Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
cristies spune:
Alexutzzza, tinem pumnii sa te obisnuiesti rapid cu noul statut (si sa uiti de secretara). Nu-ti mai face griji de ce vor crede ceilalti.
Acum lucrul cel mai important este bebe. Si la egalitate - TU!
Si daca te gandesti cumva ca nu se putea mai rau, putea sa te opreasca in spital. Spor la citit, la navigat si ce mai vrei tu!
Si niste 

sa-ti inveseleasca ziua!
31+
mariucasara spune:
onitza de ieri incerc sa te felicit ca mai poti sa dansezi asa.

Eu nici nu incerc la kg mele in plus si la burtoiul de elefant...
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
29+
Sebastian Petru
cristies spune:
Larisel, merci de explicatie. Imi pare rau ca trebuie sa alergi atat pentru lucrusoare. Mie efectiv mi-e teama sa ma apuc. Am jde mii de liste dar nu iau decat ce-mi place... Trebuie sa ma organizez ca nu mai am nici eu mult...
Felicitari Andre_lina pentru terminarea bagajului. Ne spui si noua ce ai pus in el?
31+
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti onitza...ar fi ceva!... o baba elefant dansand din buric ... ![]() ![]() ... si sa mai am si o bara de care sa ma sprijin din cand in cand...![]() ![]() ... sparg piatza,ce mai incoace si-ncolo...![]() ![]() ![]() mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze |
In timp ce citeam mi-am adus aminte de o faza... enjoy! www.youtube.com/watch?v=frgsHYv2AeQ" target="_blank"> dans din buric
31+
cristies spune:
Si acum ca am ajuns si eu la zi, multumesc de cafeluta Elefantica.
Vreau sa spun ca azi chiar am baut (cand ma intorceam de la analize mi-a dat prin cap ca ar fi buna o cafea). Si am facut dintr-o lingura patru cesti (la esspresor), am pus intr-o cana o ceasca si am umplut-o cu laptic. Un fel de n-ar mai fi, dar e bunicica.
Vad ca astia tot n-au terminat greva, asa ca imi iau picioarele la spinare si ma duc la piata pe jos. Dar nu acum... dupa ora 11 ca aseara am picat ca mig-ul si l-am pierdut pe Mircea Badea.
Cris_mario ai intrat pe ultima suta de metrii! 
31+
cristies spune:
Sagetutza, tu pe unde mai umbli?
Mai gagici, m-ati innebunit cu discutia despre cadite.
Pentru cele care sunt mai
va rog sa postati si linkuri cu ele. Si eventual si parerile care sunt mai bune si de ce...
Multumesc,
31+
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Stiu ratusca_mica cum e cu greutatea. Nu am inteles insa daca ai facut o eco sambata si mai faci inca una lunea viitoare. Nu de alta, dar eu n-am mai facut de mult. Cris_mario, la catolici verighetele se tin pe dreapta dar de obicei nu le poarta decat la ocazii speciale. Eu nu stiam ca Danyelana si sotul sunt casatoriti in biserica ortodoxa, ca nu mai intrebam... Oricum nuntile catolice mi se par foarte frumoase - iar bisericile si mai si... Alexutzzza, nu ne mai tine cu sufletul la gura! Tinem pumnii sa vii cu vesti bune. 31+![]() |
A, scuze, nu am inteles eu intrebarea. Da, am facut o eco mai rapida, asa ca sa vada dl doctor cum stam la controlul lunar si lunea viitoare m-a programat pentru morfologie fetala, care sper eu va fi mai amanuntita, insa sensul ca se va uita la toate organele lui bebe
Ratusca
29+
cristies spune:
Si pentru ca ma duc singura in piata, apelez la doamna cu poseta (Decenuela
)), Cris.dograrel si Mariucasara care erau cu multe capitole in urma active la discutia despre finet cu intrebarea: cati metri trebuie sa luam?
Azi sunt complet
... Am avut un soc cu asistenta medicului meu de familie care are 63 de ani (sincer nu-i dai mai mult de 45 si asta pentru ca are niste ochelari batraiori, ca fara ei...).
31+
cristies spune:
Ratusca_mica
ca m-ai bagat si pe mine in seama. Daca mai scriam un mesaj si nu-mi zicea nimeni macar sa ma opresc trageam concluzia ca m-au parasit prietenii imaginari...
.
Acum m-am linistit.![]()
31+