Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
mariucasara spune:
Ce bine suna nastere in apa...Din pacate sunt la 300 de km distanta si de Constanta si de Brasov, iar la CMU nu imi permit sa nasc nici pe masa. Oricum eu m-as multumi si doar cu travaliul in apa dar eu vorbesc din experienta personala cand expulzia a durat 10 minute si copilul a avut nevoie rapid de ventilatie.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
29+
Sebastian Petru
sagetutza spune:
haideti fetele....
merg sa fac un nou capitol ...
merge iar net-ul, de fapt site-ul foarte prost...
31+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
evyme spune:
Fetele care mergeti cu mijloace de transport in comun, lasati rusinea la o parte si cereti locurile de la obraz! Prea putini sunt cei care ofera din proprie initiativa locurile
, dar daca veti merge in zona cu locuri speciale nu vor avea ce sa comenteze daca-i ridicati... Eu asa fac, mai ales zilele astea fara metrou, pentru ca altfel as fi murit in aglomeratie dimineata... Dar m-am dus frumusel la locurile din fata autobuzului (pana acolo am dat din coate cu "nu va suparati, vreau sa ajung si eu la locurile pentru gravide"
) si acolo daca nu s-a simtit nimeni, le-am ridicat eu pe mandrele sau mandrii ocupati cu privitul pe geam
Nu mai indurati aglomeratia doar pentru ca altii sunt prost crescuti!!! 
27+ 
poze 26 sapt
trusou bebe
cris.dogarel spune:
miremia, eu stiam ca la BV 20 mil. e doar pretul nashterii, fara spitalizare/cazare, etc
Cris,
30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel miremia, eu stiam ca la BV 20 mil. e doar pretul nashterii, fara spitalizare/cazare, etc Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)poze |
Mamicile care activeaza la subiectul "Nasterea in apa" spuneau ca au platit 20 mil cu totul. Eu nu m-am interesat direct de la sursa pt ca mi se pare greu drumul pana la BV.
Mirela
28+
pufuleti2010 spune:
Haideti ca merge foarte prost site-ul...
Le-am intrecut pe burticile de martie![]()
Soo.. poftiti la un capitol proaspat
ale1212xa spune:
Ale cica un sfat babesc este sa bei lapte cald cu miere. Mi-a zis cineva acu' cateva zile, dar pe mine m-a lasat de la sine....
31+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
[/quote]
aoleo sagetutza daca ai stii de cand poftesc la lapte dar in toata sarcina nu m-am putut atinge de el, l-am
de fiecare data cand am incercat asa ca nu pot profita...stiam si eu de laptic cald cu miere

-----------------------------------------
30+ cu
Dragos-Andrei
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies - Tzrrrrrrrrrrrrr!, Tzrrrrrrrrrrrr! (telefonul) Fetita ridica receptorul: - Alo? - Buna, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva in apropierea telefonului? - Nu, tati, mami e la etaj, in dormitor, cu unchiul Paul. Dupa o scurta pauzi, tati zice: - Dar, scumpa mea, tu nu ai nici un unchi Paul! - Oh, ba da, am, si el e la etaj, in camera cu mami, chiar in acest moment. O alta scurta pauza. - Uf, bine atunci, vreau ca tu sa faci ceva pentru mine: lasa receptorul pe masa, alerga la etaj si bate la usa dormitorului si striga la mami: "Masina lui tati tocmai a intrat în parcare!" - Bine, tati, doar un minut. Cateva minute mai tirziu, fetita vine inapoi la telefon. - Am facut ce mi-ai spus, tati. - Si ce sa intâmplat, scumpa mea? - Ei bine, mami s-a speriat rau, a sarit din pat fara nicio haina pe ea, a inceput sa alerge in stanga si in dreapta tipand, apoi s-a impiedicat de covor, s-a lovit cu capul de masa de toaleta si acum zace nemiscata! - O, Doamne! Si ce poti sa-mi spui despre unchiul tau Paul? - Si el a sarit din pat, fara haine pe el si el s-a speriat rau si a saritpe fereastra din spate direct in piscin. Dar cred ca nu stia ca saptamana trecuta ati scos apa, ca sa o curatati. S-a lovit de fundul piscinei si cred ca a murit. O lunga pauza. O pauza si mai lunga. O foarte lunga pauza, apoi tati spune: - Piscina zici? Ããããã.... Aveti numarul 486-5731? - Nu, cred ca ati gresit numarul. ![]() 31+![]() |
Foarte tare bancul! Am ras de m-am prapadit!!!

Ratusca
29+