Puiuti de Randunici! (332)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Vladut s-a trezit plangand, cred ca atunci cand face pipi il doare, morrr. Acum sta linistit dar eu lesin daca il doare ceva

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ursuleata, asa este, dupa decalotare ustura la pipi! Am patit-o si eu cu razvanici si mi se rupea sufletul cand facea pipilica si plangea saracutul de numai! Dar partea buna e ca trece repede, doar prima zi este asa, apoi e din ce in ce mai usor.

Liana, sa fiti bine, bine, bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Da sarmanul Ursulet, de la decalotare Ursulica, nu te mai necaji atat, gandeste-te ca e doar azi si ca e bine cu picioarul ala.Doamne fereste, daca era sa aiba ceva atunci stres sa fi vazut! Hai de te uita la partea plina a paharului (cu mine )
Zoze succes la stilist , darling ! Eu sper ca nu vrei sa tai de tot frumusete de pleata blonda de Ileana Cosanzeana care esti tu Si cu barosanu' ce sa mai zic, daca masuratorile ti-au iesit tandea pe mandea inseamna ca stie sa stea drept, batos E si mandru olteanu', cu cine-o semana Doamne?
Hai ca m-a terminat Liana inseamna ca iar are de gand sa dispara Adica ce "are de gand"? Ca ea chiar pleaca! Sa-ti priasca, sa fie frumos, sa-ti incarci bateriile si cand te intorci sa te vedem mai des! Daaaa????
Luny ma bucur ca ati gasit chimie si ca sunteti mai optimisti! Hai cu pompierul vioi, cu bratul puternic!
Ariel hai ca m-am trezit si eu cu costumele de Craciun Acum am percutat! De ce nu ma mir ca ieri am dat zeci de rateuri ...nu va mai povestesc dar va asigur ca familia mea se distreaza pe cinste cu mine
Olga ia sa vezi ce ma mai streseaza pe mine ...ma, cum facem noi cu copiii astia daca fi-ta face 178 inaltime si Dudel 176 (dupa calcule) Crezi ca o sa-l placa si-asa mititel?
Alice, Valentina, Tonic va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cand aveti timp sa-mi fac tema la franceza. Ca nu e de gluma, ne trebuie un zece curat sa nu ne strice media! Sa-mi ziceti pe cine sa stresez cand vine Teo de la scoala, eventual dati-mi un id de mess ! jevuzampri
Si acum, relache!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ce face un copil de 1 an si 7 luni lasat in curu' gol??
M-am dus sa ii incalzesc mancarea si l-am intrebat daca vine cu mine...el a zis cartea, si i-am dat cartea si am plecat. Il auzeam cum vorbea cu animalele, cum le da papa si apoi cum rade de se prapadeste. Ma, ce se amuza vlad asa?
Facuse kk si il presaaaaaaaa, lua cate o bucatica si o punea in carte, inchidea cartea si tot asa. I-am facut o baie zdravana si acum a papat si sta cu fundu'n sus in pat.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

M-am dus sa ii incalzesc mancarea si l-am intrebat daca vine cu mine...el a zis cartea, si i-am dat cartea si am plecat. Il auzeam cum vorbea cu animalele, cum le da papa si apoi cum rade de se prapadeste. Ma, ce se amuza vlad asa?
Facuse kk si il presaaaaaaaa, lua cate o bucatica si o punea in carte, inchidea cartea si tot asa. I-am facut o baie zdravana si acum a papat si sta cu fundu'n sus in pat.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salut!
Home again!
Am stat juma' de ora la coada la gradinita sa-mi iau copilul!
Nu ne mai lasa sa intram in gradi din cuza gripei porcine!
Se pare ca unii sunt deja afectati la cap!

Un parinte a inceput sa strige la coada sa dati cate unul, sa ajunga la toata lumea!

Ursule, bine ca e Ursuletul bine cu piciorul!
Seb a plans mai multe zile dupa decalotare, sper sa fie mai bine la voi!

Cat despre cum hraneste el animalele asa m-am bine dispus!

gata, fug,,ma duc sa iau de-ale gurii si de-ale fundului pentru popor!

Ma doare gatul de nu mai poci, oi avea gripa porcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Vlad
Mami de ursulet
bebe

prea tareeee

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai pls, spuneti-mi si mie ceva cu BROHOVAXONUL ala, nu stie nimeni?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Heloau gagici!
Azi a fost zi de quesadilla, asa ca am bucatarit si mancat intr-una , dormit, uitat la Grey si iar papat

Dimineata a fost cam trist , am fost la cimitir

Vlad e cu gatul in pioneze, nu-l duc la gradi, face si putina febra, cam 38...il doftoricesc si eu cum pot pana joi cand mergem la Stanciu.
Acum fug sa fac orez cu lapte, dar sa zic si doo vorbulitze.

Zoze, esti criminala cu masuratu/cantaritu! Diseara fac si eu operatiunea, la cantareala stiu ca are 12 kile...dar nu mai stiu la lungime... Ma bucur ca toate bune is frumoase la gineco

Luny, nu stiu cu BV...si ma bucur pt. Liviu! Deci poate sa bucatareasca linistit bunatati , m-am linistit si eu!

Elara La multi ani, sa fii sanatoasa si nastere usoara! Asa da cadou!

Liana, unde plecati, fata?

Clau, ma bucur ca si voi plecati, e super pt. pisic

Noi vorbisem sa mergem la munte cu piticii de Rev...sa vedem ce ne iese...

Ursulica, pupa pe Vladut sa nu mai planga Spune-mi si mie unde ai fost, la cine, cat costa consultatia si cum se face programare! Ca as vrea sa-i vada pe amandoi ai mei...pe Vlad la putza si pe Stef si la putza si la picioare ca si eu am pasarici la cap!

Nico, da fata, cu banii aia au facut baie la copil Dar nu inainte de a-i spala sor-mea cu sapun si apoi i-a asezat pe marginea caditei, ca nu putea s-o spele asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani,Elara!Sa ai o nastere usoara si un copilas sanatos tun!
Liaaaana,ce am uitat sa te pe tine mai apasat.
Simo-Mimo,Sam Barosan nu isi lasa titlul,caci are numai 17 kg.iar la inaltime e cat Blondutul:92-93 pe acolo.
Ursulica,tare de tot Baiatul tau

Asta mic al meu nu a dormit la pranz iar acum a cazut la datorie in pat cu amandoua mainile ocupate cu jucarii!

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput