Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (202)-2 ANI!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

LA MULTI ANI, ALESSIA! SA FII SANATOASA, VESELA, NOROCOASA SI CUMINTE ATAT CAT II STA BINE UNUI COPIL!
mami, lasa emotiile si umfla baloanele! (apropo, nici eu n/am reusit sa umflu toate baloanele la ziua lui Stefan..dar se si umflau greu de tot), iar pe cele cu heliu le am si acum

ancad, dc unguentul e pulmex, vezi ca daca copila tuseste cu expectoratie, atunci nu o da inainte sa doarma, pt ca ii favorizeaza si mai mult tusea. la fel orice siropuri exepctorante, gen eurespal si uleiurile esentiale(astea merg la tuse seaca).

Stefan mai are mucuti, verzulii scot numa dimineata, in rest nu prea are, dar secretii mai sunt, ca mai tuseste din cd din cd, noaptea doar spre dimineata. cred ca ii voi da si eu sinupret.

Paula 6+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

stati asa...ca n-am uitat:

si cafea pt somnorosi

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis, chiar ca mi/e foame
cu bb asta vad ca mi/e tare foame si dim si la pranz si seara..ma credeti au ba, dar prefer sa pun pe mine 20 de kile decat sa vomit ca la nebuni, ca si cu Stefan :)

v/am zis ca am fost ieri la eco si am vazut bobita mica de fasole cu un punctulet? ala era..ceva ombilical..am uitat. e bine fixat, intrauterin..mi/a zis sa iau si aspenter, dar nu cred ca iau. doar acid folic si atat.

Paula 6+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Victo asa am patit aseara cu Maria si acum sunt sigura ca de la gelul asta a tusit in halul pana a vomitat.Mersi pentru sfat de acum o sa fiu mai atenta
Felicitari pentru samburel

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

sa va zic de noi...

sunt fericita!!!!!!!!!!!! tocmai am venit de la eco si mi-am vazut bebicu...e bine, corespunde perfect varstei, i-am ascultat inimioara.... analizele sunt ok, slava Domnului... si zicea dr, ca dupa nr de batai ale inimii s-ar putea sa fie fetita... ca cica s-a constatat de catre americani ca fetitele au un nr de batai ale inimii mai mare decat baieteii...statistic vorbind...adica peste 150 batai pe minut...

uf, ce usurata sunt...mi-am luat un bolovan de pe inima...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

AncutaD multa sanatate Mariucai! sirupretul la noi a avut super efect+eurespal si nurofen!
eladeea e groaznica faza cu analizele! iti spun sincer ca si acum as da Bioclinica in judecata - daune morale - pt. TT.... a iesit risc de SD 1/100. Numai eu stiu cum mi-am dus sarcina cu gandul ca poate fi... Ii multumesc la DD ca sunt Tustele ok!
elis mersi de cafea... am nevoie!
victo felicitari pt. samburel si pupici la mucos!

eu am pus pozele de ieri si nu le gasec...nu-mi dau seama ce s-a intamplat asa ca va puteti uita la cele de la sat : http://news.webshots.com/album/575611557pIBnsR?start=28

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, m-am ofticat rau ca mi-a fost returnat coletul cu jucarii pe care il trimisesem la Asociatia PAVEL, la Institutul oncologic Fundeni...cica nu s-a prezentat nimeni sa ridice coletul... pai ar fi trebui sa ma duc eu din Cluj sa le dau personal coletul???? daca asa sta treaba, io nici nu-l mai trimit inapoi, o sa imaprt jucariile altor copii care au nevoie de ele, aici in Cluj...dupa ce ca am platit din banii mei transportul, acum tre sa platesc si returul si depozitarea...mamaliga lor...

no scuze ca m-am eliberat de tot acum...

va pupicesc!

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Andreea ma bucur pentru tine si ca totul este bine.La toate eco Maria avea peste 150 de batai pe minut

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi
eladeea e groaznica faza cu analizele! iti spun sincer ca si acum as da Bioclinica in judecata - daune morale - pt. TT.... a iesit risc de SD 1/100. Numai eu stiu cum mi-am dus sarcina cu gandul ca poate fi... Ii multumesc la DD ca sunt Tustele ok!
elis mersi de cafea... am nevoie!
victo felicitari pt. samburel si pupici la mucos!

eu am pus pozele de ieri si nu le gasec...nu-mi dau seama ce s-a intamplat asa ca va puteti uita la cele de la sat : http://news.webshots.com/album/575611557pIBnsR?start=28

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

da mai pussi, ar trebui dati in judecata toti idiotii astia care se numesc medici/cadre medicale, ce-or fi si care cred ca le stiu ei pe toate... si paote asa le-ar fi frica pe viitor sa mai faca afirmatii aiurea....si sa se bazeze pe rez neconcludente...

tustele tale se simt in elementul lor printre gaini, pui, iepuri si curci...ce faaaain...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Am vazut gainile alea mici ,dar cam putine poze mami

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput