Bobocei de sept-oct 2008 (219)
Raspunsuri - Pagina 3
piolica spune:
... si ca sa ma enervez si mai tare, am deschis un plic cu un aviz de plata de la impozite, taxa de locuinta: 1170 de euro...
Mamica fericita de bebelina Elsa
CosmyB. spune:
Cuscra imi pare rau ca analizele nu au iesit bine pentru pici, bine ca nu e nimic grav. Ati inceput tratamentul? Cum mai papa?
Joy am votat de pe doua nr somnoriciul cand vine tati votam si de pe nr lui.
Nocom super surpriza pentru Matei
Azi am facut sote de mazare cu carnita si a mancat Maya de doua ori
Nikole colajul acela e facut in Picasa, mai multe nu stiu pana vine sotul ca el l-a facut mai tarziu iti dau detalii
Nausica ce frumos danseaza step Cipi
Laura cum a fost la sedinta?
Anca cum e piciorul?
La vot nu stiu daca merg si daca merg habar n-am pe cine sa votez
CosmyB. spune:
Piolica mama, muuuult rau impozitul la voi
Lumi ce distractie la voi la baitza super se joaca hunii in apa
Nausica spune:
Heeey, multumim pentru complimente. Nu stiu de unde a scos dansul asta, ieri a inceput si de-atunci o tine tot asa.
Oricum, ca tot nu ne-ati vazut de mult, o sa va arat mai multe filmuletze, pe care de-abia azi m-am invrednicit sa le descarc si uploadez.
Deci, Ania fotbalista lui tata:
300 spune:
Anda mananca foarte pasionata o felioara de muschi file . La ciorba n-a fost asa entuziasmata io acuma ce fac? O trec pe regim de fast-food?
Nausica foarte misto Ania
Lumi i-am trimis si sotului gfilmulteul cu copilasii la baie. Suuuper distractie pe-acolo ce-au ei.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
andy.p spune:
Am fost si la sedinta,m-am dus cu inima stransa,dar a fost bine,d-na a vorbit frumos de toti copii si apoi cand m-am dus la ea mi-a spus ca e mai bine,ca scrie si citeste ff frumos.Noah sper sa o tina
Am strans si bani de cadourile de Mos....anu'asta copii mai cred in el,apoi se pare ca gata:(
Am fost si la un pic de shopping in Carrefour...sunt o gramada de jucarii,am vazut si catelul vorbitot si o gramada de jucarii tip sortator de forme.
Eu cred ca incep sa cumpar neste cadouri....cortul acela cu 100 de bile m-ar interesa si pe mine.
Alexiei ii plac calutii...am vazut gen balansoar la 130Ron.
Piolica off ce chestie,multa sanatate Elsei
Cosmy,Musette
Joy votat frumoasa adormita
Nausica,Cipi
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
Miruna, se poate desconspira ce homeopate sunt alea care s-au tavalit prin rabdare si s-au pudrat cu calm?
Imi venea sa intreb asa, de gluma, daca se dau mamelor sau copilasilor dar as gresi lui Dumnezeu, copiii mei sunt chiar super-super cuminti si fara figuri.
La mine e problema, imi pierd rabdarea usor, mai caut pe la butoi...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
In sfarsit v-am gasit si eu
Joy nu merg pentru ca trebuie sa ajung tocmai in Colentina si sincer nu am chef deloc sa plec
Votat pitica ta
300 e o masina de spalat de pe vremea bunicii, nu are rost sa vina cineva sa il repare, oricum imi trebuia una noua pentru ca cea veche nu ar storcator…naspa faza
Sabinel multumim de capitol
Si nasa lui Crina se gandeste sa il intarce pe cel mic insa are o problema mare…nu vrea deloc biberon
Cristina moa cat doarme Raducu
Nausica adorabil Cipanul tau
Musette multa sanatate puiului mic, offf da’ cati bobocei bolnaviori
Piolica multa sanatate Elsei , uff ce mult este impozitul
Nausica tare scumpa fotbalista ta
Laura sa va fie de bine cumparaturile si ma bucur ca a iesit bine la sedinta
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
piolica spune:
Azi a fost Sf Elisabeta, si prin urmare Sf Elsa, noroc ca ne-au sunat bunicii acum si am aflat si noi. De fapt eu stiam ca pe 17 nov e ziua numelui Elsei, insa am uitat ca azi e 17, ziua cu pricina! De fapt eu stiu toti sfintii din Ro de pe forum, dar nu pe cei de aici.
Mamica fericita de bebelina Elsa