Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (340)
Raspunsuri - Pagina 18
MIHA78 spune:
Silvia, felicitari ptr. ambitia ta, cred ca ai invatat nu gluma, ex. acelea mi se par f. dificile, eu iti doresc succes sa ti se implineasca visele. Ma bucur ca a avut si Alain un sejur asa placut alaturi de Mark.
Noi am facut si otita, asa ca sa fie tacamul complet, partea buna e ca febra cedeaza, a inceput tusea, sper s-o dregem in cateva zile.
Ana sunt si eu curioasa ce iese in analize, daca au avut puii scarlatina. Eu cred ca ptr. asta i-ai dat Anastasiei antibiotic.
Giova spune:
Miha si cu ce leacuri va doftoriciti la otita?
Insanatosire grabnica puiul mic...of...of....
s-a trezit gogoasa si chiuie de zori
....ne tampeste cat urla, cred ca s-a molipsit de la Marco...are un volum.....si nu-i gasesc butonul sa-l dau mai incet
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Buna ziua,
asta vrem sa-i cumparam de Mosh Nicolae lui Angelo:
http://www.youtube.com/watch?v=TYjKgR_PheA&NR=1
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Acum intru si eu la cafea ca aumo si beau pe prima
eu uan asa am o oboseala in mine dupa optile nedormite
ca ieri nu am reusit dar astazi dupa ce l-am lasat pe Alain la scoala am veit si m-am culcat de la 9 la 11 ca numai puteam . Acum stau la o cafea si ma pun pe treaba a fac curatenie si ceva papa felul 2 pt baieti. Am reusit sa pun ceva mancarica pe site aseara crezi ca azi la cina le fac tot cu aluat foietaj dar alteceva , niste miniaperitive si gata . Mi-am luat de la Bruxelles o varza intreaga muarata
e vidata sta perfect si o bucata de slaninuta
de la magazinul romanesc pt acre am batut jumate orasul radeam la inoarcere cu ce cumparaturi de " doamna fina " vin eu din capitala
urmeaza sa execut ceva sarmalute in we.
Giova chiar asa ca si voi erati cu urechile, cred ca e ok Edi acum
si noi avem in dec revizia cu chitul de distrubutie la motor o sa sara de 700 euro eu mor cu banii astia nu vreau sa mai gandesc ca la noi din luna mai
apare lunar o vacanta, revizie, taxa
al meu sot zice ca din ian pana in martie nu mai avem apoi.
Cosmina cum mai e tatal tau? lasa-o in colo ed masina ca sunt asigurari acre se ocupa
bine faci ca nu te stresezi cu astea. Si eu sunt mereu cu gandul la asta cand face al meu sot naveta aia de 2 saptamani de 200 km pe zi
abia astept sa il vad acasa.
Miha sanatate multa
cu examenele astea asa e f greu si de aceea si intra numai cativa din sutele care bat la usa
eu sunt acum de doi ani cu ele pe cap m-am si saturat la celalalt de drept m-a respins ca imi lipseau 10 zile vechime din ce solicitau ei si am pierdut un an...sperante prea mari nu imi pun ca sincer trebuie a fii as in drept comunitar si practica procedurala internatioala si eu nu sunt clar
plus ca multi dntre cadidati deja lucreza si stiu desre ce e vb...eu am incercat ca altceva tot nu aveam pana acum. De la anul ma orientez si eu pt ceva mai in zona..sa vedem ce o sa fie sanatosi sa fim.
Maraki si Alaina plans o data la gradi asa
i nici nu intaziasem deloc doar ca venisera toti ceilalti mai repede
le trebuie putin tmp sa inteleaga si sute de repetitii ca "vina mama dupa tine "
dar se prin ei e ok, lasa ca a trecut necajeala eu zic ca e f bine adaptat oricum.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Maraki gand la gand 
Nu am fost pe faza cand vb de cadurile de Mos Nicolae si Craciun, ce este in top in afara ed cars ? eu o sa mai caut pe net m-am tot sfatuit si cu Anda si mi-au aratat ce au luat ei si stabilim acum in we ce ii luam ca nu maieste vreme. Eu vreua ceva cute cu 6 dvd-uri cu desene si povesti cu "povestile lui tata castor" eu am tradus cum e titlu in franceza poate e si la tv la voi in Ro snt tare frumoase. Am mai vazuy ceva joc cu hotul de morcovi
o sa il caut sa vi-l arat , al meu sot vrea sa ii ia ceva stadion ed un metru cu 4 jucatori care dau cu mingea dar trebuie miscati manual sunt f figurine doar cu 35 de euro
nu mi se pare deloc practic dar de fiecare ia ce vrae el i-l ia in ideea ca ii place sa se joace fifa pe consola
. Mai sunt ceva masini care trebuie construite din megabloc de la cars care vreau sa i le iau si cam atat nu stiu ce mai este...mai am ceva jocuri in plan si pe lista dar nu toate o data...
De Mos Nicolae nu stiu ce sa luam...ceva jucarii dragute dar ce...
Giova tu care ai comandat la Next zi-mi te rog bluzite ai luat? Cum au marimile fata de 3suisse ? cat sa ii iau de 110 sau cum?
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Silvie astea sant in top, altceva nu stiu
Giorgos de la mine a aflat de masinutele astea, nu ma credea ca exista pana nu i.am cautat pe net si a vazut. revin mai spre dupa masa, trebuie sa ma pregatesc sa plecam la gradi....avem programare la un logoped grec ca sa isi dea seama nemtoaica de la gradi ( logoped ) ce pronunta bine angelo si ce nu....pai el pronunta absolut tot bine, doar litera R nu o zice clar...acum 1 an s.a nimerit sa o zica de vreo 3 ori....nu stiu ce.i trebuie logoped, el vorbeste clar si pe intelesul tuturor...nu chinezisme....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
Vroiam doar sa va spun ca e un purcelus in gasca...Sper sa fie primul si ultimul.
Acu sper sa nu inchida scoala din cauza lui
ca si asa am anuntat robotul. Nu tuseste(era cam imposibil ca era sub cortizon si ventoline pt restul minunilor), dar toata noaptea numai 39 spre 40 A AVUT si urla de durere de cap...a primit eferalgan si advil si o chestie de nas..si codeina, daca il mai doare rau.tamiflu-nu! ca nu au de ajuns
nu e caz de risc si oricum, nu mai au doze de copii
si au mai aparut si rezistente...dar...tineti-va bine: tr sa se duca cristi la spital sa ii prepare aia un dozaj pediatric pt Anastasia care nu are absolut nimic, dar cica asta poate tine loc de vaccin in preventie la bebeii asa mici...A fost tare faza ca pt Alex stia dr ce tr, dar nu stia ce sa faca cu asata mica si dupa zeci de tel inrosite a aparut cl asta. Acum sper sa nu bata drumul degeaba pana la spital ca tr sa se duca la ala de care apartinem si e total peste mana...Ma rog, ia saraca antibio degeaba ce mai conteaza si un tamiflu. Ce ti-e cu preventia asta...
Fug si mai apar sa av tin la curent...
Giova spune:
of mai Ana a dat porcina in Alex, dragul meu. aveti grija sa nu faca si Anastasia. sa ne tii la curent cu starea voastra.
maraki e haioasa masina asta.
Silvia noi suntem acum cu trenuletele thomas, asa ca, sper sa dau comanda in Anglai pe un site, ca sunt mult mai ieftine locomotivele, sinele si alte accesorii.
Nu mi-a mai venit comanda de la next, nici ei nu stiau de ce nu a procesat-o, asa ca dupa o luna mi-au deblocat banii...nu pot sa-ti zic de marimi, habar n-am. In prima comanda, doar papuci am luat.
eu am facut un strudel cu mere, sper sa nu-l termin azi pe tot. M-am ingrasat 3 kg...toate sunt pe burta
.
am zis ca renunt la dulciuri si fainoase, sa vedem de cand.
Edi a fost tare marait azi, a plans la greu cu suspine...sper sa nu fie iar afurisita de otita, caci l-am trecut de ieri pe Biseptol, nu dispare mirosul din ureche....mi-e si groaza...caut pe net dupa un orelist bun in Timisoara sa-i dam de capat. Trebuie sa starpim sterptococul ala...doamne ajuta sa dispara de la sumetrolin si sa nu fie nevoie de ceva mai tare. pe antibiograma zice ca e sensibil la el, dar mai stii....
hai ca v-am innebunit cu probl. mele.
merg sa adun si sa plecam la spalat masina. si pe urma sa-l luam pe Marco de la inot.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
canda_h spune:
Ana zici ca a ajuns porcina la voi ... dragul de Alex
Sper sa scape cat mai repede de febra si de alte cele si sa nu o dea si la Anastasia. Ciudat ca ii da si la Anastasia preventiv ceva.
Ioana orelist bun gasesti la Luis Turcanu, nu mai stiu numele
sau doctor Ienciu, are cabinet undeva in Iosefin. Off ca nu mai scapati de otita asta... probabil ca ii va trebui totusi ceva antibiotic.
Noi de Mos ii luam ceva masini de la Cars care vorbesc, sper sa si ajunga din state 
Bee spune:
Buna fetele.
Multumim de urari, dragute cum va stiu! 

Ana, porcusorul mic dragul de el! Si tu mai poti fii tonica in asemenea conditii. Haz de necaz, ce sa mai zici. Urate simptome! Si gripa suprapusa peste restul minunilor........si cica nu e grupa de risc.
pai mama o data a vazut-o pe Ana ca se plangea de cap, ea care e oricum o pretioasa miorlaita si deja se gandea la meningite si alte porcarii. Sper sa o poti feri pe Anastasia de bazdaganiile de virusi. 
Ralu, pe ai mei ambii mai mari ii suspectau doctorii de astm.Razvi a facut crize tare urate, dar dupa 1 an a fost mai bine. Singurul tratament de intretinere a fost cu Singulair. Si am incercat sa nu-l consider bolnav si sa-l calesc. Zic ca am reusit cat de cat.
si printesa.
Miha, sanatate lui Tudor!
Giova l-am admirat pe Marco atunci cand ai pus filmul! Cred ca esti mandra. Tinem pumnii la concurs. Sa stii ca am votat gogoasa atunci! Hainele de laNext sunt absolut superbe. Eu am un singur bb de firma; Tavi, care a primit trusoul de Botez al nashilor de la Next. Minunat!
Silvi, m-am gandit la tine cu examenul! Ar fi ffff fain sa-l iei sa-ti reiei cariera, ca activitate ai si acasa!
de la noi!
http://www.dropshots.com/dochia