Puiuti de Randunici! (332)
Raspunsuri - Pagina 20
Olgutzika spune:
Sovi, e Sash
Io am zis de cand era miiiic-mic ca seamana cu tine si nu ma credea nimeni ![]()
Valentina, minunat ca se simte bine Matei la gradi!
Lunizel, curaj, schimba ghetele. Eu sunt cusurgioaica precum Liv, am avut senzatia lui cu ce mi s-a parut dragut la Hokide, dar daca fetele au zis ca sunt ok, am conchis ca am avut eu vedenii 
De atat am timp ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Luny , du-te inapoi cu tupeu si fara jena! legea permite inapoierea produselor fara nici o explicatie chiar! Daca zic nu, ameninta-i cu opc-ul. Pe cuvant ca dreptatea e de partea ta. De cele mai multe ori incearca sa conviga pt schimbarea cu alt produs. Nu lasa de la tine daca nu doresti asta. La incaltari, e suficient un dubiu mic ca sa nu le porti. Pentru mine comoditatea incaltarilor e extrem de importanta.(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
stiu, ma, daca fac figuri ma 'dau' cu opc-ul la ei..dar mi-e mie tarsala, na..pana la urma feellingul omului meu are intaietate si gata, ma duc!
nu vreau altele in loc, ca nu am ce, erau 2-3 modele..vreau banii..
si Clau
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Soviiiiii

Cin' sa fie, o frumoasa, lungana, nonconformista si curajoasa contemporana
Am ghicit?
Eu nu cred ca Sash, cred ca Anuska iti va semana perfect...are forma fetei si ochii tai 
Ei las ca scaneze si eu o poza sa vedeti cu cine seamana Dudel
(cu ta'su, ce credeati? 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Luny, te-ai vazut cu Ariel?![]()
Vali, super, super Mateiul tau, bravo voua.
Sovi, cin sa fie, cin sa fie?![]()
O frumoasa
...eu vad ca Sash seamana perfect cu tine...vedem si Anuska mai incolo.

luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Tonic, ma intrebai de gradi: Matei e atata de incantat dimineata cand plecam, ca in masina le striga pe educatoare.. - Isi stie toti colegii, - ii place sa faca miscari cu cantec: noroc ca le stiu si eu ca sa le cant cu el, ca altfel ar fi jale. - picteaza fara sa faca dezastru( eu acasa nici nu m-am gandit sa fac asa ceva), - modeleaza fara sa manance plastilina; - stim deja cateva poezioare: le incep eu si le termina el; - mananca super bine, lucru pe care acasa nu-l face; - cum intra in clasa, zice Buna dimineata, saluta pe toata lumea; - se asaza la masa si face puzzle mult timp... - se joaca cu ceilalti fara conflicte.. Sa continui???? Parte proasta la inceput a fost ca a luat cateva viroze, a facut otita, a avut conjunctivita, afte si a tusit si i-au curs mucii. Dar acum avem 6 saptamani in care n-am lipsit nicio zi ![]() Valentina cu Matei si 28+ cu Luca |
Waaaau, super-truper Mateiul, bravo!!!!!

Iubirea mea,
luny spune:
olgu deci asa, si tu Brutus?
...
sovi tu esti bre, leita Anuska!![]()
da, clau am vazut-o nitel pe Ariel, era cu sotul,amandoi pe baricade la propriu
,el era catarat sa mai aranjeze cate ceva, ea de vorba cu lumea!
Iubirea mea,
luny spune:
Bau, Tuchi! Livu e la prima sedinta la Sebastian, azi incepu tratamentul!
Iubirea mea,
sovietica spune:
![]()
![]()
![]()

No, amu chiar ca ma simt bine!
ma tavalesc paici 
Deci poza aia cu mana-n par ma reprezinta 100%! si acum tot asa fac, mai ales cand sunt obosita. Stau si imi frec parul in mana. E terapie pt mine. Daca parul e si proaspat spalat si matasos(tot mai rar in ultimul timp
), ma linistesc pe mine insul.
Ah, si daca tot am ajuns la subiectul "podoaba capilara" CE MA FAAAAC?!! a reinceput MAREA CADERE. Mi-am luat Foltene, dupa 3 spalari nici o ameliorare, din contra! Ati auzit/folosit de imputiciunea aia de masca cu usturoi careva?
MI-e ca se auto-intarca Ana daca ma apropii de ea cu atata usturel pe mine ![]()
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Matei si
28+ cu Luca