*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Paula Sofia
Arianna

Cris Corina sa va traiasca printesele!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eli iti sta extraordinar de bine asa! Sa-ti fie de bine!

Mav Diamisha multumimi! Vine Mosu'!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Paula Sofia
Arianna

bravo la gogosi de 1 an, sa fiti sanatoase si fericite si bune cu mami

eu sunt tot acasa. nicole a facut criza de tuse inainte sa ne sculam si apoi in timp ce ii faceam aerosoli. cred ca o irita medicamentele pe gat, a tusit continuu, nici nu stiu daca a luat ceva din medicament. febra a facut aseara insa de dimineata nu avea. vine dr sa o vada iar, mie personal nu imi place cum arata si cum evolueaza.

mersi de urari pentru cardio insa abia saptamana viitoare mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Ariana
Paula Sofia
La Multi Ani, sanatate, fericire impreuna cu cei pe care ii iubiti!

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)http://community.webshots.com/photo/2097402030103937343qiwKAg

Mergi la inceput

Darling sa treceti cu bine peste aceasta schimbare si Edi sa nu simta prea mult aceasta trecere!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatzaaaa!

La multi sni scumpica si frumoasa Paula Sofia!

Topmodelul nostru dulce
A-mplinit un anisor,
Sper ca viata-ti va aduce
Tot ce vrei in viitor!

Pupici multi cuscra si petrecere frumoasa

BraveGirl sa-ti traiasca minunea de fetita! La multi ani fericiti Arianna! Sa pui pe jar inimile baietilor, sa ai mult noroc in viata si sa le aduci multe bucurii parintilor!

Diamisha mersi

Vine Mosuuuuuuu! Sa inceapa goana dupa cadouri !
Alra multa sanatate lui Nicole

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI ARIANNA SI PAULA SOFIA!Sa fiti sanatoase, sa cresteti mari, Sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata alaturi de parintii vostri!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Intrebare: Se pot da la puii nostri catina, macese, soc, patlagina si altele asemenea? Voi ce remedii naturiste/homeopate mai folositi pentru ei in caz de viroze?

Teodora pare ca se stabilizeaza, azi noapte a dormit mai bine. Oare ce viroza o fi fost? Medicii nu au zis nimic de cea noua, darrrr... scoala lui Bogdan e in carantina
Carmendu, tu ce manifestari ai avut? Ai facut teste de sange sau doar dupa simptome ti-au zis ca nu e gripa noua?

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paula Sofia, Arianna, Mara Ioana si Tudor Andrei multa sanatate, noroc si o viata frumoasa!

Multa sanatate Nicolului bolnavior. Daca tu mami spui ca nu-ti place cum arata apai chiar te cred, ai experienta si nici nu te panichezi (asa ca mine ). Dragaleala placuta cu ea acasa cu pitix si tinem pumnii la ecografie.
Asa ma oftic ca nu mai pot intra pe mess de la servici, mai puneam si noi tara la cale, acasa nu stiu ce sa fac mai intai si nu mai apuc sa intru pe net.
Eli, ma bucur ca ai rezervat si pentru tine timp, bravo, imi place tunsoarea. Eu primele zile dupa ce m-am tuns mi se parea tare aiurea, acum m-am obisnuit si vreau din nou sa ma tund.

Adriana, o zi placuta la servici. O sa fie bine, vine el si ritmul dupa cateva zile. E bine ca ai pe cineva de incredere acasa si nu stai stresata ca ce face, cum e ingrijit, nu fugi de la servici ca se inchide gradinita.
Carmendu, bine ca ai scris ca te dadusem disparuta. Esti "celebra" acum in casa si printre prieteni ?
Mirthaaaaaaa, alooo, nu stie nimeni pe unde a fugit. Aleinad n-ai vazut-o tu prin parc cumva? Teodora cum mai sta cu virozata furata de la big brother?
Camelia, asa am patit si noi cu Ana. Vroiam sa-i luam calut si am dus-o la Cora sa aleaga, iar ea a inceput sa planga asa ca am renuntat. In schimb pe-ai altora ii calarea, caluti, elefanti de plastic. Original desenul de pe tort. Ai avut cioco lichid in tub, nu? N-am apucat sa rasfoiesc albumul, sunt si poze de la aniversare?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alenaid, sanatate multa Teodorei, sa se faca bine repede!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput