Puiuti de Randunici! (332)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo27 spune:
Oana,multi !Cred ca ti-a fost greu azi....off!
Si voua va apare in dreapta Basescu????sau vad eu rau??
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Simo-Mimo,Sam Barosan nu isi lasa titlul,caci are numai 17 kg.iar la inaltime e cat Blondutul:92-93 pe acolo. Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM |
[EMOTICON CARE CADE PE SPATE]
Sa fie sanatos in continuare si sa creasca la fel de mare ca sa-si pastreze titlul pana la adanci batranete!
Frate, da' ce le dati sa manance ? Ia sa vezi ce batuta pun eu acum pe prapaditul meu (13 kg, rusinos ) sa se faca si el mare si barosan!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Simo, unde-l vezi pe Basescu soro?Ca te stiam un om echilibrat Fereasca Dumnezeu sa-l vad si pe forum ca pun de-un miting de protest imediat Si mai stiu eu vreo doi pe care sa-i starnesc de nu mai ramane fir de par de Basescu in dreapta
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Simo27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
[EMOTICON CARE CADE PE SPATE] Sa fie sanatos in continuare si sa creasca la fel de mare ca sa-si pastreze titlul pana la adanci batranete! Frate, da' ce le dati sa manance ? Ia sa vezi ce batuta pun eu acum pe prapaditul meu (13 kg, rusinos ) sa se faca si el mare si barosan! Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi) Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
Simo27 spune:
Simo-Mimo,cand scriam mesajul mi-a aparut in dreapta Basescu,pe cuvantsi ne indemna la vot:ori am vedenii,ori apare si dispare reclama aia,e ceva mascat.Acolo unde e reclama cu SuperEva...
gudinde spune:
Imi vine sa-i pe cei de la Metrorex. Iar la salariul ala mediu pe unitate de 3600 RON brut ... nu stiu cum sa ma exprim ... eu nu castig atat.
Declar trafic HORROR!!!!!
bitza037 spune:
salutare si de la noi!!!!
am vazut si eu ieri bubulinii si Vanessa botezata
Luny nu stiu sa raspund de BV.......am vrut si eu sa-i fac la un moment dat dar am renuntat pe motiv ca-i vaccin......noi o dam in continuare cu osiloccocinum si multumesc lui Dumnezeu pana acum......sper sa fie bine si in continuare......apropos Mimo eu nu cred ca-i coincidenta sigur si-a facut treaba oscilo
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Wow, chiar ca barosan Suuper tare! Vlad avea la 4 ani 17 kile si acum are 19 si e in grafic super bine pt. varsta lui
Bitzu, ma bucur ca ti-au placut pozele!
zozela spune:
Gata si freza! Nu-i ce-mi doream eu,dar mere..E pan' la umar asa,iar eu as fi vrut mai scurt,mai filat..Nu vru nenea si pace!Important e ca am schimbat ceva!!
Pai mai Mimo,se pare ca masuratoarea la tocul usii-nu fu buna,ca si acum,la orizontala,tot 93 de cm avu!
Simo-17mai?!Wow!Al meu mananca de rupe..dar e adevarat ca nici nu sade. Cred ca se pregateste de Olimpiada
Ha-ha-ha ce tare e ursuletul!!
Va dragelor! Fug ca-s atacata de-un bizonel!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!