Puiuti de Randunici! (332)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am niste nervi, de nu stiu ce sa fac!
Si decat sa mai tip sau sa-i mai trag vreuna mai bine tac!
Sunt atat de suparata pe Vlad, frate, nu ma mai inteleg deloc cu el!!
Ieri l-am trimis la culcare la pranz, dupa ce-l adormisem pe Stef si l-a trezit!! noroc ca abia adormise si s-au culcat.
Azi...la fel!! doar ca azi Stef dormea de juma de ora si l-a trezit! il trage de fata, il impinge, nu stiu ce-i face si il trezeste...nu mai pot! acum se hlizesc in pat amandoi si tot ii spune sa se culce ca altfel o sa-l cert...eu sunt de vina, ca nu l-am mai culcat separat...dar mi-era mila sa-l las singur...deci sunt o fraiera, ca ma manipuleaza cum vrea el!
Azi nici nu mai vorbesc cu el, deloc! si nici nu mai are voie la desene deloc, cateva zile! plus ca o sa-i confisc si jucarii...efectiv, nu mai pot! nu asculta deloc, deloc! trebuie sa repet de cel putin 5 ori sa faca ceva si in final sa ridic vocea, altfel nu reactioneaza!!
Na, ca m-am descarcat...
Fetele cu copil mai mare sigur ma inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da Bubu, te inteleg... Si eu trebuie sa-i repet lui Razvi de cateva ori sa faca ceva, schimbat, spalat pe maini, pus pijama, spalat pe dinti, etc. Bine, nu o trezeste pe Rebi, dar Vladut e mai mic, e si mai greut...Ce sa zic, o sa treaca supararea, tu descarca-te aici si racoreste-te. Ai mare noroc ca Stef e cumintel si coopereaza cu tine...Eu am patit-o cu Becca acum 2 zile, nu a dormit decat o jumatate de ora se pare si a fost cumplit de dificila toata ziua si mai ales seara. Efectiv imi venea sa plec de acasa . Noroc ca vine noaptea, ne odihnim si ne schimbam si noi perspectiva si dimineata e din nou totul minunat...

Mergi la inceput

Clau, asa e, Stef e super! chiar radea la mine cand am vazut ca l-a trezit, ziceai ca a dormit deja de 3 ore! dar ma oftic ca nu o s amai doarma deloc...acum se joaca in camera amandoi, nici nu m-am dus la ei, ii aud. Vlad e tare cuminte acum, il aud cum se joaca impreuna frumos, ceea ce e f. rar, pt. ca el mai tot timpul il repede pe Stef si nu-l lasa ca ii strica lui joaca.
Cand il trezeam eu pe Stef sa mergem dupa Vlad la gradi, mi-era o mila sa-l scol...si el se trezea zambind si eu il intrebam daca mergem dupa Vlad si el zicea "da, da" si gata, astepta sa-l imbrac
Of...si Vlad a fost tare cuminte pana la 2 ani...apoi au inceput diferite fitze...plus obraznicii acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am umblat azi prin BE vreo 3 ore, dar mi-a placut, aerisit, fara imbulzeala! in schimb, sunt cam ofticata...am luat ghete de la Hokide, mi-au placut tare mult, insa cum le-a vazut iub, l-au luat nervii cumplit, ca gheata stanga e stramba, usor sucita in interior, ca-s lipite prost si ca nu i le da copilului in p[icioare ca-i deformeaza mersul si lui ii e firca..faza e ca eu nu vad defectul asa de evident, paaaarca imi pare si mie niteel turnata stramb, dar nu as zice 100%, dar recunoasc ca nu am 'ochi' ptr asa ceva, el insa are ochiul format pe detalii, lucrand cu bijuterii si obiecte de arta in trecut...sa zicem ca are dreptate! maine vreau sa ma duc sa le dau inapoi, asa tarsala imi e..ca daca eu nu vad atat de evident defectul, mi-e ca ma iau astia la misto, dar nici sa-l fac nebun pe-al meu, ca nu ar face d-astea asa gratuit, am incredere in el si daca zice ca nu-l incalta pe Muf cu alea, ceva e..ca altfel i-ar fi placut si lui...oare imi djavascript:bold();au banii inapoi, daca inventez o poveste?..le zic ca e fitos Mufa si nu sta cu ele in picioare, urla, il strang in latime or so.. sunt complet dusa, nu?..
aassaaaa, am mai luat: caciulita si fular molute, nu am gasit manusi asortate, mai cautam:)) am luat ptr Mos Nicolae, o carticica cu pompieri, carioci lavabile(p-astea i le dau azi) si un puzzle de la 2 ani cu animale, ff dragut, cred ca e pe o placa de lemn, si figurinele din carton gros sau tot lemn ceva,body, o cana cu coic, ca sticlele de apa ptr parc, meseriasa, ceva blocatoare ptr dulapuri ca scoate tot, si nu mai stiu, maruntisuri..sper doar sa-mi recuperez banii de la Hokide!
tonic iti zic eu cu nucile si migdalele, ca si noi manca de pe la 10 luni..le lasi peste noapte in apa la inmuiat, apoi le pasezi in fructe sau ce vrei tu...la fel si hrisca..Mufa deja e lesinat dupa migdale si nuci, le mananca singur, neinmuite, baga cu pumnul f bine ai gandit cu intarcatul si bona, nu mi-a dat prin cap!Uriage numa in farmacii, mai cauta, vezi helpnet...Si Mufa sa stii ca tot a Antuca ta-mi 'miroase' totusi, l-oi dezvata cumva mai repede sper!
clau povesteam si lui Mimo, si eu am pasat budinca, cu iaurt, dupa vreo 3,4 linguri nu-i niciun bai!
bubu tot Stanciu i-a dat Mufului iso-alea, da-i cu incredere!sanatate Vladutului
zozelici m-ai uitat cu poza aia??

