ulei de peste

ulei de peste | Autor: joklk

Link direct la acest mesaj

De o vreme, mama mea ma innebuneste cat de sanatos e uleiul de peste. Voi ati dat asa ceva copiilor vostri?
De la ce varsta? Cat? Cum?

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Le dau ulei din ficat de cod. Am luat decizia sa-i dau celui mic, pentru ca refuza cu obstinatie sa manance ( nu vroia nimic absolut, in afara de lapte). Avea zile cand traia doar cu biberonul de dimineata. La analize nu a iesit nimic, si am inceput sa-i dau ulei ca sa ii creasca pofta de mancare. Daca tot ii dau lui, ii dau si celui mare, ca e bun si pt imunitate. In aceasta perioada am intrerupt vigantolul.

Dar daca copilul tau mananca bine, nu stiu daca e indicat sa-i dai asa pur si simplu. Rau nu face, dar e bine sa intrebi medicul.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

De unde se pot procura uleiul de peste sau ulei din ficat de cod? Aveti marci preferate sau luati pur si simplu ce gasiti. M-ar interesa si pe mine niste ulei de peste sa vad sub ce forma pot gasi sa-i dau baietelului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

De la mama am inteles ca se gaseste la plafar, sau ma rog la magazinele astea cu specific naturist. Ce marci sunt nu stiu.

Johanna mami de strengarita Karla Luiza (14.09.2008)
pozele noastre
Povestea piticului nostru drag Karla-Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Asta e pt copii mici: http://www.shopmania.ro/magazin~online-vitamine-si-suplimente-nutritionale~produs-ulei-din-ficat-de-cod-lysi-cu-aroma-lamaie-lichid-240-ml-saga-sanatate~p-1840067.html.
Se gaseste la plafar.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Si noua ne-a recomandat pediatra uleiul de la lysi, a spus ca e f bun si inlocuieste cu succes (si de preferat) vigantolul.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si fetita mea aluat uleid e peste tot de la Lysi dar era mai mica si o pacaleam. Acum nu mai pot sa il dau asa ca am renuntat. Stiu ca e foarte bun dar mi se pare greu de administrat. Astept sa mai creasca sa ii pot da capsule. Pe perioada cat a luat ulei de peste am scos Vigantolul.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Asa zboara kg mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

produsele Lysi http://www.magazine-online.ro/medactiv/produse-lysi-islanda se gasesc in mai toate farmaciile

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Celui mare ii dau de la 3 ani ulei de peste de la Lysi in lunile cu R.De obicei tratamentul nu se face pe perioada atat de lunga insa administrarea o fac 5 zile pe saptamana si 2 nu.Fetitei nu pot sa-i dau nici vigantol nici ulei de peste pentru ca osificarea e avansata.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aici exista varianta de ulei de peste ptr copii, Krakka lysi, imbunatatit cu vitaminele A,D si E si din ficat de cod si ton.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Pentru copii mai marisori, care pot inghiti capsule - este si in acesta forma - avantajul e ca nu i se simte gustul.
Al meu avea obiceiul sa inghita ursuleti de guma (Haribo) - rar, cand primea - fara sa-i mestece. Cand i-am dat capsula cu ulei de peste, i-am spus ca e ca ursuletii si sa o inghita. Si de-atunci inhite capsule, doar cu putina apa.

E adevarat ca avea deja 5 ani cand am inceput cu asta (dar ursuleti inghitea de la 3...)

Mergi la inceput