*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (87)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

La multi ani cu intarziere cozonaceilor ce au implinit 1 an zilele acestea:

Ana Maria de Monicabo
Miruna Cosmina de Mamiseli_11
Razvan Adrian de alexa-rozi
Sara Ines de portugal
Andrei de Furnicusa
Isabelle Nicole de Simona73
Victor Nicolas de Nebunica-zapacica
Victor de Carmendu
Sofia de Nature
Alexis Daniel de Alexa.1983

si celor ce azi fac 1 anisor:

Arianna Maria de BraveGirl
Paula Sofia de criss703
Mara Ioana de Mnarcisa
Tudor Andrei de aurisca

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

cateva poze de la petrecere

Mergi la inceput

Am pus poze in mesajul anterior... m-am cam codit sa le pun ca na, sunt si invitatii nostr in ele si poate nu le convine sa-i pun pe net . Asa ca le-am ales pe cele in care musafirii stau cu spatele cat de cat. Paranoica, stiu.

N-am avut cioco in tub, am facut glazura de cioco si cu tub din acela de ornat (seringa) am desenat.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Camelia, asa am patit si noi cu Ana. Vroiam sa-i luam calut si am dus-o la Cora sa aleaga, iar ea a inceput sa planga asa ca am renuntat. In schimb pe-ai altora ii calarea, caluti, elefanti de plastic. Original desenul de pe tort. Ai avut cioco lichid in tub, nu? N-am apucat sa rasfoiesc albumul, sunt si poze de la aniversare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Paula!

La multi ani, Arianna!

La multi ani, Mara si Tudor!!

Bravegril, Cris, sanatate si bucurii frumoselor voastre, sa firi sanatosi cu totii!

Eli, of, of, bietul balacios si biata mami! A fost prima data cand a mancat portocala sau o fi fost asta tratata cine stie cu ce? Parca nici eu nu i-as da antibiotic deocamdata, i-as da doar hidrasec, ceai de menta (daca vrea, Ioana nici nu vrea sa-l guste), ceva saruri de rehidratare. Dar la regim l-as pune 2-3 zile, inclusiv lapte fara lactoza, pt ca laptele normal intarziere vindecarea. Sa va faceti binerepejor!

Malinas, Darius a avut o serbare la Balonul Copiilor in Herastrau, sunt multe jucarii gonflabile, mese, parintii pot servi diverse de la bar. Trebuie insa vazut cate pers pot intra, spstiul e f mare, dar nu pot aprecia daca e suficient pt 200 copii. La Darius au fost aprox 30 copii cu parintii si bunicii din dotare si era aproape gol spatiul. Detalii gasesti aici http://www.balonulcopiilor.ro/

Alra, sanatate mult babutei dragi!

Camelia, stai linistita, nici eu nu pun poze pe net cu alte pers, nici macar bunicii sau alte rude apropiate. Ma duc sa vad si eu pozicile voastre. Am vazut-o pe cea cu tortul si mi-a placut mult, chiar ai desenat atat de frumos, bravo!

Eu si Darius facem zilnic politica pe drumul de intoarcere de la gradi. A fost intrigat, saracutul, de atatea poze de campanie, incat mi-a pus o mie de intrebari. Am discutat de Parlament, Guvern, presedinte...a fost f interesat si a inteles repede cum e treaba. Dupa ce a studiat toate pozele de pe stalpi, m-a intrebat cu candoare daca un canditat la presedintie trebuie sa aiba neaparat ochii albastri. Ca asa a observat el, ca toti au ochi albastri.

Plina de entuziasm, va anunt ca am descoperit si noi un puseu de crestere, astfel incat suge noaptea atat de mult, incat dimineata e uda toata. Si ziua papa mai bine, acum mananca frecvent...atentie sporita...100mg/masa. Mai, nu mai radeti!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am uitat sa va spun ca ne-am depus candidatura pt cea mai delicata cozonacica, asta ca sa evit cuvantul "slaba". La fix un an avea 8850g, dupa ce la 11.5 luni avea 9000g, a pierdut ceva cu episodul de voma+diaree.

Ca sa va distrati: http://www.evz.ro/alege-ti-presedintele/index.html

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Eli bat-o vina portocala... sa treaca repede indigestia. Nici io n-as sari pe antibiotice, nu-s medic, ce stiu eu, da' nu-mi suna bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha
Malinas, Darius a avut o serbare la Balonul Copiilor in Herastrau, sunt multe jucarii gonflabile, mese, parintii pot servi diverse de la bar. Trebuie insa vazut cate pers pot intra, spstiul e f mare, dar nu pot aprecia daca e suficient pt 200 copii. La Darius au fost aprox 30 copii cu parintii si bunicii din dotare si era aproape gol spatiul. Detalii gasesti aici http://www.balonulcopiilor.ro/

multumesc mult Bertha.Asa ceva caut.O sa ma informez sa vad cati copii incap, pe sit scrie maxim 150.Multumesc

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La multi ani, Arianna!!
La multi ani, Paula-Sofi!!

Sa fiti sanatoase si fericite! Pupam si mamicutele

Multumim Mav si Diamisha Am primit si eu mesajul si abia astept sa fac pe Mosu' Supeeeer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COZONACEILOR!!!!!!!

imi pare rau ca nu am intrat zilnic dar am tot fost cu treaba....
am pregatit cadoul pt sf andrei....am comandat iar hainute de pe :www.imbracamintecopii.com. sunt super...

jucariile preferate sunt masinutele si mai nou usile de la bufetul din bucatarie...le deschide le tranteste, a inceput sa scoata vasele din dulap....cartile cu animale si paharele de la sensiblu si ikea....sun 8 pahare care intra unul in altul (de la cel mai mic la cel mai mare) e fascinat de ele...cu ele se joaca la masa... si cu carticica cu animale domestice...stie sa arate unde este nasul si unde sunt ochii...
iubeste ciorbitza si sucul de portocale...arata cu degetul ce vrea, ma cearta cand ii fac observatie...si asculta muzica

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli ce noapte! Probabil a fost o reactie la portocala. Sper sa aveti o noapte linistita !

Bertha felicitari pt puseul piticii! Un pt Darius curiosul!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput