Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vai Ana ce faza si la voi, i-au confirmat gripa cu teste de laborator? Cu Tamiflu ala e mare val si aici , noi am scapat pana acum dar se inmultesc cazurile in terapie la Jean si ma streseaza si sanatate multa sa scapati repede si fara complicatii.
Bee merci mult exact cum ziceai nu activitatea imi lipseste sunt mai bine puisorii tai?
Canda ce masini super trebuie sa fie, da un link si la noi daca il gasesti ca stiu unii shopingholici care ar comanda si de acolo numai sa stie...asta ac sa nu arunc pastila in necunostinta de cauza ca imi blocheza pc-ul o saptamana pana il gaseste .
Maraki super masina de care zici tu am vazut filmuletul, merge si pe tavan eu una care am pb si umbla certata ca pune masinle pe perete si strica tapetul nu ma incumet ca nu ar mai intelege de ce cu unele e voie Cum a fost azi Angelo ?
Giova super aiurea ca nu ti-a trimis comanda o sa fac eu inceracre sa ma lamuresc cu marimile, poate si maine daca am timp si comand numai cate un exemplar din bluze si pantaloni sa vad ca am cam dat rateu cu bluzele in ultima vreme . Sper sa gasiti un ORL-ist bun sa rezolvati cu Edi.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Silvi uite aici ce vrea Filip:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=sngproduct&pcat=shakengopixar&pid=44784
Nu cred ca e cine stie ce, zice o fraza si merge daca scuturi un pic masina.

Bee, Pufu si Oachi LA MULTI ANI!

Ioana super ca merge Marco la concurs de inot. Am vazut si eu filmuletul ...e un curajos spiridusul si se vede ca ii place in apa, BRAVO lui!

Miha imi pare rau de Tudor... las' ca se face el bine si incercati dup-aia cu gradinita.

Maraki ce tare e masinuta aia, daca o vede Filip sigur o vrea , asa ca mai bine nu stie ca exista asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ce teste silvia?sunt total depasiti de situatie, dar dupa manif era cllar ca e ceva nasol si am avut si noi in cap meningita cum zicea si bee, dar erau prea multe semne, care indicau asta: febra maare cu dureri de cap aparute brusc, dureri musculare si dureri de burta...n-a vomitat si nu a tusit f rau, dar dr zice ca f multe persoane nu au chiar toate simptomele. pe la 3 azi-noapte isi facea dush ca stie el ca-i scade temp.era rosu ca racul si cu ochii injectati, iar la dr l-a dus cristi in brate plangand, el care merge acolo razand, indif ce temp inalte are...inainte eram si eu sceptica si ii trageam cu testul, acum mi-e cam clar ca-i nitel dif ca te prinzi ca-i nasoala si loveste brusc...acum e mai bine ca a dormit vreo 4 ore...cu tamifu-ul ala sunt criminali: au bagat o groaza sde bani in vacc, pe care nu vrea lumea sa le faca si nu s-au gandit la antivirale...avusei gura aurita-cristi batu drumul degeaba la spital(si statu si vreo 3 ore aiurea) ca asa sunt in rahat cu medicam ca nu-l mai dau preventiv ci decat la bebei pana in 6 luni sau la cei pana intr-un an cu complicatii...mai bine sa nu faca ea, fara tampenia asta, dar e clar ca au stab niste reguli degeaba(ca doar dr de fam il trimise acolo dupa ce se informa)

ma rog, am scris mai mult despre asta ca asa poate aveti un tablou mqai clar despre frumoasa si in + vedeti ca nicaieri nu e perfect

uitasem...si eu am neste semne, asa ca am dispozitie paracetamol si....o masca.sper doar sa nu fac febra prea mare ca n-am prea multe rez de lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara si de la noi!
Ce de lume prin zona!

