta mamica proaspata se plangea de furia laptelui. Nu stiu sigur, dar cred ca ANdrutza, daca gresesc...scuze. Eu am facut in spital aceasta furie a laptelui si mi-am spalat sanii cu apa cat de fierbinte am suportat pe ei. Acolo in chiuveta din salon, din ora in ora, sau poate mai des le bagam sub jetul de apa. Apoi ma puneam pe spate in pat si le luam pe rand in mana si le masam, asa ca pe plastelina si insitam pe zonele unde simteam cate un locsor mai tare. MA durea de plangeam de durere, si chiar ma vaitam cu voce tare ("sa fiti blestemate de tzizti...ca sunteti mari si nu am nici o bucurie dupa voi. Ma incomodati mereu, nici sa alerg nu pot, nici sutiene si haine faine nu imi gasesc si eu din cauza voastra si acum cand am si eu nevoie de voi sa produceti ceva bun, imi puneti din nou bete in roate??? Lasa ca se face fiu-meu mare si cu lapte praf, daca voi nu-i dati, si imi da el bani de operatie si va tai eu. Mamicile din salon, 2 la numar, erau pe jos de ras si eu plangeam radeam cu tzitzile in mana. Da nu m-am lasat. Nu am dormit deloc o noapte si cum se foia putin DOminic il luam si ii bagam tzitza in gura si iara fuga la chiuveta, iara in pat la modelat plastelina si a doua zi gata. Am incercat sa ma mulg si cu mulgatoarea lor electrica de la MEdela, care cica e fff buna si nu a iesit nica, am incercat si cu pompa mea de la Baby nova si cu mare greu am scos o lingurita de laptic si i l-am dat la Dominic, care i-a prins gustul si dupa aceea cauta neincetat tzitza. Deci sfatul meu e, ca daca chiar vrei sa alaptezi inisista, insista, insista. Si acum pupici multi pentru toate burticile si mamicile. Mi-e tare dor sa stau si eu cu voi la taclale in timp real. Ce mai hlizeli incingeam noi pe aici .PS. mie inca mi-e pofta de bacardi breezer ![]() ![]() si cred ca o comit cat de curand Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Esti mortala

. La fel am patit si eu la prima nastere cu furia laptelui.
Alinus25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Salutare tuturor! Felicitarile mele proaspetelor mamici! Sa va traiasca baieteii sau fetitele!!! Eu imi cer scuze din nou pentru faptul ca nu pot sa intru mai des pe forum, dar am mari probleme cu Rares, din pacate....de vineri nu mai doarme...plange mereu...si nu stim ce sa ii mai facem...ii dam tratament anticolici, am adus medicul,care spune ca e sanatos...maine dimineata vine preotul sa ii citeasca...nu mai stim ce sa facem sa il linistim! Lavi, cea mai fericita mami de Rares RARES SPItAL Poze poze rares 2 |
De vineri plange??? Saracutzu de el
. Ceva cu siguranta il supara... Nu stiu daca alaptezi sau nu, dar daca nu poate fi laptele praf de vina. Mai incearca sa ceri parerea unui medic. Multa sanatate
Alinus25 spune:
Na ca pana la urma tot am scris ca nu m-am putut abtine. Va doresc noapte buna, noi ne pregatim de baita.
RamonaCopot spune:
Shtephy 

multi si pt Stefitza mica. Dominic e un cuminte. In afara de durerile de colici plange doare cand vrea papa, la o ora, la 2 ore, la 3 ore cum i se scoala lui, sa zic asa si eu repede cu tzizti la gura lui. Cum explicam in alta postare il tin mult la mine pe burta, isi ridica capul singur si se uita la mine si ma topeste cu privirea lui. Azi mi-am lasat sanii goi si a apucat singur tzitza din pozitia asta si ma amuzam cu maica-mea. Ea imi zice ca o sa creasca Dominic mare si o sa ma trezesc din somn cu el peste mine ca isi ia singur tzitza
.
In rest ma "cert" cu mama care sa il tinem in brate. Eu o mint ca nu vreau sa-l invat in brate si cand o prind ca-l tine prea mult in brate, repede o cert sa-l lase in pat sau in patut. Si cand iese ea din camera repede il iau eu in brate
. Si noaptea nu ma rabd si il iau la noi in pat, desi dragul de el doarme si la el in patut destul de bine si fara mofturi.
Ramona,
alynta27 spune:
Salutare!
Am intrat sa o felicit pe ieseanca noastra draga Mihamora! Refacere rapida!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Lumi_Richard spune:
Felicitari Ofetita!!!Bun venit bebelusha Smaranda!
Felicitari Angel!!!Bun venit bebelusha Yarina!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true#
RamonaCopot spune:
Alinus baitza placuta. Mi-am adus acum aminte ca si noi avem baita in program in seara asta. Pfffoai...uitasem complet. O sterg de pe net ca mai am ceva treaba, sa termin pana la 21 la ora de baitza.
Pupici si muuuuuuuulte 

proaspetelor mamici.
Ramona,
Andrecluj spune:
Salut din nou toate fetele, am venit de la control, nu cu vesti bune (cred), inca nu am priceput bine. Pitica mea a crescut putin, are 2700 aproape, insa placenta este calcifiata tare, asa ca duminica trebuie sa ma prezint la non stress ala sau cum ii spune. Ma simt putin sub soc asa, stiu ca placenta imbatraneste, insa nu mi-a placut mutra medicului cand mi-a spus de placenta. Asta e, iertati-ma daca nu sunt in forma, imi revin. Dar va pup pe toate
37+
Chiara Ada

.