Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello burtici!
Fetelor curajoase nu mai carati greutati!!!
Cereti si voi ajutor si menajati-va. Mai avem putin....ce repede mi se pare ca a trecut timpul.
Cristies pe mine ma tenta nasterea in apa si cum se practica doar in 3 locuri in tara, Constanta imi era cea mai la indemana (eu fiind constanteanca). Ma gandeam oricum sa plec cu vreo sapt inainte de DPN. Acum sunt in dubii. Am vazut ca onitza zicea si ea de nasterea in apa. Sunt 3 posibilitati: Bucuresti CMU - extrem de scump, Brasov Victoria - 20 mil si Constanta ISIS - 1000 euro.

Mirela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Ciao fetele,
Bineinteles ca nu am reusit sa citesc mare lucru pentru ca in ultima perioada e nebunie la servici. De-abia am citit cateva pagini de la cap. asta. Asa ca o sa incerc sa scriu cate ceva legat de ce am citit.

Gratiana, Auchan-ul m-a dezamagit, cel putin hipermarketul pt ca doar acolo am ajuns. E foarte mare dar nu au cine stie ce produse.Eu ma asteptam sa gasesc pt bebe ceva interesant dar am plecat dezamagita. Poate pt ca sunt la inceput, dar foarte multe standuri erau goale. Nici macar paine nu am gasit.
La eco ma duc azi la 16, sper sa vin doar cu vesti bune.

Larisel tu m-ai intrebat intr-unul dintre capitole de gelurile folosite pt igiena intima. Eu folosesc Lactacyd (am vazut ca si tu) pentru spalaturi vaginale normale (nu intern), iar la nevoie folosesc Multi-Gyn Actigel de la Bioclin. Este un gel foarte bun, in tot felul de probleme minore gen : usturime, roseata, mancarime, chiar si o candida usoara trece cu el.Se poate folosi si in timpul sarcinii fara probleme, nu e toxic. Pe mine ma ajuta foarte mult.

Bea imi pare rau sa aud asa ceva de sora ta. Sa ii dea D-zeu sanatate si tarie sa mai incerce, si sa faca un bb frumos. Si eu am mai multe prietene si cunostiinte care fie au avut sarcini oprite din evolutie fie se chinuie sa ramana gravi, si doctorii nu le dau nici un raspuns. Eu sper ca niste analize mai amanuntite sa descopere cauza si sa fie bine.

Legat de Sarbatori, si noi anul acesta le vom face acasa la noi. Va fii primul an in care vom sta si noi la casutza noastra, pt ca in fiecare an eram pe drumuri cand la ai mei cand la socrii. Revelionul de obicei il petreceam cu prietenii prin vreun club, dar anul asta vom sta cuminti acasa.

Catalutza reteta ta de tort m-a dat gata, iar salivez masiv. Poate reusesc si eu sa-l fac in weekend pt ca tortul cu crema de zahar ars e unul din preferatele mele

Va las acum ca ma duc la masa.

28+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.dogarel, of, of, of Trebuia sa nu cari atat de mult odata, ai uitat ca esti gravidutza? Incearca sa te odihnesti mai mult acum si ca sa treaca repede.

Onitza, traim in Romania si se pare ca pt unii bunul simt a fost prea scump cand s-au nascut si de aia nu au. Imi pare rau ca te simti rau mai ales ca tu ai si stari lesin si sa stai atat in picioare. Trebuia sa le ridici pe pupezele ale tinere de pe scaun. Stai si tu putin in patutz si ia un no-spa ca sa treaca mai repede.

Eu am azi o gramada de programar la clinica. Intai la 15.30 la diabetolog, apoi la dieteticiana pt regim si apoi cu infirmiera sa-mi dea materialul de intepat. Si cum azi aveam programat si al doilea curs de pregatire pt nastere la 19 va trebui sa raman in zona. Sper sa nu vin rupta acasa deseara mai ales ca ma duc singurica. Sotul nu poate veni cu mine ca merge la inmormantarea fetitei unor vecini.

Pupici la burtici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

sagetutza 200 de lei un suport. Nici nu m-am uitat, ca la noi in baie e frig tare iarna si nu voi putea folosi suportul pentru cada, asa ca ii vom face baie in dormitor.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

miremia poate gresesc dar auzisem ca doar la brasov e ceea ce se cheama intr-adevar nastere in apa. In rest, am inteles ca travaliul e in apa si nasterea tot pe masa. Tu ce stii?

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

cris.dogarel e super caditza, dar apoi am mai studiat. Pretul e fara nici un fel de suport...
si suportul aproape 200 RON
mi se pare totusi scumpicel

eu pe suport ptr. cada am dat 40 lei. ala in X, capra metalica, e scump: 150 lei. so, in total am dat 125.

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

miremia poate gresesc dar auzisem ca doar la brasov e ceea ce se cheama intr-adevar nastere in apa. In rest, am inteles ca travaliul e in apa si nasterea tot pe masa. Tu ce stii?

Si la ISIS expulzia fatului are loc tot in apa. Eliminarea placentei se face pe masa. Mai este o clinica privata in CTA care ofera nastere in apa dar doar travaliul e in apa. De CMU nu stiu ce sa zic..cum e cu expulzia dar la banii aia nu m-am gandit nicio secunda ca ar fi doar travaliul.

Mirela 28+

Mergi la inceput

danyelana te asteptam numai cu vesti bune si poate scapi (te scapa respectivii) de gandurile negre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

danyelana, tinem pumnii sa nu fie diabet de sarcina. iti zice azi diabetologul ala daca ai sau nu?? ai grija de tine

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel
eu pe suport ptr. cada am dat 40 lei. ala in X, capra metalica, e scump: 150 lei. so, in total am dat 125.

pai la ala de metal m-am uitat. pe site e 185 ron, si transportul gratuit e numai in BUC. soo... eee
asta e ... mai cautam.
Oricum e super.

Editez: se pare ca mi-e cam foame ca am inceput sa pap litere nu ca nu as fi mancat si inainte

Mergi la inceput