SILVI - bine ca ai scapat de examen... sa fie de bun augur! ca ne-ai adus vesti despre Anda... mi-e asa de dor de ea pacat ca nu are timp sa mai intre sa ne dea idei de jucarii si jocuri pt copii ca ea-i mare experta.
Cu megablocks-urile Cars e o afacere buna... noi le-avem de la sarbatorile de anul trecut si se joaca Nicolas cu ele la maxim.. la inceput adora sa puna juma de masina de la una si cealalta de la alta acum trebuie sa fie totul in ordine ca a devenit f. tipicar si perfectionist...

GIO - nasol si dubios cu urechea lui Edi... ai grija ... poate rezolvi cu recomandarile pe care ti le-a facut Angi ca tare nu-mi place chestia asta cu urechile dureroase.
Nu am vizionat inca filmuletul cu Marco dar felicitari pt inscrierea la concurs si sper sa se adapteze cu noua educatoare.

BUMBI - nici la noi nu e voie la serbare asa ma oftic... ca al meu deja are 2 poezioare de spus. Sper sa ne dea voie sa filmeze cineva sa facem un CD pt toti copii.
Ma bucur pt tine ca savurezi din plin momentele petrecute alaturi de comorile tale.

ANA de France - imi pare rau de Alex cu procina si sper sa nu o atace si pe Anastasia. si sanatate

RALU - ma bucur ca ai scris esti o fericita cu comorile tale... Anastasia fata lu' tati si Cezar baiatu' lu mami. Imi pare rau sa aud ca si voi aveti probleme de astm si sper sa le rezolvati... si noi am fost diagnosticati toamna trecuta cu bronsita asmatiforma si tot cu aerosoli am tinut-o luna de luna.. pana am dat-o pe Singulair si nu stiu daca si-asta a ajutat ca l-a luat din ian pana in iulie anul acesta....dar decand a inceput gradi n-a avut decat o sapt. de tuse pe care am remediat-o tot cu aerosoli.
Va doresc sanatate si pe toti.

IOANA - felicitari pt fetita Razvanel va fi un fratior f fericit. Si-al meu mi-a zis sambata dimineata.. : "Mai ti minte mami ca eu vroiam surioara... dar pana la urma e baiat bebelusul"... si io care credeam ca a uitat . De-acum spor la achizitionarea trusoului de fetita. Apropos de site-ul cu nume... io ar trebui sa pun la baiat KURT.E super ca la voi chiar s-a potrivit cu preferinta voastra de nume. Sper sa scapi repede de arsuri... acum creste bebelina si-si face loc pe-acolo... pana se obisnuieste incet incet organismul cu transformarea.

Uff... trebuie sa mai ma intorc putin sa citesc ca nu mai stiu ce ar trebui sa mai raspund deh... neuronu' de
Piua!

LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ana pe bune c anu stiam dc sa ma apuce rasul sau plansul .Dragul de el , toate bubele adunate la el.Dc m-ai fi pus sa aleg un copil care facea toate traznaile pe el il alegeam.Doamne ce iti mai e si cu gripa asta de rahat.Insa stiu ca dc e luata din start se trateaza usor acasa.Sper sa nu ia si printesa.Iar tu....
Nu pot sta ca iese Mario din baie insa nu puteam sa va intreb:voi nu stiati ca Mos Nicolae aduce dulciuri si nuiele dupa caz? Cel putin eu asa stiu.Trebuiesc luate si jucarii?Nu e prea ?Eu nu am de gand sa ii iau jucarii pt ca l-as zapaci deoarece la gradi le dau un pachet cu dulciuri , plus de asta apoi vine ziua lui, apoi vine mos Craciun si cred ca ar fi prea multe in timp scurt si nu ar mai stii sa faca o diferenta intre ele , asa ca Nicolae vine cu dulciuri .

Irina 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Irina - si eu tot dulciuri ii iau de Mos Nicolae eventual o carte de colorat sau de citit.In plus la el oricum e haos maxim in ziua asta... pai ziua de nastere+ziua de nume sunt chiar curioasa ce-o retine din ea anul asta ca pana acum era mai mic si nu prea stia care era treaba.
Si la noi la gradi le da dulciuri dar si de Mos Craciun la fel. Nu am avut voie sa mai strangem bani de jucarii pt ca cica au fost disc in comitetele de parinti... ba unii nu erau de acord cu sumele, altii cu jucaria... altii nu au posibilitati... asa ca NU SERBARE, NU CADOU ci doar dulciuri.

LILIANA 27+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Am fost plecati la socrosenii si am venit pe la 19.00 A mancat Angelo, s.a jucat putin iar la 20.10 dormea deja.
Silvi,l-am gasit bine pe Angelo la gradi, ne-am dus fix la 13.00 si chiar nu imi pasa de ce crede educatoarea. Daca el a plans ieri, inseamna ca mai trebuie putin program de acomodare, pleaca si el mai devreme cu 30-40 min decat restul. Astazi nu a facut pishu la gradi si nici apa nu a baut, de mancat nu mai spun...doar ce i-a dat Giorgos dimineata in schimb a balotat pe la 13.30 doua snitzele de pui mari si o crema de branza cu cioco plus un mosh craciun de ciocolata( marime potrivita ) Pe la 17.00 a mancat cartofi prajiti de socrosenie iar acasa supa si un iaurt. Eu nu stiu cum sant masinutele de la Cars megablocks, trebuie sa imi dai link sa le vad
Giova daca spui ca inca miroase la urechiuse Edi, inseamna ca nu i.a trecut otita si tot il doare. Este mai bun antibioticul dar tu faci cu crezi.
Ana insanatosire grabnica lui Alex, Anastasia sa dea Dumnezeu sa nu ia gripa si tu la fel Vorba lui Bee, te vad pe tine tonica din mesaj si incerc si eu sa nu fiu panicoasa
Miha sanatate lui Tudor, asta-i lipsea...otita....
Irina asa se spune, de mosh nicolae se dau dulciuri dar noi mai punem si o jucarie acolo....daca ma gandesc ca nu prea ne tine bugetul, poate pastram masinuta pt Craciun si luam altceva de Nicolae....ca daca ar fi dupa mineeee..... Orga de care scriam sapt trecuta costa tot 50 euroi....as vrea-o si pe aia....

intru maine, ma duc sa vad Analyze that cu Robert de Niro

p.s. Silvi ai mai vazut G.A.? mai apare Izzy in serial sau...?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA GAGGICI....

n am intrat aseara ca nu am avut timp...ieri am fost la sc la Bianca ca am fost solicitatasa mor nu alta...am ajuns acolo si a venit d na de engleza(o babaaa) care fff revoltata mi a zis ac s a certat Bianca cu ea la cutite,ca a tipat....eu am rugat o sa se calmeze si sa mi spuna ce s a intamplat....,,doamna le am dat rezultatele la test si Bianca a venit la mine sa mi spuna ca nu i multumita de nota pe care a primit o mai ales ca a facut trei sferturi corect si se simte nedraptatita ca o colega nu a scris aboslut niksi d na i a dat nota 4 (testul incepea de la nota 1)....Bianca vroia sa stie de ce asa iar d na a consisderat asta o
jignire....Eu am intrebata fata daca a ridicat tonul daca a fost obraznica daca a jignit....fata a zis nu(ma si miram s o faca)....explicatia care a dat o d na????? doamna trebuia sa i spun ,,Bianca de fapt Mona(colega) trebuia as primeasca nota 1???i am dat 4 sa nu ramana corigenta....fetelor am ramas masca si deja m a calcat pe nervi....,,Doamna puteti sa mi spuneti orice despre Bianca dar faptul ca s a simtit nedreptatita si v a spus asta inseamna ca am crescut o sa aiba coloana verticala si sincera sa fiu chiar ati favorizat celelat copil...nu tb sa stea cu capul plecat ca vreti dumneavoastra,de asta a ajuns invatamantul unde este pt ca nu va aplectai la pb copiilor si va credeti stapani peste eieu nu cred ca Bianca a gresit si fiti sigura ca de fiecare data cand se va simti asa va va spune

fetelor sa faca d na stop cardiacce credea ea??ca eu ma duc si
i trag si vreo 2 Biancai....stiu ca poate o va trata un pic altfel dar voi avea grija ca puiul meu sa nu sufere

aaa apare diriga si are proasta inspiratie sa cheme vreo 3 colege...fetele cu capetele plecate au recunoscut ca Bianca nu a tipat,certat sau jignit....