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubulina imi pare rau ca te-a suparat. Poate te ajuta cartea pe care am trimis-o pe mailul comun "manualul parintilor eficace", cred ca e buna in special pt copiii mai maricei. Lasa ca va impacati voi. tre sa ii vina bunavointa la cap.
"din cauza"ta, ca ziceai de cerealele cu biscuiti, mi-a venit ideea ce sa ii dau lui sasa. O sa bag in mixer biscuiti de ai lui, ii zdrobesc putin, dar nu de tot sa aibe "textura" si voala! ce sa mai dau atatia bani pe cereale de marca, daca el deja mananca biscuiti relativ ieftini. Si poate mai coc si niste hrisca, o macin, si adaug si dinaia.

Tonic, despre mic dejun: pun seara la inmu.iat hrisca, stafide sau prune uscate, migdale sau nuci, si dimineata bag pasatorul in ele. mai pun 1 mar si gata! a, si eventual miere, daca nu e sufi de dulce.
Capsulele cu ulei de peste de obicei cam put. nu iau o marca anume, ce gasesc aia iau. Si cred ca orice peste gras, in special oceanic, are omega 3. Deci cand mai mergi la Real sa ceri dorada, zambeste-i frumos si zi-i sa ti-o dea cele mai mari si mai grase ;)

Simooo ce frumos te-au navalit copiii! iti sade tare bine

Zoze, (si e valabil si pentru Liana), cred ca sunteti prea exigente cu voi insiva de cand cu bebeii. Ii ziceam si Lianei, sa mai lase lenjeriile alea si necalcate, ca se poarta mai rustic acum Eu, aproape ca nu ma mai simt in apele mele cand e ordine in casa :)). Ah, si mi-am amintit cum gateai tu 2 feluri de mancare pt voi si 2 feluri pt Mihaita Esti tareee
Tot imi fac volta sa ma reapuc de giusul meu verde, si aman momentul, din cauza asta, sa nu ma streseze munculitza prea tare

Clau ai scris exact asa cum simt si eu

Ramo, va doresc sa treceti cu bine peste acest hop :( Fortza!

Olgusa, nu cred ca il stresez pe sasa, el se distreaza cand se asaza pe olita. Poate doar sa nu il mai pun eu in timp ce face kk, dar cumva va trebui sa ii arat ce bucurie am si eu :). Cred ca mai degraba ma stresez eu putin, in dorinta mea de a scapa de muntii de pampersi si de gunoi rezultat. Bu mai zic de miros . Poate ar trebui sa imi mai repet de cateva ori ca, daca am mai vrut 1 bb asa repede, sa suport cu rabdare toate consecintele

Tocmai am scos din cuptor prajitura de regim a Omului,cu fructoza si faina cu taratza, ca sa incununam prima saptamana de cura drastica. Sper sa o incununam pana la capat

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Luny , du-te inapoi cu tupeu si fara jena! legea permite inapoierea produselor fara nici o explicatie chiar! Daca zic nu, ameninta-i cu opc-ul. Pe cuvant ca dreptatea e de partea ta. De cele mai multe ori incearca sa conviga pt schimbarea cu alt produs. Nu lasa de la tine daca nu doresti asta. La incaltari, e suficient un dubiu mic ca sa nu le porti. Pentru mine comoditatea incaltarilor e extrem de importanta.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, da, cum a zis Sovi, fara nici-o jena du-te si schimba-le! Ori ii iei altele in schimb ori sa-ti dea banii inapoi si-i cumperi din alta parte. In rest , pe toate celelalte sa le poarte sanatos si sa va fie de bine cumparaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Tonic, ma intrebai de gradi: Matei e atata de incantat dimineata cand plecam, ca in masina le striga pe educatoare..
- Isi stie toti colegii,
- ii place sa faca miscari cu cantec: noroc ca le stiu si eu ca sa le cant cu el, ca altfel ar fi jale.
- picteaza fara sa faca dezastru( eu acasa nici nu m-am gandit sa fac asa ceva),
- modeleaza fara sa manance plastilina;
- stim deja cateva poezioare: le incep eu si le termina el;
- mananca super bine, lucru pe care acasa nu-l face;
- cum intra in clasa, zice Buna dimineata, saluta pe toata lumea;
- se asaza la masa si face puzzle mult timp...
- se joaca cu ceilalti fara conflicte..
Sa continui????

Parte proasta la inceput a fost ca a luat cateva viroze, a facut otita, a avut conjunctivita, afte si a tusit si i-au curs mucii.
Dar acum avem 6 saptamani in care n-am lipsit nicio zi

Valentina cu Matei si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Vali, ce frumos zici de gradi! oricum matei m-a impresionat fantastic, face foarte multe lucruri pe care nu le fac multi! Plus vorbeste ca un om mare, mi se pare incredibil, zau!

Ne-am impacat, si-a cerut mii de scuze, dar tot suparata sunt...i-a cumparat cata caietul cu activitati de la gradi si acum lucreaza pe el. I-a cumparat si numaratoare E ocupat acum

Stef se joaca cu masinutele si face brum-brum non-stop. Si pentru prima data cand s-a dus la culcare s-a intins in pat si a zis "apte" Pana cum facea doar aaa-aaa, un fel de leganat, adica vrea nani

Mergi la inceput

Vali, am ramas cu gura cascata! Bravo voua!

supliza: http://family.webshots.com/photo/2132738600102206853culdoA

Mergi la inceput