Bobocei de sept-oct 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 6
alexa si mami spune:
am vazut baitza hunilor, inca un motiv pt titlul de MAMICA ANULUI. Eu ca si Oana nu am facut niciodata baitza singura, iar tu cu 2
Sunt adorabili hunii.
alexa, cipri si mami
mamidestefan spune:
si ca sa nu uit 
Felicitari multe CD(roxana)!!! Nu-ti mai face atitea griji mami...se vor rezolva toate ..usurel..usurel..cind vine bebe o sa ai tot ce-i trebuie
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
kllemi spune:
Eu nu merg la vot, nu am mers niciodata, ptr. ca nu am cu cine sa votez..
numai minciuni de fiecare data, stiu ca o sa zice-ti ca este dreptul meu...dar nu ma intereseaza, catusi de putin...
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Ce ii pot da Crinei sa nu ii mai curga mucii??? apa de mare sau serul fiziologic e vax...puvalone imi e cam frica sa folosesc ![]() de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam ![]() |
Allium cepa 30ch (remediu homeopat)..
LIDIA
babymom75 spune:
Eu inca nu m-am decis daca sa merg sau nu la vot. Si daca merg... io cu cine votez??? 
Ar fi prima oara de cand am drept de vot ca n-as participa; nu e corect, stiu, dar sunt teribil de scarbita de tot si toate.
In alta ordine de idei, eu azi "am nascut" din nou. Adica am stat cu o prietena de-a mea la maternitate pana a nascut. A adus pe lume o fetita de 4800 g.! (pana la urma, prin cezariana). Mama are 42 de ani si e al 3-lea copil (in viata, ca primul i-a murit
). Aceasta ultima fetita a fost "un accident" - credea ca e la menopauza, dar s-a hotarat sa pastreze copilul, cu toate ca fiica ei cea mare are deja 19 ani. Am felicitat-o pt. decizia luata si pt. curaj.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
kllemi spune:
Angelinna imi pare rau ptr. crin, ca nu ii mai trec mucisorii....
, chiar nu stiu ce ai putea sa ii dai, iar in legatura cu suzi NICI EU NU IO POT LUA,
face parte din existenta noastra..![]()
fericita de
alexa si mami spune:
Irina
frumosul bolnavior. Multa sanatate! Asemeni Elsei, Mikului, Biancai, Crinei! Rox
burtica. Da o fuga la Pitesti si iti dau tot. Sunt la saci in podul casei la socrii.
alexa, cipri si mami
gaia.nevia spune:
ce frumos, sa-i traiasca si sa fie sanatosi cu totii!
azi am revenit la culcat copiii impreuna dupa o saptamana de dormit separat, din cauza tusei lui Radu.
si eu cu ei, bineinteles...
va pupam si va dormim o noapte buna!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Eu inca nu m-am decis daca sa merg sau nu la vot. Si daca merg... io cu cine votez??? ![]() Ar fi prima oara de cand am drept de vot ca n-as participa; nu e corect, stiu, dar sunt teribil de scarbita de tot si toate. Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
pai ..miine la orele 20 ..se confrunta posibilii presedinti...asculta-i si alege si tu unul care ti se pare mai rezonabil..parerea mea

LIDIA
kllemi spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Eu inca nu m-am decis daca sa merg sau nu la vot. Si daca merg... io cu cine votez??? ![]() Ar fi prima oara de cand am drept de vot ca n-as participa; nu e corect, stiu, dar sunt teribil de scarbita de tot si toate. In alta ordine de idei, eu azi "am nascut" din nou. Adica am stat cu o prietena de-a mea la maternitate pana a nascut. A adus pe lume o fetita de 4800 g.! (pana la urma, prin cezariana). Mama are 42 de ani si e al 3-lea copil (in viata, ca primul i-a murit Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
felicitari, MARE CURAJ PE PRIETENA TA, ca la varsta ei si cu un alt copil asa de mare
chiar ca este de apreciat
fericita de
de