Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana ms mult

off sunt obosita rau,mi se inchid ochii..fug putin in patutz

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

merci mult fetele! toate gandurile voastre bune m-au facut sa ma simt bine!, ok si no-spa dar eu cred si in forta gandurilor pozitive . Cris.dogarel nici mie nu-mi place atitudinea mea asa cu aaa lasa ce se intampla in 2 sapt? dar ma imbat si io cuapa rece, sunt de fapt minciunile pe care mi le indrug mie ptr ca nu vreau sa fiu o povara s fac caz sa stau imediat acasa si sa fiu o gravida isterica cu probleme si vai vai ce grea e viatza mea ca sunt gravida, nu stiu asa gandesc eu ca daca as incepe sa ma protejez prea tare as cam face show si caz si nu vreau sa se uite lumea urat la mine gem ca ma cocolosesc prea tare.
Amuzante amintirile voastre din copilarie .
ale1212xa off pai cand va aud incep si io cu plantatul!
Beatrice imi pare rau pentru sora ta, si prietena mea cea mai buna a avut 2 sarcini oprite din evolutie in sapt 8 si 9 asta in ultimu an de zile, nici un an...in 10 luni 2 oprite , la fel, nici o explicatie pe moment, dar ma rog a facut investigatii a fost si la specialist international si a gasit solutia pan la urma. nasol, imi pare rau.

29+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Bea chiar ma intrebam cum de lipsesti tu. Imi pare foarte rau pentru sora ta saraca si mai e si a 4-a oara...Asa cum zicea si catalutza, neaparat sa-si faca analizele pt trombofilie pt ca e o cauza frecveta de avort spontan. Si o data depistata aceasta cauza, tratamentul e simplu.
Cris_mario bia astept sa vad pozele de la cununie cu rochita noua.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

iar ma doare ca mi-a cazut batzu d ela tel cu touch pad pe jos penul ala mic cu care scrii si m-am apucat repezita sa-l caut am tras de birou m-am aplecat pe jos am cautat epste tto am tras de unitatea centrala sa vad pe unde s-o fi bagat sunt tampita declarata! si acum ma toare d enu-mi mai simt burta si mijlocul . cred ca o sa plec

29+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

cris_mario felicitari pentru verighete si rochita. Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult
alexutzzza ai grija de tine.

Elena 30+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

na si io....mai tarziu...va tot citesc de dimineatza.

m-am trezit pe la 1...dar am readormit...depe la 3..pana la 7 asa ca...s-a dus cafelutza .... adik am facut-o dar n-am amia v timp sa va dau si voua...

pe mine greva nu m-a afctat deloc...sunt obisnuita sa merg pe jos la munca asa ca,....cred ca si la intoarcere...tot pe jos o voi lua.

bea..imi pare raui de sora ta...tot raul e spre bine...

de soacre ..sa va zic io o faza super...eram inca "prieteni" si m-am dus cu socrela la juramantul lui....termina o scoala militara. noaptea am stat la un hotel...cica...nu ne mai vz demuuuult si a ramas si el....si na am fc si noi dar asa..nu stiu cum pe infundate si erau niste paturi..care scartaiau si cand respirai...doamne..am crezut ca intru in pamant dim....a eram in cam cu socrela....oricum ... f f jenat

ati pomenit de craciun....oh doamne..ce-o sa-mi lipseasca...sa va spun cum decurgea prima zi de craciun( care intotdeauna a fost acasa la ai mei).
tata facea o friptura de porc ( tochiturA) pe plita...cu carnat, muschi, carne..si tot ce se mai pune..chestii de casa..afumate cu branza de oi si varza murata si mamaliga....eventual si lapte acru asa se cheama la noi....su un pahar de vin de casa.......
si eu voi cumpara si voi face de toate...dar nu e totuna...habar n-am cum e sa fii de sarb in bucuresti..oricum aici nimic nu se simte asa cum trebuie..dar asta e...

merge netul ca naiba...cred ca ma duc acasa,...o iau usor pe jos...
mai scriu de acolo....

aoloeu....imi cam ploua in guraaaaaaaaaa

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Onitza, draga mea iti multumesc mult pt sfaturi si incurajari. La testul de toleranta la glucoza (cand iti da de baut o solutie de glucoza) mi-au iesit valorile aiurea. Deebaut beau destul de mult si din ce am citit e si asta un semn de diabet. Marci mult scumpa si lui Paul.

Alexutzzza, ai dreptate ca valorile glicemiei sunt influentate de ce manacam dar asta a fost testul de glicemie indusa. Adica sa vada cum reactioneaza corpul la o valoare mare de glucoza asa ca nu e neoie sa fii nemancat. Asa mi-a zis dr si asa am citit si pe net.

Cristes si Cris.dogarel, sarbatorile si noi le facem acasa desi nu vor avea acelasi miros ca la mami. Si cum va trebui sa stau mai mult la pat nu cred ca voi face mari pregatiri dar vine mami al meu in ianuarie si voi manca saramale atunci caci o voi pune sa-mi faca. In rest cel mai important e sa ramana bebe la dospit pana dupa revelion.

Haircut, felicitari pt fetita mare si jucausa si pt intrarea in trimestrul III.

Inca nu am recuperat tot de citit.







Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele


"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alexutzzza, imi pare tare rau ca nu te simti bine. Un mare ca sa treaca repede-repede. Curaj mult scumpa si mergi acasa sa stai putin in pat.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele


"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am revenit. Cu vesti bune si proaste.

8 kg in 10 saptamani!!!! - Maine dimineata un mare set de analize si vedem dupa cum evoluam. Doctorita nu parea asa de speriata. Asa ca m-am linistit si eu.

Bebe in schimb este foarte sus, d-aia am si toate arsurile ingrozitoare (mi-a dat liber la Dicarbocalm) si mi-a sugerat sa ma pregatesc sufleteste sa nu mai pot respira cum trebuie pentru ca va apasa pe plamani.
Si atat la medicul de familie.

Am ajuns si in piata si surpriza: ardeii kapia sunt 10 lei kg. Asa imi trebuie! Aseara am trecut pe la Big si am zis sa nu cumpar de la tigani (erau 6 lei kg), ca mai bine ma duc si iau de-ai nostrii, de la tarani.
Si iata ca acum stau si cu impresia ca nu sunt bio, si dublu ca pret. Tare, nu?

Citesc si va mai scriu.


31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Bea, regret ceea ce a patit sora ta! Cum ti-au zis si fetele, analize si multa incredere in viitor.
Si tu sa fii tare s-o imbarbatezi!

31+

Mergi la inceput