Fulgusori (166) Bravo Lylyana&Mihamora!Hai Monica!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Dankutza, m'am mai uitat o data pe analizele mele si scrie ca si la tine Leucocitoza cu neutrofilie, la insa dr cand s-a uitat analize a spus ca sunt ok, nu mi-a semnalat nimic ca fiind in neregula. Eu dupa analizele astea de trim 3 am mai facut analizele de secretie si de streptococ grup B. Fibrinogenul a iesit 360 unde valorile normale vad ca ar fi intre 180-420 ....dr tau ce ti-a spus sau nu ai ajuns inca?

37+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ROXYALY welcome home...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

LAURAG. ROXYLAY, LORELIX, FLAVOURS sa va traiasca bebeii. Tare dulci sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Alinutza, ba sa scrii, nici eu nu intru prea des pt ca nu am timp si am tot zis pe aici si pana apuc eu sa citesc capitolele din urma fetele scriu altele si tot asa .....poate ca unele mesaje ale mele or fi ramas fara raspuns, insa nu m'am suparat si eu tot in stilul meu am scris daca asa mi-a permis timpul. Cand am timp scriu mai multe mesaje, apoi nu ma scriu cu zilele si tot asa!Daca stiu sa raspund la vreo intrebare, raspund , daca nu ..normal, tac! plus ca nu vreau sa ma erijez in doctor pe aici, mai zic si eu din ce imi spune dr meu sau ce valori vad la analize etc... nu te supara, vorba Dankutzei aflam multe aici , tu scrie ....!

37+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dankutza pai se poate face analiza asta si la V Babes? Pt mine ar fi bine ca e mai aproape de casa. Decat Institutul de la Victoriei Sa nu mai zic ca eu tre' sa stau in pat...nu am chef de drumuri. La Institut analiza costa 14 ron. Merge repede treaba.
Eu nu inteleg de ce trebuie sa repet analiza .
Raluci ce falcutze are baiatul tau. E deja mare. In poza de la eco ziceai ca seamana cu tine...nu arunca cu rosii dar tare mai seamana cu tati.

Floricik 37+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare tuturor! Felicitarile mele proaspetelor mamici! Sa va traiasca baieteii sau fetitele!!!

Eu imi cer scuze din nou pentru faptul ca nu pot sa intru mai des pe forum, dar am mari probleme cu Rares, din pacate....de vineri nu mai doarme...plange mereu...si nu stim ce sa ii mai facem...ii dam tratament anticolici, am adus medicul,care spune ca e sanatos...maine dimineata vine preotul sa ii citeasca...nu mai stim ce sa facem sa il linistim!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Romanitza_31

Dankutza, m'am mai uitat o data pe analizele mele si scrie ca si la tine Leucocitoza cu neutrofilie, la insa dr cand s-a uitat analize a spus ca sunt ok, nu mi-a semnalat nimic ca fiind in neregula. Eu dupa analizele astea de trim 3 am mai facut analizele de secretie si de streptococ grup B. Fibrinogenul a iesit 360 unde valorile normale vad ca ar fi intre 180-420 ....dr tau ce ti-a spus sau nu ai ajuns inca?

Iti multumesc ca te-ai uitat pe analize pt mine. Maine ma duc sa ma "haiducesc" cu The Doc. Mi-a spus sa ma duc dupa ce fac eco de 36 de saptamani. Eu, intre timp mi-am facut si analizele. Am facut pe cele care mi-a spus Monis ca i le-a cerut, la care le-am adaugat pe cele de la Stephy . Le-am facut si pe cele de secretie si streptococul, asta ca sa mai vedem ce balarii sunt pe acolo. Asistenta care mi-a recoltat, mi-a spus ca secretia nu pare modificata la culoare. Deci, sper sa fie ok si la microscop. De abia, luni le iau pe cele din secretie.
The Doc este de garda maine si profit sa ma duc sa ma "haiduceasca". Sper sa nu vrea sa fie prea intim cu mine. Cu 2 zile in urma am facut eco si se vede colul bine inchis. Poate lasam pe saptamana viitoare intimitati de genul asta. Desi, cum nu mai umbla nimeni pe acolo, nu mi-ar strica si mie sa imi mai ia cineva panza de paianjen.
SI acum lasand gluma la o parte, vreau sa ma duc sa imi spuna ce crede el, pt faptul ca minunea mea a ramas in urma cu cresterea (de la un "deficit" de 3 zile, am ajuns la 10 zile).
Stii, ma uitam la masuratoarea "cornului posterior", adica undeva la cap (nu stiu ce e aia). La ultimele 2 eco, au iesit de 7mm, apoi 7,8mm, deci logic ar fi trebuit sa fie mai mare acum. Dar surpriza, e mai mic, de doar 5mm grosime. Incep sa cred ca "bestiutza" nu a stat cum trebuie la pozat. Oricum, bausem cola si mancasem ciocolata de mai aveam putin si vomitam si ea dormea, nene, de nu avea treaba. Zicea ca o mangaie aia cu sonda.
O alta eco nu mai fac. Trebuie sa gandesc pozitiv. Bebelusa e sanatoasa si o sa fie delicata. Noi, ne gandim ca seamana cu sora-mea sau cu sora-sa. Amandoua sunt slabe, cu oase mici, in schimb eu cu Robertel suntem niste purcei. SI acum, sunt eu mai purcica decat el.

35+ moi si Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am citit si eu din urma, dar normal ca nu mai stiu ce si cui sa raspund . Asa in mare am retinut pe Alinus care e nacajita ca nu e bagata in seama, soryy ca simti asta. Noi chiar citim tot, chiar si astea cu bebeii in brate si care tastam cu un deget de la mana stanga, cateodata, dar normnal ca daca nu stim sa raspundem, mucles. Imi pare rau ca nu avem timpul necesar sa aratam tuturor burticilor ca sunt imp si pentru noi grijile si supararile lor si ca ne gandim la ele, chiar daca nu apucam sa exprimam in scris acest lucru.
O alta mamica proaspata se plangea de furia laptelui. Nu stiu sigur, dar cred ca ANdrutza, daca gresesc...scuze. Eu am facut in spital aceasta furie a laptelui si mi-am spalat sanii cu apa cat de fierbinte am suportat pe ei. Acolo in chiuveta din salon, din ora in ora, sau poate mai des le bagam sub jetul de apa. Apoi ma puneam pe spate in pat si le luam pe rand in mana si le masam, asa ca pe plastelina si insitam pe zonele unde simteam cate un locsor mai tare. MA durea de plangeam de durere, si chiar ma vaitam cu voce tare ("sa fiti blestemate de tzizti...ca sunteti mari si nu am nici o bucurie dupa voi. Ma incomodati mereu, nici sa alerg nu pot, nici sutiene si haine faine nu imi gasesc si eu din cauza voastra si acum cand am si eu nevoie de voi sa produceti ceva bun, imi puneti din nou bete in roate??? Lasa ca se face fiu-meu mare si cu lapte praf, daca voi nu-i dati, si imi da el bani de operatie si va tai eu. ")
Mamicile din salon, 2 la numar, erau pe jos de ras si eu plangeam radeam cu tzitzile in mana. Da nu m-am lasat. Nu am dormit deloc o noapte si cum se foia putin DOminic il luam si ii bagam tzitza in gura si iara fuga la chiuveta, iara in pat la modelat plastelina si a doua zi gata. Am incercat sa ma mulg si cu mulgatoarea lor electrica de la MEdela, care cica e fff buna si nu a iesit nica, am incercat si cu pompa mea de la Baby nova si cu mare greu am scos o lingurita de laptic si i l-am dat la Dominic, care i-a prins gustul si dupa aceea cauta neincetat tzitza. Deci sfatul meu e, ca daca chiar vrei sa alaptezi inisista, insista, insista.

Si acum pupici multi pentru toate burticile si mamicile. Mi-e tare dor sa stau si eu cu voi la taclale in timp real. Ce mai hlizeli incingeam noi pe aici .

PS. mie inca mi-e pofta de bacardi breezer si cred ca o comit cat de curand .

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

roxaly...bine ai revenit...felicitari pentru bebe...
romanitza...saru-mana...si eu am stat in casa mai multe...
dar m-au vizitat doua ,,mucioase,,....mama si sor-mea,iar sor-mea ,,m-a sfintit,, cu niste virusi mici...care au plonjat spre moaca mea...s-au infiltrat...au stat la dospit si acu ,,ma calaresc,,
culmea...mi s-a crapat si o masea si nu vrea sa iasa...e rupta in jumatate
m-a apucat o (SUZATI-MA VA ROG) o diaree crunta...
am contractii dureroase combinate cu nedureroase...si bebe e angajat si coborat ca il simt in zona pelviana....si ma dor rau muschii burtii....am si observat pe absorbant o chestie gelatinoasa insa foarte moale...asa ca un albus de ou...exact asa arata
si...ca sa inchei in glorie..imi curge nasul la greu...dar nu mai am febra

saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Cred ca esti foarte aproape de nastere...probabil incepi sa elimini dopul. Mult succes si nastere usoara... sa ai parte de una cum am avut eu...sa poti sa razi pana il ultimul moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lavi pupici pt mamica si pentru burtica lui Raresel. Si noi suntem cu colicii si nimic medicamentos nu merge. Feonul insa, "canta" atat de placut si de cald, ca stau mereu cu el in priza si il am sub pat. Eu il tin mult la mine pe burta si cu capul pe tzizti si asa se mai linisteste, sau stau pe spate, indoi genunchii si il pun pe genunchii mei si ii masez cu o mana burtica in sensul acelor de ceasornic si cu cealalta incalzesc cu feonul. Cat de cat se linisteste asa. Aseara am comandat si eu INFACOL si cred ca o sa-l primesc luni cel mai tarziu si in el am toate sperantele.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput