*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Alexandra e cu 38.1, muci la greu, scaune moi si urat mirositoare... ghici ghicitoarea mea, de data asta ce-i? De 3 saptamani, boleste continuu, are 2-3 zile pauza si o ia de la capat cu altceva... I-am repetat exudatul faringian, sa vedem ce croncobaur iese de data asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Eli, iti sta bine cu noua freza. Iar cu portocala...uufff ce noapte ati avut O fi fost combinatia de portocala cu lapte de vina. Nu cred ca e cazul sa-i dai antibiotic ori sa-l treci pe regim drastic daca nu s-a mai repetat nici voma nici diareea.

Cami, o fi luat un nou virus de la copii invitati la petrece. Sper sa-i treaca repede raceala

Darling, mult succes la servici si adaptare usoara la noua situatie! Sper ca Edi sa se obisnuiasca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Cami, iti raspunsesem fara sa citesc ultimul mesaj. Ma gandesc ca or fi ceva dinti de vina, adica e posibil ca raceala sa fie combinata cu vreo eruptie dentara care da si scaune moi. Da Doamne sa nu fie nici un crocobaur la orizont

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Alexandra e cu 38.1, muci la greu, scaune moi si urat mirositoare... ghici ghicitoarea mea, de data asta ce-i? De 3 saptamani, boleste continuu, are 2-3 zile pauza si o ia de la capat cu altceva... I-am repetat exudatul faringian, sa vedem ce croncobaur iese de data asta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Seara buna
deci ne-am intors de la doca pun mana pe el ardea..ionu plecase dupa reteta, execut manevra de gasire a temp ...surprise 37.7 dat nurofen scapat gubil de temperatura..venit ionu dat medicamentatia de control, dat ceai de menta si mucilagiu de orez...rez Dimitrios zambitor si plin de viata ...sa va mai zic ca a mai tras 3 kk moi si urat mirositoare..nah sa ii mai dau neam de portocala el mai macase 2-3-4 feli de portocala ins aniciodata una intreaga..aici ghiciti imi bag vina....numai cumpar....sa traiasca ionatanele ca sunt mai sanatoase ...optimista, optimisat da sper sa numai avem episoade de acest gen
cameliam sa ne zici rez de la analize m-ai facut curioasa ..sanatate
bravegirl frumos tortul de ce zici ca nua i avut timp chiar imi place a fost nevoie de multa migala sa iasa ursuletul panda
bebecris haha ce dulce e david....sa va fie de bine noile cumparaturi..care vor veni
Darling sa fi baftoasa la servici si s atreaca repede dorul
sanatate si la ceilalti cozonacei ca vad ca e cea mai de pret in zilele noastre..hai ca acum ne facem noi mari si luptam cu toti crocobaurii

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI!!!
Arianna de Bravegirl
Paula Sofia de Criss
Mara de Mnarcisa
Tudor de Aurisca

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi si sa va bucurati parintii!!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Va multumim pt urari!
Uram si noi cozonaceilor ca serbeaza azi! In special pt frumusica Sofia

Stau si mai uit la ghemotocul asta care mi-a invadat patul. Doarme linistit, ca stie ca mami e aici sa o ocroteasca. Ma minunez in fiecare zi cd ma uit la ea. Ma simt cea mai norocoasa femeie. Nu stiu ce am facut sa merit asa o fericire: o minune care ma striga 'MAMA'.
Nici dc as vrea, nu as putea sa descriu in cuvinte ceea ce simt...asa ca mai bine spun doar atat: am inceput sa traiesc cu adevarat pe 18 noiembrie 2008.
Arianna e minunata. E vesela, plina de energie si cel mai important, e sanatoasa. Inca nu merge singura. Face cativa pasi si imi cere sa o iau de manuta. Stie dc o intrebi unde ii sunt jucariile sa-ti arate ce jucarie ceri, dc ii ceri cava iti da, ii place sa imite tot ce vede, vine cu carticica cu anmale sa-i citesti, zice toata ziua 'mama', 'tata', 'da', 'baba', 'tataie'...si cam atat. Restul e in chineza Dc ii spui sa se spele, se 'freaca' cu simt de raspundere pe unde ii spui. e asa comica. Cam atat imi vine acum imi minte.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

39.8 la 4 azi, venit dr, nu e pneumonie, in continuare viral (RSV) cica mai dureaza ca e de bataie lunga. cu toate ca din punctu meu de vedere tuseste mai nasol el zice ca nu mai are atata wheezing ca luni, deci e spre bine. pe seara insa nu a mai tusit asa rau, sper ca si maine dimineata sa fie ok.
cica sa o duc la cresa daca mi-o primeste. sincer cred ca cei de aici uneori pierd simtul realitatii, cu tot respectul pentru dr de care imi place mult de altfel.
stau cu ea acasa pana vineri.

