Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
SALUTARE!!!!
LA MULTI ANI, ALESSIA!!!!! SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE TOT NOROCUL DIN LUME, SA FII CUMINTE SI SA ASCULTI DE MAMICA TA (CARE E O MAMI TARE SPECIALA)

Gravidute dragi, ce ma bucur cand aud vesti bune despre burticile voastre. Retraiesc mereu prin voi emotiile pe care le simteam cand eram gravi. De abia astept sa nasteti si s aprimi mesajele alea frumoase despre bebeloi grasuni si papaciosi.
Fetelor, azi au fost pe la noi dany26 si Andrei. Ne-am simtit superrrr. Andrei e cel mai cuminte baietel pe care l-am vazut vreodata si este f f inteligent. Vorbeste extraordinar de bine pt varsta lui. E un dulce si ma bucur ca e prietenul lui Matei (eu tot sper ca se cuminteste si atomicul meu
daca il vede pe Andrei cat de cuminte si ascultator este).
popbianca spune:
eladea....bine ca totul e bine....!DD ajuta sa nu mai ai de intampinat astfel de situatii.....
...stii vb aia cu facerea de bine ?
..saraci copii...nimeni nu s-a gandit la ei...atatea vb dar prea putini se si intereseaza in mod real de ceea ce se intampla..sau poate trebuia sa anunti ca ai trimis pachet...
victo....si la voi e totul ok....ma bucur tare mult!
pussi...am vazut tustele la sat...
niste scumpe...sa gasesti pozele repede repede....
salutare roxxy...poze , nimic?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
12+
Victo spune:
he he..am admirat si eu tarancutele noastre, are ajutor buni acuma, oricum astia micii sunt tare harnici. Stefan adora sa il implic in orice activitate gospodareasca!
Paula
6+ si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
La multi ani Alessia ! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si frumoasa !
Felicitari Andreea si Victo !! Ce frumos !
Andreea, groaznic moment... Voi prefera intotdeauna oamenii care tac celor care vorbesc fara sa se gandeasca.
Alessia si Maria de Ancad, multa sanatate !
Noi tocmai ne-am achizitionat un aparat de aerosoli Laica. E asa micut... cat o palma. Ma asteptam la un aparat mai mare. Sper doar sa-l folosim !
Astazi M mi-a aratat o urma circulara pe masa si mi-a zis "aici a fost o idee".
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
pussi spune:
buna dimineata, 
e gata!!!
bia o sa le reincarc luni!
noi de pregatim de primit bunicii si diseara de petrecere!!!!!
pt. mamicile care inca mai cauta cadouri, recomand Lego Duplo Ferma sau Zoo! Din tot ce-am primit pana acum cu Lego sunt tare ocupate amandoua!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Eu am ramas in urma cu urarile, deci "la multi ani" din inima pentru Tuste si Alessia !
Nu prea mai reusesc sa intru, ma tine Sophia in priza toata ziua, dar e foarte placut sa trancanim toata ziua ... Deja foloseste expresii mai sofisticate "e delisios" "nu se vede cidiul, te pacat" "nu gaseste Totia vaca, s-a pierdut, salaca. Unde esti vaco?"
SufletDInger spune:
La multi ani tuturor copilasilor. Am vazut poze cu fetite si baietei frumosi foc.
Sanatate celor bolnaviori.
Felicitari gravidutelor, va admir pentru optimismul vostru.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
ellis spune:
ANDREEA - felicitari pt fetitza!
![]()
eu nu am poze de la petrecere, mi s-a stricat aparatul, trebuie sa descarc in calculator, dar sa schimb cardul la alt aparat...
Multumesc , ROXXY!
multumesc tuturor!
noi suntem la bunici, asa ca mai usor cu netul!!!!!!!!!!!!!!
PUSSI - sunt minunate tustele!
ALINA, MIHAELA - felicitari pt vorbaretele intelepte! foarte frumos vorbesc SOFIA si MARIA!
bb_yasmi spune:
ROXANA, CUSCRA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL NUMAI BINE, MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE!!!! TE PUP!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

ancadragoman spune:
Neata
Roxana LA MULTI ANI!!!!!
Noi suntem mult mai bine,azi s-a dus la gadinita ca ii era f dor de copii si ciorbita![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!