*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*
Raspunsuri - Pagina 13
carmendu spune:
La multi ani Paula Sofia,
La multi ani Arianna!
La multi ani Mara Ioana!
La multi ani Tudor Andrei!
Sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie minunata!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Darling_ spune:
Bertha tare dulce Darius, ce simt de observatie are! Trebuie sa fie tare placut sa conversezi cu copilul tau, sa-i explici si cand iti da o replica de genul asta cred ca-ti creste inima. Felicitari pt Ioana, sper s-o tina macar tot asa.
Elli lasa antibioticele incolo. Aici se dau antibiotice doar in cazuri extreme, situatia poate parea disperata, dar nu-i chiar asa. Ai rabdare, saruri de rehidratare, regim. Va trece cu siguranta si fara antibiotic. Eduard a avut saptamana trecuta febra de 39 grade, diaree timp de aproape 3 zile si tot nu ne-a recomandat nimeni antibiotice. Acum e ca nou. Pt o diaree de la o portocala...antibiotic, hm. Edit - ma bucur ca e mai bine Dimi
Diamisha am primit mesajul, stiu pt cine voi fi Mos Craciun.
Nebunica–Zapacica eu as zice da noului job, e greu intr-adevar sa stai fara puiul tau drag, e teribil de greu (iti zic asta la cald ca tocmai am terminat prima zi de lucru). Dar tot vei avea timp de petrecut cu el, te vei simti mai implinita, vei profita la maxim de fiecare minut si te vei organiza altfel. Eu iti spun ce-as face eu. Cert e ca as regreta sa refuz o oferta buna. Cine ar avea grija de Victor?
Corina foarte bine arata tortul, parca ar sta pe verticala catelul?? Sau mi se pare?cum ai facut franjurii de cioco?
Mav , esti extraordinara.
Olivia cunoastem si noi stilul asta de alaptat la verticala pe canapea. Chiar daca il iau la mine in brate tot se ridica in picioare si sta cu capul in jos mufat la tz, e tare haios mai ales cand incepe sa faca un soi de genuflexiuni, fara sa scape tz din gura. Sus jos sus jos, mare munca pe el.
Cameliam multa sanatate Alexandrei.
Alra multa sanatate Nicolului, sper ca noaptea asta sa fie un sfetnic bun, sa scada febra. Cu dusul la cresa chiar ca s-a sarit calul. Uneori metodele astora din occident te lasa masca, zau.
Anca voi cum mai sunteti?
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Darling_ spune:
Multumesc pt incurajari si sustinere. Sunteti niste dragute, tare greu a fost azi. Pe langa ca am avut un soc sa realizez ca m-am uzat rau (ma asteptam eu da parca nici chiar asa) mi s-a parut o zi luuuuunga. Dupa numai o ora, cand m-am uitat la ceas am crezut ca a stat, eu credeam ca s-au dus deja vreo 3. La un mom dat m-a sunat soacramea, mi s-au taiat picioarele. Zic, gata pana aici mi-a fost tr sa ma duc acasa, ce s-o fi intamplat?? Deja nu ma mai puteam concentra,ma gandeam cum ajung mai repede la ei. Am sunat-o inapoi. „Nu mama.... te sunasem sa-ti zic ca-i totul bine, ca s-a trezit dupa 2 ore, ca a mancat aproape tot ce ai lasat si ca acum se joaca. Nu a plans deloc.” Colegi foarte intelegatori, m-au incurajat sa nu ma simt vinovata si m-au sustinut, a fost chiar emotionant. Cand am ajuns acasa edu s-a uitat la mine cu un zambet larg, statea in fund pe covor si invartea in degetelele dolofane o jucarie. A venit la mine de-a busilea intr-un suflet si s-a lipit de pieptul meu. Dulce povara! Tare dor mi-a fost de el.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Ramo2007 spune:
Sanaatte puiutilor bolnviori, sa se faca bine repede!
Darling, ma bucur ca ai trecut cu bine peste prima zi de servici
Fetelor Sara aseara s-a culcat la 1 A dormit ieri 4 ore jumatate, 3 la pranz si apoi de la 18 la 19:30...pe la 21 se freca la ochi, a papat si am pus-o in patut...linistita, ca de obicei dadea semne ca adoarme...a inceput sa se frichineasca, se juca si pe la 23 a inceput sa planga.Am pus-o pe olita si a facut 2 kk mici..din nou la somn...urlete, plansete...ne-am jucat, am luat-o cu noi in pat...nici chip sa adoarma.La 1 zic sa-i dau cu Calgel ca o fi de la dinti...zis si facut, apoi am dat drumul la pasarelele de la patut sa cante si la luminita si gata a adormit.Eu cred ca intr-o secunda am adormit si noi.S-a trezit la 8:15 a papat, a facut pipi si kk la olita si acum se joaca in patut dand semne ca ar vrea iar nani...abia astept sa mai bag si e o repriza ca sunt zombi rau ...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Otiliav spune:
Neata!
Nah ca nu ma pot abtine sa nu intru, desi dau pe afara de munca.
Of tot bolnavior Nicolu, 39.8 e febra serioasa, cum o zice doctorul ala sa duci copilul la cresa nu stiu, si cine ii da medicatie, cine o pune pe picioare, ca sa nu mai zic ca uite asa se imbolnavesc si alti micuti de acolo. Un CRP i-a facut? De fapt daca a venit acasa nu prea se poate.
Ce faci ii dai ceaiuri de tuse, supa de pui?
Ma gandeam la tuse, le-ati dat celor mici sirop de muguri de brad?
Corina, e bestial tortul. Nu ne inveti si pe noi cum se face . Promit ca-l fac mai incolo . Am mai bagat ochiul si la alte poze, v-am admirat tinuta rosie in care ii sta tare bine, o ie micuta micuta faina si caciulita roz cum are Elisa si Bianca si Sofi si Lorena, si nu mai tin minte, cert e ca le-am facut vanzare buna.
Eli, daca e la regim cateva zile si nu trece atunci te poti gandi la antibiotic dar nu ca tratament, se poate da doar un sfert de pastiluta sa omoare ce chirlimbonti mai sunt ramasi prin stomac.
Oliv, nasol de tine ca esti toata ziua in aria lui vizuala. Eu ma fofilez de cand cu munca, ieri am sarit peste alaptarea de la ora 5. Trebuie sa-i fac si eu un filmulet cum suge ea asa cu fundul in sus, stau sa ma intreb daca poate inghite lapte asa.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
alra spune:
noapte ok, 38.5 insa de dimineata. ieri avea 36.8 la aceeasi ora
eu nu ma ambalez asa tare cu ce a zis dr caci v-am mai zis ca aici "cresa" inseamna acasa la cineva, deci ori la soacra ori la cresa cam tot aia e - diferenta fiind evident ca au mai multi copii in grija, adica vreo 5 bebelusi la 2 persoane + aia marii dupa ora 3.30. medicamente si aerosoli le fac ei, caci frecvent ajung in situatia asta. pentru o raceala copiii stau acasa pana le scade febra insa tratamentele tin uneori si 2 saptamani.
insa din cauza febrei si a crizelor de tuse cred ca necesita mai multa ingrijire decat ii pot acorda ei impartiti in atatia copii. doctorul de fapt se gandea la mine caci aici stai acasa fara plata in caz de boala a copilului + ca unii patroni pot fi dificili la atatea zile state acasa. nu e cazul insa.
darling, bafta la servici, faza asta cu panicatul cand suna telefonul am auzit-o de la mai multe mame. eu admit sincer ca nu am avut-o . dar eu am inceput serviciul de fiecare data cu pauza de alaptat, deci nu trecea mult timp pana ma duceam sa imi vad mandra. si "cresa" fetelor e la 1 minut de masina de servici, o pot vedea si pe geam cand nu au copacii frunze
camelia, nicole are de obicei seara 37.5, deci 38 si un pic la ea inseamna doar ca s-a incins un pic
edit: vreau si io link cu tortu minune! pe al berthei l-am pastrat in link pe ifon si l-am aratat la lume
BraveGirl spune:
Neatza!
Ma bucur ca v-a palcut tortul. Darling, e un ursulet care sat in fund, nu ti s-a parut.
Otilia, ne e mare lucru. am luat o forma speciala de tort si un varf pt ornat. Fiind la prima experienta, nu am stiut ca trebuie sa las mai multe ore frisca la frigider sa se intareasca, ca sa pt face blanita. Doar crema maro am lasat-o peste noapte, de aia e iesit bine blanita maro.
Darling, ma bucur ca s edescurca soacra ta cu Eduard.
Alra, sanatate Nicolului.
Anca, pe unde esti?
Eli, iti sta tare bine cu noua freza. Sanatate lui Dimitrie!
Fug...revin mai tarziu, dupa ce arunc un ochi la targ, la Polivalenta
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
mariana28 spune:
Mavai PM
Multumesc inca o data ca mi-ai dat posibilitatea sa ma integrez mai bine in comunitatea voastra si sa ma simt mai aproape de voi
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)http://community.webshots.com/photo/2097402030103937343qiwKAg
BraveGirl spune:
Alra, uite tortul: http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005/AriannaAn1#5405473376300095378
Sambata, la party o sa-l fac sa stea pe un blat rotund
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
aleinad.g spune:
Neatza!
Teodora e ceva mai bine, febra nu mai trece de 38, mai tuseste putin. Pofta de mancare, aia putina pe care o avea, s-a cam dus, om vedea cand s-o intoarce. Laura, nebunica-zapacica, ramo, Otilia, Olivia, Amalia, multumim pentru ganduri.
Ati tot vorbit de jucarii. Teodora e incantata de catelusul vorbitor, poate si pentru ca il are de la 2 luni. Si-i mai place o ferma a animalelor, nu asa desteapta ca a Laurei, dar totusi stie sa cante si sa imite animalele. In rest... tot ce al lui Bogdan, carti, caiete, creioane, haine si se afla puse la locul lor sunt bune de smotocit.
Otilia, si eu intrebasem ieri de ceaiuri, siropuri de genul brad, maces, catina. Nu mi-a raspuns nimeni, cred ca nu le folosesc inca la puiuti. La cealalta intrebare nu pot sa raspund nimic. Ahh. ... mai vrei reteta de ciocolata, ca am dat de ea.
Brave, suupeerrr tortul. Felicitari!
Brave, am primit scaunul, arata ok, am scapat de stres. Ramane sa ma obisnuiesc cu scimbatul culorii si cu faptul ca pozitia de somn e aproape identica cu cea verticala. E normal asa? Cum arata, in general, pozitia de somn la scaunele de masina?
Bertha, usor, usor, cu laurii pufuletilor. Concurenta e serioasa. Cred ca peste 10 zile te anunt ca noi am castigat.
Camelia, asa cum zicea si Alra, Teodora are in mod normal seara 37.5 uneori chiar 37.7. Nu stiu cat de normal este, dar nici un medic nu a zis nimic de acest aspect. Asa ca eu la aceasta temperatura nu o consider cu febra.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)