Mergi la inceput

Sebi, Mav, Diamisha multumim! Incepem actiunea Mosu'

Am vazut o gramada de pozici frumoase si vroiam sa dau o tona de raspunsuri...sa vedem ce-mi mai aduc aminte...

Alra multa sanatate lui Nicole! A ajuns doctorul s-o vada? Care e situatia? Edit: ma bucur ca nu e vorba de pneumonie. Foarte bine ca stai cu ea acasa, nu e cazul s-o expui in situatia in care este. Pupici!
Eli urata noapte ai mai avut! Nu te mai invinovati, ca nu e vina ta. Indigestia e indigestie, asta e. Pup babaciosul sa se puna repede pe picioare! Vazut pozica cu mami si taaare mult mi-a placut! Iti sta foarte bine, te schimba mult, parca esti o liceana. Sa-ti fie de bine!
Bertha ma bucur sa aud asa vesti bune! Tot inainte cu papica, sa creasca mare si sa fie sanatoasa! Pup dulce istetul de Darius!
Cameliam foarte frumoase pozele de la petrecere! Mi-a placut mult poza in care sunteti toti 3! Imi pare rau ca Alexandra nu se simte bine! Multa sanatate si sa ne dai vesti bune la aflarea rezultatului exudatului.
Bravegirl super tort!!! N-am vazut asa ceva pana acum, arata bestial!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Sanatate multa lui Nicole!
Io-s stresata si de 38.1 lui Alexandra...aici la 37.7 mi-a zis dr sa n-o scot din casa, cred ca daca-i povestesc de dr. vostru nu ma crede. Si probail sunt dr buni amandoi (sper), doar cu metode diferite .

Citat:
citat din mesajul lui alra

39.8 la 4 azi, venit dr, nu e pneumonie, in continuare viral (RSV) cica mai dureaza ca e de bataie lunga. cu toate ca din punctu meu de vedere tuseste mai nasol el zice ca nu mai are atata wheezing ca luni, deci e spre bine. pe seara insa nu a mai tusit asa rau, sper ca si maine dimineata sa fie ok.
cica sa o duc la cresa daca mi-o primeste. sincer cred ca cei de aici uneori pierd simtul realitatii, cu tot respectul pentru dr de care imi place mult de altfel.
stau cu ea acasa pana vineri.

Mergi la inceput

Darling sa ai o zi cat mai usoara la servici si sa incepi cu dreptul! E bine ca o ai pe soacra ta care sa te ajute. Sa ne spui cum a fost prima zi de munca.
Bebecris m-am delectat cu pozicile cu frumosul vostru!
Ce mi-a placut cum papa cu simt de raspundere din covrig.
Aleinad.g cum se mai simte Teodora?
Nebunica-zapacica ce distractie pe cinste ati tras si voi! Super cort a primit Victoras! Si ce de aperitive apetisante..
Lauramiron cam asa suntem si noi cu jucariile. Luca se joaca cu tot ce prinde. Doar daca este obosit sau flamand nu sta sa se joace si cere in brate, in rest ori ca le ia pe ale lui, ori se duce gramada pe ale lui David..ori ca scotoceste pe la bucatarie printre picioarele mele...ceva, gaseste sigur.
Mariana28 m-am uitat cu mare placere la pozele cu cretulinul tau! E un copil foarte frumos si vesel! Iar de tine, mami...nu mai vorbesc...esti o mamicuta tanara si foarte frumoasa! Mi-ai placut foarte mult in poza asta: http://community.webshots.com/photo/2625450830103937343wrfUFD. Se citeste iti ochii tai ca esti o persoana blanda.

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput