Pestisori... pestisori... (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

cryna (...)
hai sa-ti zic de ce intrebam de meniul tau, pentru ca io nu gatesc zilnic, nu am timp nici sa mor de asa ceva .... mi se pare excelent dar nu-s in stare felicitarile mele

Aha, am inteles amu Andanii ... incerc si io sa fac ce pot ... multumesc fain pt. toate: consolare/incurajare, felicitari ... vizionat pozele cu mobila... faina tare . S-o stapanesti si s-o folosesti sanatoasa si pe muuulti ani .

Nicoll, multam fain si tie & . Servici usor!

Dany, n-am cafea de cicoare dar, cred o sa achizitionez si io ca m-ati facut tare curioasa .

Citat:
citat din mesajul lui babylina

NUUUU! Noi nu consolom. Noi incurajam. Noi iti reamintim ca tu esti super buna si ca o sa reusesti si ca noi credem in tine si credem ca urmatoarele examene le vei trece cu brio.

Baby, multumesc fain . Sper sa trec data viitoare ... ...

Ely, ...

Gata. inapoi la trebile mele ...
la toate... o zi buna in continuare...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dana , foarte frumoasa mobila ta , eleganta , sobra ! Sa o stapaniti sanatosi! Este cumva din MDF ? Blatul e gen granit cumva si de 4 cm ? Ai seratre cu amrtizare?

Cryna , sa iti iei ca e buna ! Si chiar nu mai ai nevoie de cafea!

Va pup si revn pe seara .

Dana , plek maine la Bacau si duminica la Vatra Dornei!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele acum am terminat si eu cu treburili ca multe rau fuser azi.Si ca sa le termin am chiulit si de la scoala
Ufff...
Dany mult fata sa stie ca ne vom gandi la ea si ca-i dorim sa se relaxeze,sa incarce bateriile pt o noua runda de Bucale.Lasa si tu daca vrei un nr de tel pe PM sa te mai "deranjam" care dintre noi vei avea placerea.Sa ai grija de tine!
Dana imi lace mult bucataria,sa o stapaniti sanatosi!bafta multa baiatului la concurs,tinem pumnii!
Cryna gata duamna mea?A trecut starea mai aiurea?sa revina optimismul!Ce face ochi frumosi?
Noutati nu prea am,doar stiu telefonic de la fie-mea ca a primit rol de vulpita intr-o sceneta pt serbare.Acum tre sa caut si costum sa vedem din ce ii fac.Coada am,las o vulpita-jucarie fara ea,dar sa vaz pe ce o prind.Si pe cap improvizam noi ceva.
Fetele ma duc sa vb cu colega sa vad cat mai stam,vreau acasaaaa....

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Nicoll, de amu cre'ca esti deja acasa ... mult succes cu "incropirea" vulpitei si serbare superfrumoasa sa aveti!
Poznasul e bine... cu gradinita, amu pe acasa cu poznele de rigoare ... nik nou, totu-i bine cu poznasul ... cat despre starea mea ... sunt ceva mai bine, dar optimismul nu cred c-o sa mai revina ... cel putin nu acum, nu asa repede... oricum io ii dau inainte , chiar daca cu un gust amar, dezamagitor in gura ... cre'ca tre' sa-mi intre odata si odata in cap ca-s fara noroc prea mult (in anumite circumstante) si cu destul de multe bete-n roate ... si gata... asta e... nu ma mai intind la miorlaieli si aiureli ... sa zicem ca-s "bine" , ok. ?... multam .

si o seara placuta la toate sirenele!

Mergi la inceput

Fetele , dragele mele ...va pup sa va gasesc cu bine , sanatoase , voioase si optmiste .

Pe curand!

Dany

Mergi la inceput

Drum bun Dany si distractie si relaxare superplacuta !!! Ne vedem saptamana viitoare .

la toate sirenele si va zic noapte buna si somn usor ! Pe maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

multmesc pentru aprecieri

multumesc pentru urari ... sa ne tineti pumnii duminica de la 9-11 dimineata

dany distractie

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Hai trezirea !

Azi,* ca peste 10 zile cred ca ma mai vedeti la fata !

O cafea ...si ceai si ce mai vreti voi!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaaa

Da, telegrafic... n-am tiiiimp

Andanii super bucataria... chair, ai de gand sa mai gatesti? Mi-ar fi mila de mobila aia

Dany drum bun, vreme frumoasa si odihna / distractie placuta
10 zile ne parasesti? Iti cam faci de cap...

Cryna da-l incolo de examen... ca n-au intrat zielele-n sac Data viitoare o sa -l iei...

Eu trebeuie sa fac putina (de fapt mai multa) curatenie... ca-i ca la balamuc... dar o sa fac cat pot, cat ma lasa trupa...
Elena zice ca o doare burtica si cred ca incepe sa tuseasca... sper sa nu se agraveze... 'om vedea Numai in we ne apuca

Gata... ma opresc aici... ca nici nu stiu cu ce sa incep... Bine ca a facut mama soacra mancare, macar de asta scap

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna dimineata si de pe la noi.
Eu am stat azi noapte sa spal ca parca am vazut ca e sarbatoare azi.
Au ramas de facut destule ca , 'de treaba nu se termina niciodata, decat daca o lasi.
DAr e prea frumos afara casa nu profitam si sa iesim pe afara.
Ma doare gatul de mor.

Mergi la inceput