**Zmeurici de iulie-august 2009 (14)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

ahhh am uitat

Motana merci de pont... am intrat si citit. din ce in ce ma conving mai mult ca asta e metoda potrivita pt noi de diversificare mai ales ca la ce dorinta de explorare are piciul meu nu cred ca va sta el cuminte doar sa deschida gurita sa ii bag piureuri pe gat... oricum mai am timp ca deocamdata papam doar titi si pana la cel putin 5 luni jumatate nu ne aruncam la altceva.

revin mai tarziu daca ma lasa gogoasa

gogoasha

"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la mamicute!!!!
Noi din pacate nu am putut sa votam azi,ca nu aveam la noi in oras sectie de votare si am renuntat sa mergem in alt oras si sa stam vreo 3-4 ore la coada,atat au stat matusile mele.
Vroiam sa va intreb bebeii vostri cum au osul de la coloana ,ca o matusa de-a mea ma speriat,ca bebe al meu il are un pic mai pronuntat si cica nu ar fi normal sa fie asa.
Si eu ma confrunt cu constipatia,o sa incerc sa caut sa vad daca gasesc si eu prin farmacii pe aici,pastilele acelea.
Noi inca nu ne grabim cu diversificarea,cel putin pana la 5 luni jumate,6 o sa-i dau doar laptic.Ca si luna trecuta iar imi intarzie cm,deja am 8 zile de cand trebuia sa-mi vina.
Bebe al meu e jucaus rau,l-am invatat sa bata palma cu mine,cu tati nu vrea deloc.
Anne mary
Am vazut multi bebici frumosi,de-ti vine sa-i mananci

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu e vorba ca ma grabesc....i-am introdus doar putin suc de morcov si mar.Imi refuza laptele dar vrea de exemplu suc de mar
si ii dau cu masura...cat sa o pacalesc asa..deocamdata tolereaza foarte bine si o s am grija sa nu-i dau ciorba de afumatura de craciun.....ii dau vitamine pentru ca o saptamana nu mi-a mancat mult.. si a slabit..dar a inceput din nou..e vorba de polyvital se da si la bebei..patru picaturi...mai are un pic si topaie asa energie are...ii dau doar 10 zile pe luna in lunile de toaMNA iarna.....NU POT SA MA PLANG...MULTUMESC LUI DUMNEZEU..mananca doarme,nici vorba de reflux,nu a vomat niciodata in trei luni si o saptamana,e vesela si curioasa....vorba maica-mii saraca.."mama daca o vad ca sta mai mult de 10 minute tacuta si intr-un loc...imi fac probleme..."noaptea ma lasa sa dorm...

va pup

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Vroiam sa va intreb,mai stie cineva ceva de Mcrissa,o fi nascut oare? Nici Cocorina nu a mai intrat de ceva vreme.

Am atasat si eu cateva pozici noi cu strengarul:http://community.webshots.com/album/575529924iAqLtU?start=24

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am mai mers odata la sectia de votare...aceeasi coada imensa, asa ca am facut cale intoarsa. Imi pare rau dar pe frigul asta nu am stat cu copiii afara la coada.
Bine ca s-a rezolvat cu referendumul...caci cu ceilalti..no comment.

Bubu mersi...nu a mai facut nimic, sa vedem maine cum va fii.
Dienuta mortal zmeurelul...mai ales pozele cu degetele la gurita.
Eumada ma bucur ca-i plac suculetele Evei..bafta in continuare.
Vallymai asteapta totusi putin cu inotul...vine frigul, porii sunt deschisi si risti sa o imbolnavesti.

ma bag sa deschid cap. nou si o tai la tv.
, pe maine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Scutec curat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145308

Mergi la inceput