*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*
Raspunsuri - Pagina 9
malinas spune:
La multi ani Arianna!
La multi ani Paula Sofia!
La multi ani Mara Ioana!
La multi ani Tudor Andrei!
Alra, multa sanatate lui Nicole.Si voi, ca si ALexandra si Caterina, parca sunteti mereu racite.
Darling, o zi usoara iti doresc si tie si lui Eduard.
fluturasha, a fost f bine la munte.David a intrat in casa doar ca sa doarma, iar in carucior a stat doar ca sa manance.Ma asteptam insa sa doarma mai mult, dar el doar a mancat mai mult .Dar m-am bucurat ca a socializat f repede si usor cu toata lumea.Am fost un grup de 24 de persoane, majoritatea straini pt el, dar nu a avut nici un fel de probleme din a se plimba de la unul la altul.O sa pun si eu poze cat de curand.Voi ce mai faceti? Cand mai iesiti afara?
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
alra spune:
malinas, nicole merge la cresa deci e cumva normal sa fie des racita primii 2 ani.
otilia, eu am mai vazut bronsite, ca na, am experienta cu laura. ce ma intriga e ca nu par ca fac ceva aerosolii, si am medicamente puternice! azi de dimineata era ca un cartof. febra 36.8, deci super ok, dar palida-imbujorata si leguma. acuma doarme, asta e f bine
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas fluturasha, a fost f bine la munte.David a intrat in casa doar ca sa doarma, iar in carucior a stat doar ca sa manance.Ma asteptam insa sa doarma mai mult, dar el doar a mancat mai mult .Dar m-am bucurat ca a socializat f repede si usor cu toata lumea.Am fost un grup de 24 de persoane, majoritatea straini pt el, dar nu a avut nici un fel de probleme din a se plimba de la unul la altul.O sa pun si eu poze cat de curand.Voi ce mai faceti? Cand mai iesiti afara? |
Ma bucur ca i-a placut la munte, de altfel e alt aer, era si cazul. Ce sa facem...Iulia doarme de rupe...e 10 si un sfert si ea doarme de aseara de la 9....oare cat mai doarme? ma gandesc sa o trezesc totusi...noi iesim acum pe la pranz, pe la 12.30 - 13, sa prindem partea mai calduroasa a zilei...voi?
mariana28 spune:
Imi pare tare rau ca nu am fost si eu pe faza cu Mosu , am citit ceva pe diagonala, dar nu aveam timp ca am fost singura cu bebe si acum cand a venit sotu' acasa deja e prea tarziu.....nu indraznesc sa intreb daca se mai poate ca vad ca deja s-a tras la sorti :(
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)http://community.webshots.com/photo/2097402030103937343qiwKAg
monicus spune:
Frumoase poze. Sa va traisca si sa va aduca bucurii multeeeee... Aveti un gingas ed cozanacel.
citat din mesajul lui nebunica-zapacica Uram si noi cu intarziere cozonaceilor pe care i-am ratat zilele astea, sa creasca mari si sanatosi si sa fie mereu o bucurie pentru parintii lor Oceanborn, e mortal Thomas cum se catara el si rade apoi satisfacut Eli, eu as pune biciul rau pe soacra aia a ta Aleinad.g, Alra insanatosire grabnica micutelor. Am reusit sa pun poze de la aniversarea lui Victor: http://family.webshots.com/photo/2791240490104281140XBpZNw . Enjoy! fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) Nasterea cozonacelului nostru iubit “Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.” |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
rintesa sofia paula de criss703
Sa iti bucuri parintii cu zambetul tau gingas si sa fii sanataoasa si sa ai parte numai de ucurii si sa fii tot asa vesela cum te stim.
Petrecere frumoasa sa ai printesa.
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Sa iti fie de bine. Si vad ca nu ti-a parut rau dupa parul lung. Se vede ca este o schimbare majora.
citat din mesajul lui elilov3 m-am tuns si eu ete docada...nu se mai putea am cl ca voi ramane cheala prin urmare taiem fara mila am pus 2 una cu codita prins si alta desfacut http://family.webshots.com/photo/2071590350104281140ExpPDa ************************************* "Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit |
pozele mele
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Mare petrecere azi!!!!!
La multi ani Paula Sofia, gagicuta noastra dulce foc!!!
La multi ani Arianna!
La multi ani Mara Ioana!
La multi ani Tudor Andrei!
Sa cresteti mari , frumosi , sanatosi si sa aveti parte de tot binele din lume!!!!!
mami de Thomas
malinas spune:
cine stie unde gasesc de inchiriat un loc de joaca pt copii, in care sa-mi incapa 150-200 de copii de diferite varste.Nu va faceti idei, ca nu fac eu asemenea petrecere pt David, e pt petrecerea de Craciun a firmei.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
elilov3 spune:
buna ziua
LA MULTI ANI!!!
Arianna Maria de BraveGirl,
Paula Sofia de criss703,
Mara Ioana de Mnarcisa,
Tudor Andrei de aurisca
sa fiti mereu sanatosi,plini de vivacitate si sa aprindeti un strop de fericire in sufletelor celor dragi
sa va zic ce noapte infernala am avut..incepe uite asa am papat o portocala si un sfert de banana dupa care am baut un bibe de 120 ml de lapte...ne-am bagat la nani la orele 02.00 noi gemeam si plangeam,...l-am luat in brate la fel, il puneam pe mine se mai linistea, dar la 20 de min iar incepea..uite asa pana pe la orele 03 cand -am luat in brate a inceput sa vomite pe mine prin pat, pe el saracutul..am aprins becul ne-am schimbat, am aerisit...in fine ne-am bagat iar la nani apoi tot asa pana dimineata am mai vomitat de 5 ori toata portocala aia nenorocita..pe la 7 a facut kk ..muuult kk...apoi pe la 10 iar a facut kk diarie...a papat un bibe cu laptic si un iaurtel....am fost la doctor l-a blindat de antibiotic si toate cele....sunt tare suparata iar antibioticul nu intentionez sa il dau...ba mai zicea sa ii dau lapte fara lactoza pana isi revine..in cdt in care dimi a papat si nu a mai vomitata sau sa mai fi facut kk moale..in sfarsit eu zic ca e de la nenorocita aia de portocala...uff nu ma mai vait ca nu am dormit imi pare rau de el sarmanul ca a avut asa o noapte grea
bagai kanamicina ungunet pe nas zice doca..eu poftim..in sfarsit zic ca ea si fac ca mine...deh vb lui bertha cum am eu noroc numai de cei mai netalentati oameni nu stiu
in una din zilele in care am mers pe la ea stupoarea avea dc-ul deschis....acum zic frate hai sa scriu cu 1 ca poate o citit si vede si apoi....sa te ti frate..deh macar e bun si dc-ul de ceva invata si docii netalentati ceva
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit