Puiuti de Randunici! (332)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

bai pls, spuneti-mi si mie ceva cu BROHOVAXONUL ala, nu stie nimeni?..

noi nu servim...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ELARA!
Eu am o dispozitie proasta, am si plans...Analizele mele la rinichi arata prost, foarte prost Si mai bine nu va mai fi, de acum totul e o lupta sa incetinesc progresia spre mai rau...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Eu am o dispozitie proasta, am si plans...Analizele mele la rinichi arata prost, foarte prost Si mai bine nu va mai fi, de acum totul e o lupta sa incetinesc progresia spre mai rau...

Naty

Naty nici nu stiu ce sa-ti zic inafara de multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, imi pare foarte rau...tu ai putea sa faci transplant de rinichi? sper sa nu zic prostii...sanatate multa iti doresc!

Doamne, ce-am ras de Ursulet, ce zapacit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Naty, imi pare foarte rau...tu ai putea sa faci transplant de rinichi? sper sa nu zic prostii...sanatate multa iti doresc!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Bubule,

Fereasca Dumnezeu sa se ajunga la asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am zis si eu...daca ar fi fost o solutie...nu stiu, nu ma pricep
Cred ca am vazut prea multe filme

Tocmai au papat piticii cate un castron plin cu orez cu lapte
Ma duc sa-mi fac repede baita, ca apoi ii bag pe ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

uof, ce de chestii am mai gatit si noi azi, la naiba
bubule, ai fost geniala cu asta "Deci poate sa bucatareasca linistit bunatati , m-am linistit si eu!" si EU m-am linistit! sa treaca ziua dificila..
mimo pai daca tu zici de Dudelle ca-i prapadit, eu cu Mufa ce sa mai zic?la 11 kg?!
zoze eu nu te cred ca ti-ai schimbat lookul pana nu vad!
naty offf, imi pare tare rau de analizele proaste...nu am cuvintele la mine, sanatate multa si..aici sunt daca vrei sa vorbesti!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mie nu-mi vine sa cred, Mufa sta cuminte la ta-su in brate si are rabdare sa asculte cum ii citeste 'Scufita Rosie', fara sa sara din brate/rupa cartea/comenteze de nu se mai aude povestea/etc...creste omu'?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Eu te ca esti o draguta. Acum nu e cazul; peste vreo 10 ani (sper ca nu mai devreme) cand oi ajunge la insuficienta renala, sa dea Domnul sa gasesc rinichiul ala ca numai asta va mai fi solutia In fine, stop subiect!

Simo, 17 kg! Intr-adevar, iata cat conteaza metabolismul...Iulia mananca mult, mult mai mult si tot la grupa manechin a ramas chiar si acum de cand -Doamne ajuta!- a scapat de bolesnitele digestive...Sa-ti traiasca barosanelul.
Asa, sa va zic cum e la noi cu concediul fara plata...De sapt viitoare, 10 zile va functiona spitalul oficial numai cu garzile, dar cum asta e practic imposibil omeneste, fiecare sectie a facut program la medici, cum sa vina benevol ca sa ajute sa nu se extermine bolnavii internati cu medicii de garda cu tot. Aia de la ginecologie au fost mai normali la cap si si-au facut schema de venit prin rotatie in timp ce la noi si la neurologie, adica sectiile cele mai solicitate din spital, au hotarat sefii ca vine toata lumea zilnic si sta...2-3 ore. Asta e o aberatie, odata venit acolo NU AI CUM sa pleci dupa 2 ore....daca-s pacienti multi, daca-s gravi, daca trebuie investigati, daca ti se cer consulturi pe alte sectii, daca, daca...Asa ca, Luny, transmite lui Liviu ca nu-s pompierii singurii fraieri ai regimului...Aaa, si bineinteles ca fiind in concediu fara plata nu avem responsabilitatea actului medical daca venim Ati inteles ceva???????
Tuchi, la voi cum e?...

Naty

Mergi la inceput

Naty ca sa-ti spun drept stau si ma crucesc si ma intreb care imbecil o fi ajuns la concluzia in niste spitale oricum suprasolicitate si cu deficit de personal, pot functiona doar cu garda.
Ca sa nu mai vorbim de un spital atat de mare si solicitat ca cel in care lucrezi ...

Simo eu nu numai ca am vazut bannerul cu Base pe forum, dar asta seara am gasit in cutia postala o scrisoare electorala semnata ... da, ai ghicit ... Base.

Mergi la inceput