Pestisori... pestisori... (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Tethys spune:
'Neata sirene! Va invit la o , un , un ... ce doriti ...
Dany, Baby... multumesc frumos pt. consolari & .
la toate sirenele si s-aveti mult spor la treburi azi, un servici usor si o zi frumoasa!
Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?
elyanne spune:
Neataaaaa.... multumim pt. cafea
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Cryna , mersi de cafea , a mea e cu cicoare da ?
O zi minunata . aici e soare ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Barbatii si gratarul
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se
declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o aseaza pe o tava, impreuna
cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta
deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului..
Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
4) BARBATUL ASEAZA CARNEA PE GRATAR!
5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si
tacamurile afara
6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda
totodata inca o bere la ea, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta
Si apoi inca un punct foarte important!
8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!
9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata,
painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele
Si din nou, foarte important!!!:
11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI
II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!
12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a
fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la
concluzia ca pe femei nu le poti multumi oricum, niciodata.
Dany
nicoll_mada spune:
Ziua buna si de la mine!si pt fetele care au intrebat,ieri am fost la Ploiesti la birouri si acolo nexam net,azi deocamdta saunt prinsa in comenzi.pe mai tarziu.
Cryna ,hai ca o sa fie bine data viitoare.
Gata,fug!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
M-am linistit!
Citat: |
citat din mesajul lui nicoll_mada Ziua buna si de la mine!si pt fetele care au intrebat,ieri am fost la Ploiesti la birouri si acolo nexam net,azi deocamdta saunt prinsa in comenzi.pe mai tarziu. Cryna ,hai ca o sa fie bine data viitoare. Gata,fug! nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 } http://community.webshots.com/user/nicoll_mada MMN |
Dany
andanii spune:
cryna las ca nu e asa o tragedie picatul unui examen, nu e student al de nu pica vreunul las ca il iei tu in februarie multa bafta in continuare
hai sa-ti zic de ce intrebam de meniul tau, pentru ca io nu gatesc zilnic, nu am timp nici sa mor de asa ceva .... mi se pare excelent dar nu-s in stare felicitarile mele
ely asa in fuga esti?
dany cand pleci??
nicoll spor la treburi
baby ce harnica ai fost ieri
pentru cine doreste sa-mi vada mobila
nu e gata complet da cred ca pot sa v-o arat la cat v-am innebunit cu ea .... macar atat sa fac
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
babylina spune:
citat din mesajul lui cryna77 'Neata sirene! Va invit la o , un , un ... ce doriti ... Dany, Baby... multumesc frumos pt. consolari & . la toate sirenele si s-aveti mult spor la treburi azi, un servici usor si o zi frumoasa! Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!? |
NUUUU! Noi nu consolom. Noi incurajam. Noi iti reamintim ca tu esti super buna si ca o sa reusesti si ca noi credem in tine si credem ca urmatoarele examene le vei trece cu brio.
babylina spune:
citat din mesajul lui andanii cryna las ca nu e asa o tragedie picatul unui examen, nu e student al de nu pica vreunul las ca il iei tu in februarie multa bafta in continuare hai sa-ti zic de ce intrebam de meniul tau, pentru ca io nu gatesc zilnic, nu am timp nici sa mor de asa ceva .... mi se pare excelent dar nu-s in stare felicitarile mele ely asa in fuga esti? dany cand pleci?? nicoll spor la treburi baby ce harnica ai fost ieri pentru cine doreste sa-mi vada mobila nu e gata complet da cred ca pot sa v-o arat la cat v-am innebunit cu ea .... macar atat sa fac ANDANII "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" |
SArut mana, Ma straduiesc si eu. Cu asemenea felicitari si incurajari prind aripi.
babylina spune:
citat din mesajul lui andanii cryna las ca nu e asa o tragedie picatul unui examen, nu e student al de nu pica vreunul las ca il iei tu in februarie multa bafta in continuare hai sa-ti zic de ce intrebam de meniul tau, pentru ca io nu gatesc zilnic, nu am timp nici sa mor de asa ceva .... mi se pare excelent dar nu-s in stare felicitarile mele ely asa in fuga esti? dany cand pleci?? nicoll spor la treburi baby ce harnica ai fost ieri pentru cine doreste sa-mi vada mobila nu e gata complet da cred ca pot sa v-o arat la cat v-am innebunit cu ea .... macar atat sa fac ANDANII "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" |
Super bucataria ta. Eu nu as gati in ea. Eu as dormi in ea. SA o stapanesti sanatoasa.