voi ce ziceti??ca vreau as aud si alte pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Haideti la !
eu sunt cu mana pe Redial, nr. de la astia cu verificatul dosarelor pt. CIC.

Azi dim. aflu ca concursul nu e sambata ci in 5 dec., zicea ca e cu ocazia Sf. Nicolae si ma miram de ce e asa devreme. Nici eu nici Clau nu am citit cum trebuie mail primit. asa ca nuymai peste 2 sapt. avem concurs.

Cu urechea...astept sa termin tratamentul cu biseptol, am mai alfat de o alta ORL-ista buna de la Medlife si de un medicament homeopat din Germania care face miracole. am noroc ca sotul unei prietene de pe forum e in germania acum si mi-l procura, sau in caz de urgenta il iau pe al ei.

Pe Edi nu cred ca-l doare urechea...citeam pe net ca daca supureaza si se elimina secretia, durerea nu mai este. acum secretie nu mai elimina din ziua in care am mers la dr., dar mai miroase...
El e cu ambele maini in gura....deci cauza nervozitatii luui e alta...dintii. Noroc ca doarme noaptea.
Si ma dispera ca trebuie sa fiu tot in fata lui, sa povestim, sa ma joc cu el...singur nu vrea si se enerveaza...pai Marco nu era asa...puteam sa fac cate ceva...acum numai cand doarme...caci in rest trebuie sa fac pe animatorul.

Canda mersi de info, ma voi documneta putin sa vedem dupa tratament incotro o iau la o verificare.
Irina eu i-am mai luat de mos Nicolae cate o masinuta...gen bob the builder la 30 lei, acum am un tren de la thomas ascuns prin masina, asa ca il dam ala si ceva dulciuri. azui ne gandeam ce sa-i luam si bebeului...ceva simbolic...sa vedem...nu stie el, dar pt. linistea noastra sufleteasca.
Ana of ce povestesti tu acolo...dragul de el, prin cate a trecut...
Imi pare rau ca nu a luat tamiflu ala. sper sa scape A si sa nu faca si ea. ai mare grija si tu, sa nu fie porcina....of....
aveti mare grija de voi, stii deja asta, dar....insanatosire grbanica si sa scapati repede de tot.
maraki pai ii dau sumetrolin, in antibiograma a reiesit ca e sensibil streptococul la asa ceva. deocamdata nu-i dau nimic mai tare, nu degeaba am facut exudatul.
se va acomoda Angelos, putina rabdare si totul va fii ok.

mi-a adormit Edilinul in bouncer, merg sa-l pun in pat si revin....
la astia tot ocupat suna...cred ca musai sa merg pana in centru iar.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili va tine minte mult timp Nicolas ca el vroia surioara. Si marco isi mai aduce aminte si-mi zicea ca tare ar mai fi iubit-o, dar ma bucur ca il iubeste enorm pe Edi. Fiind 2 baieti sa vezi ce echipa vor face si ce apropiati vor fii...sper. Eu cu sora-mea tare bine ne intelegem, dar si Clau cu sora-sa, cu toate ca e 9 ani diferenta intre ei.
Cosmi naspa situatie, baba nu s-a tinut de cuvant, daca testul a fost de la 1, pai asa trebuia...normal ca unii copii se simt neindreptatiti si altii care nu au facut nimic favorizati.
cine stie ce pititci pe creier a avut profa asta de a exagerat asa...

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput