Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici si multumim Elefantica pt cafea,

Vad ca ati fost harnicutze e dimineatza si ati umplut deja cateva pagini.

Alicredo, ma bucur ca ai fost la control si totul e bine cu bebe. Cu serviciul insa ai grija de tine si nu te obosi prea tare sa nu fie nevoie apoi sa stai la pat. Te inteleg perfect cu concediul de maternitate ca si aici sunt . Dau numai 16 sapt, pai ce sa faci cu atat ca bebe e inca mic-mic iar in cresa nu prea sunt locuri. Noroc ca eu nu lucrez si voi putea sta cu el pana dupa un an si apoi ma voi angaja. si ai grija de tine.

la burtici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si pentru ca ma duc singura in piata, apelez la doamna cu poseta (Decenuela )), Cris.dograrel si Mariucasara care erau cu multe capitole in urma active la discutia despre finet cu intrebarea: cati metri trebuie sa luam?

Azi sunt complet ... Am avut un soc cu asistenta medicului meu de familie care are 63 de ani (sincer nu-i dai mai mult de 45 si asta pentru ca are niste ochelari batraiori, ca fara ei...).

31+

Eu vreau sa fac si lenjerii de patut de iarna tot din finet asa ca am luat 4m pentru lenjerii (patutul nostru e mititel tare 85/50cm) si scutece am gasit deja taiate 50/50cm si am luat vreo 3 pentru ca nu eram sigura de calitate. Le-am spalat la 90 de grade au intrat putin la apa dar nu s-au stricat asa ca voi mai lua vreo 3-4.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

onitza...ar fi ceva!...... daca m-as si inregistra facand-o si as posta pe you tube,cred ca as bate recordurile de vizionari..."vad" deja titlul: o baba elefant dansand din buric ... ... si sa mai am si o bara de care sa ma sprijin din cand in cand...... sparg piatza,ce mai incoace si-ncolo...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mamidepuiuti, m-ai facut sa rad cu lacrimi.
Auzi la ea "baba elefant"... Pai asa baba cine nu si-ar dori

Multi pupici pt mamica frumoasa.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si pentru ca ma duc singura in piata, apelez la doamna cu poseta (Decenuela )), Cris.dograrel si Mariucasara care erau cu multe capitole in urma active la discutia despre finet cu intrebarea: cati metri trebuie sa luam?

Azi sunt complet ... Am avut un soc cu asistenta medicului meu de familie care are 63 de ani (sincer nu-i dai mai mult de 45 si asta pentru ca are niste ochelari batraiori, ca fara ei...).

31+

Eu vreau sa fac si lenjerii de patut de iarna tot din finet asa ca am luat 4m pentru lenjerii (patutul nostru e mititel tare 85/50cm) si scutece am gasit deja taiate 50/50cm si am luat vreo 3 pentru ca nu eram sigura de calitate. Le-am spalat la 90 de grade au intrat putin la apa dar nu s-au stricat asa ca voi mai lua vreo 3-4.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Am priceput. Va spun cum am luat cand ma intorc.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele,

elefantica multumim de cafea

o zi linistita sa aveti

-----------------------------------------
30+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Gagici, ce e linistea asta pe aici?

Sau miercurea nu e zi de forumeala?

Eu plec la piata... nu prea am chef.

31+

Mergi la inceput

- Tzrrrrrrrrrrrrr!, Tzrrrrrrrrrrrr! (telefonul)

Fetita ridica receptorul:

- Alo?

- Buna, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva in apropierea telefonului?

- Nu, tati, mami e la etaj, in dormitor, cu unchiul Paul.

Dupa o scurta pauzi, tati zice:

- Dar, scumpa mea, tu nu ai nici un unchi Paul!

- Oh, ba da, am, si el e la etaj, in camera cu mami, chiar in acest moment.

O alta scurta pauza.

- Uf, bine atunci, vreau ca tu sa faci ceva pentru mine: lasa receptorul pe masa, alerga la etaj si bate la usa dormitorului si striga la mami: "Masina lui tati tocmai a intrat în parcare!"

- Bine, tati, doar un minut.

Cateva minute mai tirziu, fetita vine inapoi la telefon.

- Am facut ce mi-ai spus, tati.

- Si ce sa intâmplat, scumpa mea?

- Ei bine, mami s-a speriat rau, a sarit din pat fara nicio haina pe ea, a inceput sa alerge in stanga si in dreapta tipand, apoi s-a impiedicat de covor, s-a lovit cu capul de masa de toaleta si acum zace nemiscata!

- O, Doamne! Si ce poti sa-mi spui despre unchiul tau Paul?

- Si el a sarit din pat, fara haine pe el si el s-a speriat rau si a saritpe fereastra din spate direct in piscin. Dar cred ca nu stia ca saptamana trecuta ati scos apa, ca sa o curatati. S-a lovit de fundul piscinei si cred ca a murit.

O lunga pauza.

O pauza si mai lunga.

O foarte lunga pauza, apoi tati spune:

- Piscina zici? Ããããã.... Aveti numarul 486-5731?

- Nu, cred ca ati gresit numarul.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

onitza, cu placere. de fapt io nu am ID de mes, avem unul comun, de family, cu numele sotzului: adi.dogarel. hai spor la teren, sa nu leshini!!

mariucasara, eu mi-am luat de la bby expo, cu 85 lei (e mare, merge pana la mutarea in cada mare). de la OK (mi se pare ca au si site, happykids . com, da' nu-s sigura, insa au in magazine: in carrefour baneasa am vazut-o exact p-asta, dar cu 95..). eu i-am luat suportzi de plastic de fixat pe cada mare, ca asa am avut la Ana si mi-a fost bine.

alicredo, bravo ca ai luat decizia sa vii acasa. cred ca e mai bine pentru bb si voi sa nu munceshti insa prea mult, pana prea tarziu

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

onitzaaaa, te rog sa te uiti la clipul postat de cristies si sa-mi promiti ca nu te tzii de nimic cand mai dansezi. poate chiar ar fi bine sa scotzi tot din camera...

poze

Mergi la inceput

acum cand m-am intors si eu de la cumparaturi, nu mai e nimeni p-aici.

alexutzza, ma declar "ciob de oala sparta", ca alta explicatziune n-am: am zis sa nu fac 20 de drumuri de la masina in casa (5 metri), carand plase de cumparaturi, asa ca am facut doar 4, da' mai grele. aparent foarte grele, ca acum simt ca mi se rupe burta. clar, sunt. am bagat no-spa forte si imbratzishat canapeaua,da-mi vine sa . si pe mine statutul asta de "handi" ma scoate din sarite....

poze

Mergi la inceput